Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

podocnjaci

Sta koristite za crne kolutove ispod ociju?korektor( koji)?maske neke...Dajte neki savet...:)
2018 01 15
Hvala ,ovo je bas lepa konkretna pomoc . Pokusacu sa ovim proizvodima.Ako neko jos ima savet ,neka se slobodno javi.:)
2018 01 15
> PEPEJEANS: > Hvala ,ovo je bas lepa konkretna pomoc . Pokusacu sa ovim proizvodima.Ako neko jos ima savet ,neka se slobodno javi.:) I da, ako koristiš korektor koji nije par nijansi svetliji od tvoje boje kože, dodatno će da ti istakne podočnjake :)
2018 01 15
@sassy, kako ti se pokazao ovaj korektor? Treba mi korektor bas zbog podocnjaka pa ni sama vise ne znam koji da kupim. Znam samo da su mi se Rimmel i Maxfactor polazali najgore. Imate neke predloge? :/
2018 01 16
> LocalGirl: > @sassy, kako ti se pokazao ovaj korektor? > Treba mi korektor bas zbog podocnjaka pa ni sama vise ne znam koji da kupim. Znam samo da su mi se Rimmel i Maxfactor polazali najgore. > Imate neke predloge? :/ Коji korektor? Essence? Ja sam čula da je jedan od boljih korektora Maybelline Anti Age. Nisam ga probala, ali svi ga hvale. :) Po meni je najgori Aurin. Mada i zavisi koji koristiš, kako nanosiš, sve, sve. :/
2018 01 16
> SassyBlondie: > > LocalGirl: > > @sassy, kako ti se pokazao ovaj korektor? > > Treba mi korektor bas zbog podocnjaka pa ni sama vise ne znam koji da kupim. Znam samo da su mi se Rimmel i Maxfactor polazali najgore. > > Imate neke predloge? :/ > Коji korektor? Essence? > Ja sam čula da je jedan od boljih korektora Maybelline Anti Age. Nisam ga probala, ali svi ga hvale. :) > Po meni je najgori Aurin. > Mada i zavisi koji koristiš, kako nanosiš, sve, sve. :/ Da da, essence-ov. U potrazi sam za dobrim korektorom mesecima. Drugarica recimo koristi essence u stiku onaj mali bez(kao karmin pakovanje) i njoj savrseno prekrije dok moja koza reaguje po principu- kada ga nanesem, kao da se upali lampica “reject”... ama haos. Uglavnom, maxfactor pan stick mi je uzas napravio od lica a za njega nema ko mi nije rakao da je najbolji jer je maltene puder u stiku. Meni je licno maxfactor jako tezak pa, sem maskare, nista njihovo ne koristim . Aura- zeznuh se i kupih po savetu radnice iz lilija i poklonih ga posle 2 dana- ne da nije prekrivao vec mi je dodatan sjaj stvarao i naglasavao podocnjake(aura correct me i cover me). No prednost jedina je sto nije stvarao one “borice” niti se nakupljao Rimmel je, makar meni do sada, najgori bio. Tezak je uzasno za lice i neverovatno tesko sam ga skidala(Hide the blemish) Loreal true match je bio- tako tako u smislu- dobar za bubuljicice male ali nikako za podocnjake Dobar mi je bio jedino NYX HD( moze se poruciti na sajtu Alexandar cosmetics s obzirom da ga u Kgu nema) Eto, par njih koje sam u zadnjih par meseci probala. Sestra mi je preporucila Narsov korektor no ja ga makar nisam pronasla nigde u Srbiji a porucivanje mi se ne isplati bas zbog carine pa cekam nju da dodje da probam da li je isplativ i koliko. Ona licno kaze da je zaista savrsen cak najbolji koji je ona probala(nisam sigurna koji Narsov) Ako imate neke predloge, pisite :”)
2018 01 16
Essencov je po meni sasvim okej, mislim za cenu koju je kupljen, fantastičan. Koristim ga sa vremena na vreme, i po meni se do sad pokazao ok. Ne pomera se, ne skida puder, nema onih dodatnih linija da istakne (ispoda oka, osmeh) tj. creasing. Brzo se osuši i taman mi je. :) O Aurinom korektoru da ne pričam. Takođe mi je radnica predložila, em mi se pomera, em ne prekriva, rekoh da nisam pogrešila nijansu.. Skine mi puder i baš taj deo koji želim da 'prikrijem', ama nema ničeg. Samo mi dodatno istakne podočnjake. Katastrofa. Koliko sam gledala tutorijala po YT, previše, ali previše hvale (tarte i maybelline anti age) korektore. Za Tarte ne znam da l' ga ima u Srbiji. Maybellinov sam htela da probam, ali pošto ga tad nisu imali, nisam mogla da čekam da stigne :@ Probaj sa Narsom, zašto da ne. Dok ne probaš, nećeš znati šta ti najviše odgovara. Inače ja baš i ne volim toliko da eksperimentišem, čim vidim da nešto valja, ne trudim se da ga menjam :') Dok ne nađeš ono što prija tvojoj koži i ostalo. :)
2018 01 16
Ja sa kupila maybelline affinitone concealer nijansa 02 i mogu vam reci da sam bas zadovoljna i preporucila bih ga,nije previse skup,a lepo odradjuje posao :)
2018 01 16
> PEPEJEANS: > Ja sa kupila maybelline affinitone concealer nijansa 02 i mogu vam reci da sam bas zadovoljna i preporucila bih ga,nije previse skup,a lepo odradjuje posao :) Ja baš i najviše gledam cenu. Jer najviše ove stvari su najskuplje, ispadnu očaj :') Barem neke stvari koje sam ja probala
2018 01 16
Nisam razumela sta si htela da kazes?
2018 01 16
> PEPEJEANS: > Nisam razumela sta si htela da kazes? Hoću da kažem, ako je najskuplji proizvod, ne mora da znači da je najkvalitetniji :D
2018 01 16
> SassyBlondie: > > PEPEJEANS: > > Nisam razumela sta si htela da kazes? > Hoću da kažem, ako je najskuplji proizvod, ne mora da znači da je najkvalitetniji Ima proizvoda koji su jeftini a dobri ,skupi a nista posebno..samo dosta se baci para dok se ne nadje ono sto ti odgovara,to je problem kod kozmetike..
2018 01 17
> PEPEJEANS: > > SassyBlondie: > > > PEPEJEANS: > > > Nisam razumela sta si htela da kazes? > > Hoću da kažem, ako je najskuplji proizvod, ne mora da znači da je najkvalitetniji > Ima proizvoda koji su jeftini a dobri ,skupi a nista posebno..samo dosta se baci para dok se ne nadje ono sto ti odgovara,to je problem kod kozmetike.. Upravo to! :D
2018 01 17
> SassyBlondie: > > PEPEJEANS: > > > SassyBlondie: > > > > PEPEJEANS: > > > > Nisam razumela sta si htela da kazes? > > > Hoću da kažem, ako je najskuplji proizvod, ne mora da znači da je najkvalitetniji > > Ima proizvoda koji su jeftini a dobri ,skupi a nista posebno..samo dosta se baci para dok se ne nadje ono sto ti odgovara,to je problem kod kozmetike.. > Upravo to! :D To je onaj najgooori deo... dok nisam nasla puder koji mi odgovara, promenila sam njih 8... ne znam da li se vama desava ali meni, sminka makar, obavezno nakon nekog vremena koriscenja prestane odgovarati tako da se ne secam niti jednog jedinog proizvoda koji sam koristila preko 2god. I onda opet sve ponovo... :/
2018 01 17
Verujem. Puder mi je taman nekih mesec dana, posle mi se ne sviđa. Sitnice mi zasmetaju. Ja sam mislila da je to samo problem kod mene :') Ko zna koliko pudera sam promenila i koje sam sve koristila.
2018 01 17