Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

pitanje/pomoć

Zdravo.Može li mi neko reći,imam li prava da ostavim utisak iako na kraju(čekam od 12.12.)nije došlo do saradnje?
2018 01 17
Verovatno se obracate kao kupac. Posto postoji tema:Kupci koji odustaju Mislim da bi trebala postojati i tema:Prodavci koji odustaju Kako bi bili upuceni u to na koga ne treba trositi vreme Posto ja nisam imala takvih iskustava do sada mozete vi otvoriti tu temu
2018 01 17
> cankara: > Zdravo.Može li mi neko reći,imam li prava da ostavim utisak iako na kraju(čekam od 12.12.)nije došlo do saradnje? U zavisnosti sta cekate . Ako ste narucili a nije Vam poslato ,to je diskutabilno jer je po meni to neki vid saradnje...Niste naveli koji je problem ...
2018 01 17
> andres: > Na kupindu sam vidjao negativne sa obrazlozenjem; da do saradnje nije doslo.... ovde su druga pravila.... ma da bi trebalo da i za to moze da se dobije negativna..... kao i za losu komunikaciju; kao na KP.. Da, tamo stoji rok za prvi kontakt, rok za kupovinu ili prodaju, ako se ne ispostuje ide negativna Mozda to nekada zazivi i na ovom sajtu :)
2018 01 17
Da li ste opet kontaktirali prodavca? Da li ste unapred uplatili novac?
2018 01 17
Ma je l ... ? Sta ,na primer narucim nesto i uplatim a ona mi ne posalje, ja nemam pravo da joj dam negativnu jer nije doslo do saradnje ...Mislim ako je takva situacija ....
2018 01 17
Zato i pitamo, ako je novac uplacen, onda negativna ide svakako, u suprotnom je zavlacenje, neodgovoran prodavac. Elena je u pravu, treba da postoji odeljak "prodavci koji odustaju" Slucaj nije dovoljno jasan ;)
2018 01 17
A sta sa clanovima koji posle saradnje ispare? Tj. ne ostave utisak jer ih mrzi ili sta vec....
2018 01 17
A tek ovi sto traze mere i pritiskaju da zele predmet pa ispare. Ni hvala,ni zelim ni ne zelim samo nestanu 🤣😂😆
2018 01 17
> BabyPink: > A sta sa clanovima koji posle saradnje ispare? Tj. ne ostave utisak jer ih mrzi ili sta vec.... Imam takvih za sada troje, a ima i onih sto vode monologe u inboxu :/ "Zelim" ili ipak.. Ne?
2018 01 17
> andres: > Na kupindu sam vidjao negativne sa obrazlozenjem; da do saradnje nije doslo.... ovde su druga pravila.... ma da bi trebalo da i za to moze da se dobije negativna..... kao i za losu komunikaciju; kao na KP.. Ja sam recimo na KP pre nekog vremena zbog takvih neodgovornih prodavaca ili potencijalnih kupaca koji uzmu racun i sve neophodne podatke pa ispare bila primorana da se obratim administraciji i od njih dobila dozvolu dq ukoliko se u nekom razumnom roku ne jave sa bilo kakvim normalnim obrazlozenjem slobodno dam negativnu. Samo ovde toga nema zato i vrslja kako ko hoce
2018 01 18
Pa ne bih se bas slozila. Samo zavisi od strogo postavljenih pravila odredjenih sajtova. Mnogo puta sam pisala. Meni je milina kupovati na Limundu i Kupindu. Svaka poruka koju sam dobila bilo pitanje ili odgovor je sadrzala Pozdrav i obavezno uvek Hvala pa makar razmenili i milion poruka Na stranu to sto sam na Limundu nasla gomilu stvari po smesnim cenama a nove,tipa 200 din. Ali i za tih 200 din.prodavac mi zahvali iako mu mozda nije po volji. A ovde i za nesto od 2000 a sa ostecenjem znaju dq kazu:Pa sta ste ocekivali od polovne garderobe
2018 01 18
> Marija-Maja: > Da li ste opet kontaktirali prodavca? > Da li ste unapred uplatili novac? Izvinjavam se zbog neodgovaranja,prvi put pišem ovde ,i bila sam ubedjena da dobijam neko obaveštenje ako neko odgovori/piše...Obraćam se kao prodavac,Dogovor je bio da od 12.12 sačekam do plate,tj.oko 20.12,od 20.12.još dvaput je produžavan rok da bi mi na dan kad sam ovde pisala javila da ipak odustaje od kupovine.Znam,moja je krivica što sam uopšte i držala na rezervsaciji tako dugo,ali računam,član je sa 15 pozitivnih utisaka i to je i jedini razlog za tako dugu rezervaciju.Mislim da ,ako već ne postoji na ovom sajtu,trebalo bi uvesti možda neku listu"neozbiljnih" kupaca,jer odustajanje posle toliko vremena zaista nije u redu..
2018 01 24
....samo da se nadovezem da gori od ovih koji ne ostavljaju utisak su oni koji naruce poklon pa ni ne jave da su podigli paket.....
2018 01 24