Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Statistika na M K ? ? ?

Dosla sam na ideju se malo odmorimo od neprijatnih situacija i tema i zajedno uradimo jednu malu anketu ,na ovom sajtu koji vecina posecuje svakog dana .. :") Sta najvise kupujete / prodajete na MK ? Evo ja cu prva .. Od kada sam na sajtu , prodala sam najvise kosuljica preko leta ,jer iste obozavam i imam ih u najvecem broju od sve svoje garderobe . Preko zime najvise idu dzemperici. Najvise volim da dam novac za parfem ,farmerke i za koznu jaknu ,sto se ovde moze naici povoljno ...
2017 12 29
Ja sam najvise prodala nakita, a najvise kupila kosuljica 😂 cool je tema
2017 12 29
Ja sam najvise kupila dzempera divnih 😍,takodje farmerice i pantalone,dva para divnih pamucnih pantalona koje obozavam bukvalno 😍 A prodala...paaa koliko mogu da se setim najvise bluza i dzempera. I ispoklanjala svu deciju garderobu skoro jer mi je zao da meni stoji. Baz zanimljiva tema 🤗
2017 12 29
Divna tema ☺️ Raznovrsna roba je u pitanju ali eto da izdvojim najvise su otisle trenerke i helanke . Nisu sve ocene na broju,mada to nije bitno. Bitno je obostrano zadovoljstvo :)
2017 12 29
Ja sam najcesce kupovala parfeme i jaknice, kapute. Sto se prodaje tice, raznovrsno, bas sve imam na sajtu. Farmerice mozda naajslabije, ne znam zasto a cene su 500 mnoge od tih nijednom obucene, dal sto stavim nizu cenu pa misle cure da su pocepane ili tako nesto ne znam...
2017 12 29
> tamilina: > Ja sam najcesce kupovala parfeme i jaknice, kapute. Sto se prodaje tice, raznovrsno, bas sve imam na sajtu. Farmerice mozda naajslabije, ne znam zasto a cene su 500 mnoge od tih nijednom obucene, dal sto stavim nizu cenu pa misle cure da su pocepane ili tako nesto ne znam... Ja sam stavila cak i po 350 samo da bi se prodale,bukvalno nove,neke samo probane ali nesto se za njih ne interesuju 🤔
2017 12 29
Prodajem nakit, a najviše sam pokupovala pantalona <3 jipi :D mada volim da kupujem i haljine, suknje..
2017 12 29
Hm.. Kupila svasta... A najvise prodala isto svasta.. kod mene nema pravila.. al' recimo majicice,haljine i obucu.. :) Nakit nikad prodala nisam iako sam ga imala dosta na profilu, pa sam odlucila da ga sklonim :)
2017 12 29
Super ideja tj. tema <3 Manje sam kupovala na ovom sajtu, ali preferiram nakit ( ovde sam kupila divnu ogrlicu), sakoe, ma sve dolazi u obzir ako mi zapadne za oko i ako je cena povoljna :) Prodajem svasta, mada nemam mnogo prodaja, ali sam svasta i prodala, nista posebno ne prednjaci :) Ali kada je u pitanju losa prodaja definitivno prednjace farmerice, sem sto sam jedne poklonila, nista se ne desava, bez obzira sto sam oborila cene maximalno, mnogima bile omiljene itd.... :/ Razmisljam da mozda misle da su u mnogo losem stanju :/ mozda ipak podignem cene, mada citam da su i druge clanice primetile :)
2017 12 29
Suuupeeer temica.. Kada malo razmislim, moja kupovina je prolazila sve kroz neke faze..naidje mi tako, pa npr. ukucam nakit, nadjem svasta, pa se oduzmem..kupila sam nekoliko stvarno odlicnih ogrlica, savrsenih!! Onda me uhvati manija pa navalim na jakne, i njih sam nasla par fenomenalnih. I tako...do sledeceg ludila....:) A prodala sam svasta, sve sareno, i nakit i odecu, cipele, torbe. Ali kosuljice, kojih imam previse i koje su, po mom misljenju, neobicni i prelepi modeli, ne idu uopste. Cak i ako dajem dve po jednoj ceni.Vec sam pomislila da kosulje vise niko ne nosi, aaaa...;(
2017 12 29
Ja sam najvise kupovala farmerica,dukseva,trenerki I za decu sam dosta uzimala :D A prodala...Pa isto raznovrsno ali ipak najvise trenerki prodala..Iskreno vise sam kupila nego sto sam prodala :D
2017 12 29
Ja tasne sam najvise prodala i krneni ponco
2017 12 29
Mozda bi se i vise prodalo da neke clanice postuju sajt da brisu prodate stvari i da lepo oznacavaju stvari da bi se nesto i naslo jer listajuci stavri nikad kraja dok nadjes nesto da ti se svidja .
2017 12 29
Ja sam najvise prodala torbi i dzemperica... Ali sve zavisi od doba godine... A ovde sam kupila super povoljne kosuljice... :")
2017 12 29
Najvise sam najmladjoj kupovala jaknice, srednjoj farmerke, meni bunde, a prodavala sam raznovrsno, mozda koznu obucu malo vise nego ostalo.
2017 12 29
1 2