Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gde su ti second hand shopovi?

Da li znate gde su ti second hand shopovi u kojima(da se primetiti barem da je tako)dosta clanica kupuje pa prodaje ovde?Vidim da dosta clanica ima polovne markirane stvari,razlicitih velicina(sto znaci da nisu njihove),sad kapiram da kupuju po second handovima,ima stvari koje su bas super ali verovatno je to dosta jeftinije nabavljeno...Ja sam po Bg obisla dosta njih ali nisam uspela da naidjem na takve stvari.Kad kazem markirano,ne mislim na Guess,Zara i sl.vec na dizajnere visoke mode.Pa ako neko zna gde nabavljaju,pisite.Interesantnih komada ima...Ili su to mozda inostrani second handovi u pitanju?!
2017 12 26
Znam ja gde se to uzima, svaki malo veći grad ima textil house, ogromna radnja sa stalnim snizenjima, svega bas ima. Jako kvalitetna i očuvana odeća, markirana. Odeća je ponekad i po 150 DIN, tako da se isplati ženama ovde.
2017 12 26
Ja vam preporucujem i Kalenic pijacu gde ima svega i svacega, od odece do nakita i prelepih unikatnih delova :)
2017 12 26
Imam razlicite brojeve,ne treba da se dokupljujem sa strane.Stvari su sve od moje porodice,verujem da je i kod drugih isti slucaj.
2017 12 26
> zlata331: > Imam razlicite brojeve,ne treba da se dokupljujem sa strane.Stvari su sve od moje porodice,verujem da je i kod drugih isti slucaj. Podrzavam od reci do reci! :)
2017 12 26
> Gaga_93_JA: > > zlata331: > > Imam razlicite brojeve,ne treba da se dokupljujem sa strane.Stvari su sve od moje porodice,verujem da je i kod drugih isti slucaj. > Podrzavam od reci do reci! :) Pogresno sam shvacena...nije u pitanju to sto imaju razlicite brojeve,nego vidi se da se bave time,izbacuju dnevno bas dosta predmeta,sve se rasproda brzo i za nedelju dana opet ceo profil u novim artiklima,nekako sam po tome skontala.Da se razumememo nemam ja nista protiv njih,nego cisto da li neko zna gde nabavljaju,jer vidi se da imaju dizajnerske komade,dobre,iz tog razloga pitam,reko' ako ima negde da virnem i ja 😊
2017 12 26
Mislim da to funkcionise na foru poznanstva, jer prijatelj/ica pozove kada stigne roba, i tada mozete da izaberete sta vam se dopada, jer u suprotnom lutate od radnje do radnje i pretrazujete gomilu stvari sto je smarajuce, jer mozete naici na neki dobar komad ili da posle par sati gledanja ne nadjete nista ....:)
2017 12 26
> Marija-Maja: > Mislim da to funkcionise na foru poznanstva, jer prijatelj/ica pozove kada stigne roba, i tada mozete da izaberete sta vam se dopada, jer u suprotnom lutate od radnje do radnje i pretrazujete gomilu stvari sto je smarajuce, jer mozete naici na neki dobar komad ili da posle par sati gledanja ne nadjete nista ....:) Pa i ja mislim da je tako neka fora,ili im oni kupuju vise pa onda prvo njih zovu da izaberu...a ovde su(za polovnu robu)ipak jake cene,bez obzira sto je marka polovno je...
2017 12 26
> Gaga_93_JA: > > zlata331: > > Imam razlicite brojeve,ne treba da se dokupljujem sa strane.Stvari su sve od moje porodice,verujem da je i kod drugih isti slucaj. > Podrzavam od reci do reci! :) Moje stvari licno I moje mame koja nosu velicinu L/xL..Iskljucivo nase stvari..Decije od moje dece koje nisu pre neznam koliko godina vec od pre 15 meseci kuljene..A u te radnje nezalazim I mislim da ih nema kod nas u gradu.
2017 12 27
> silver.shine: > > Gaga_93_JA: > > > zlata331: > > > Imam razlicite brojeve,ne treba da se dokupljujem sa strane.Stvari su sve od moje porodice,verujem da je i kod drugih isti slucaj. > > Podrzavam od reci do reci! :) > Pogresno sam shvacena...nije u pitanju to sto imaju razlicite brojeve,nego vidi se da se bave time,izbacuju dnevno bas dosta predmeta,sve se rasproda brzo i za nedelju dana opet ceo profil u novim artiklima,nekako sam po tome skontala.Da se razumememo nemam ja nista protiv njih,nego cisto da li neko zna gde nabavljaju,jer vidi se da imaju dizajnerske komade,dobre,iz tog razloga pitam,reko' ako ima negde da virnem i ja 😊 Da to stoji ima ih dosta po oglasim I ja tacnom znam odakle je ta roba..Imate po bg o tome svi priciju a gde neznam..Vidim ima I preko neta da se naruci dzak 25kg odece nesortirane 1 klasa 1,5€..E to ti je macka u dzaku sta ces dobiti I ptt njihov za tu kolicinu al pdv nije uracunat u tu cenu 20%..Tako sam procitala
2017 12 27
> silver.shine: > > Marija-Maja: > > Mislim da to funkcionise na foru poznanstva, jer prijatelj/ica pozove kada stigne roba, i tada mozete da izaberete sta vam se dopada, jer u suprotnom lutate od radnje do radnje i pretrazujete gomilu stvari sto je smarajuce, jer mozete naici na neki dobar komad ili da posle par sati gledanja ne nadjete nista ....:) > Pa i ja mislim da je tako neka fora,ili im oni kupuju vise pa onda prvo njih zovu da izaberu...a ovde su(za polovnu robu)ipak jake cene,bez obzira sto je marka polovno je... I ja sam cula da to ide na dzakove, ali ne znam ko, gde, cena...ako je ovo ta cena, jeftino je, mada jeste "macka u dzaku", mislim da je bolja varijanta odabir robe kad stigne :) Mada mislim da time mogu da se bave ljudi koji ne rade, da im je to zapravo posao, snalaze se na taj nacin, posto to zahteva vreme. Jesu nabudzene cene, ali svako ima pravo da formira cene koje hoce, moje je da razmisljam pre kupovine :)
2017 12 27
Moja drugarica je to nasla na fb imaju 400 pratilaca stvari iz engleske..Preko 25kg njihov ptt vas pdv 20%na to ispod 24kg vas ptt I pdv.Nemogu da se setim kako se zive ta firma snabdeva sve ove schendi shopove..Ali nesortirano kozna sta tu mozes dobiti..Sortirano jesen zima 3kg.. :D To I nije lose ali je najbolje licno otici I izabrati imaju I tu soluciju..Samo ukucate na fb odeca na kilo ili dzakove I nacicete :D
2017 12 27
Mislim da se isplati tako uzeti ako zelite da preprodajete ili volite iznenadjenja, a nadje se sigurno nesto za Vas ili porodicu, jer ima verovatno mesane robe, musko zenske, zimsko letnje, pa bi verovatno nekad zapalo i nesto iz klase visoke mode. Ko ne rizikuje, ne profitira 😉 Textile House na B.Brdu sad ima akciju, videh iz prevoza da su im sve cene do 450, ta radnja je kasnije otvorena, u centru grada je snizenje tek za par nedelja, mozda sredinom januara. Bila sam ranije par puta i nasla klinki prelepu tanku jaknicu za 500, kozne pantalone mi izmakose dok se starija predomisljala da li hoce takve, ali se svakako isplati kad snize i modernija im je garderoba u odnosu na vecinu manjih SH radnji
2017 12 27
Nisam mislila za preprodaju,nemam vremena time da se bavim pored obaveza koje imam,nego cisto da odem za sebe da pogledam.Ovde sam videla bas dosta lepih stvari,ali su cene...
2017 12 27
> IrenaDoric: > Znam ja gde se to uzima, svaki malo veći grad ima textil house, ogromna radnja sa stalnim snizenjima, svega bas ima. Jako kvalitetna i očuvana odeća, markirana. Odeća je ponekad i po 150 DIN, tako da se isplati ženama ovde. Tesko cete dobar komad u Textil house-u naci za 150 dinara!Do tada vec sve sto vredi,u 99%slucajeva bude rasprodato i ostanu ili stvari iz proslog veka,ili dosta iznosene,mozda,eventualno,po nesto za svaki dan,ali markirana garderoba-nema sanse.Kada dobiju novu kolekciju-prica je drugacija,ali su i cene poprilicne.
2017 12 27
1 2