Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koja je fora sa dzemperima :O?

Listam na sajtu dzempere i cene su kao u radnji ( to se odnosi i na dzempere stare 30 godina,nije novo ako ga je moja baba strikala za mamu,posto je u studentskom domu bilo hladno zimi).. Da li se ja to tripujem ili su pre 5 godina cene na krpicama bile pristupacnije? Anywayz htedoh da podelim moje cudjenje:D
2017 12 21
Apsolutno se slazem..
2017 12 21
Potpuno se slazem , bas sam gledala i realno ne isplati se kupiti na krpicama
2017 12 21
> andres: > Ali oni iz radnje su mnogo dosadniji od ovih :P nemaju cupkice; nemas se cime zabavljati o:) Tacno, bas dosadno, odes, vidis, probas, kupis, nema prostora za prijatno ili neprijatno iznenadjenje, kao ovde :') :')
2017 12 21
> IvanaLazarevic: > Potpuno se slazem , bas sam gledala i realno ne isplati se kupiti na krpicama Ne isplati se definitivno. Imam par clanica od kojih kupijem ovde stvari kada mi nesto treba sa bas povoljnim simbolicnim cenama a stvari su u perfektnom stanju,kao iz butika. Ostale uglavnom zaobilazim. Vecinu kupovina sam obavila preko Limunda za bukvalno smesan novac,po 200 din. A stvari takodje perfektne. Samo treba pratiti cesto da bi se naislo na takve oglase.
2017 12 21
Gde gdee? Evo dzemperi su kod mene od 400din do msm 700. Orsay, esmara, clockhouse. :-) Bas zato sto znam kad krenu snizenja bice po 10e sto bih ih ja prodavala po istoj? Nema logike. Ako zelis nesto da prodas smanjices cenu bas jer znas da si na sajtu a ne u butiku i plus ptt.
2017 12 22
I ja trazim povoljne dzempere o:)
2017 12 22
Ja i stvari koje jesu nove spustim cenu upola. Cim je neko to platio i doneo kuci,nije u redu da naplacuje sa 20% pdv-om:D. Dzempere sam konkretno gledala,trebaju mi,ali ja sam slicne koje na krpicama prodaju po 1000 ili dve -BACILA. Cim se pojave te cupkice i rastegne se i ukruti,stvarno nije ni za po kuci. 😕
2017 12 22
I ja se slazem sa vasim misljenjem, cene na sajtu su postale ekstremno visoke. Ne znam sta se desilo poslednjih godinu dana... 😕 Kod mene su dzemperi od 299din do 499din, jer na snizenjima budu od 800din, zavisi od brenda.
2017 12 22