Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jel radi ovde neko??

Ili cu osedeti cekajuci...ne mozes ni kupiti predmet, sve to nestalo, ne odgovara...pa sta bre radite ovde uopste? Joj kako sam frustrirana...sve bi ja to pobrisala. Cekam ko ozebla sunce ...cekam i cekam...
2018 01 18
Isti slučaj, danima uvek cekam na odgovor za razmenu, pa onda ili napisu samo NE ili nistaaa.😳
2018 01 18
Ili se jave za razmenu odaberes predmet inikad vise ne dobijes odgovor...
2018 01 18
Evo napokon i neko da odgovori i dok se mi premerismo sestra proda drugoj ?! Omg...sad cu o onu suvu sljivu ispred kuce 😵
2018 01 18
Slazem se potpuno. Jako malo clanica se udostoji da odgovori cak i kad zelis da kupis nesto. Ili dobijes jednom odgovor ako trazis mere vise se ne jave nikad. A tek za razmenu,pitaju pa kad nadjes nesto bukvalno njima da izadjes u susret ne jave se vise ili im se ne daje to sto ti odaberes pa odustanu. To srecem u zadnje vreme. Ja nekad merim i u 1h nocu ako sam budna i stigne mi poruka,nije mi tesko uopste. A neki napisu sutra cu,pa nikad ne posalju. Prosto cekaju nekoga ko ce poslati poruku sa podacima bez ikakvih pitanja i to je to. Ako mu posle ne odgovara i pobuni se,napisu mu da je trebao da trazi mere,itd... Ovi sto stisnu zelim i ne jave se vise nikad to mi je najnormalnija pojava 😀
2018 01 18
Mnogi su na "mute" ili se umutave nakon par recenica :/ To je nedostatak elementarne kulture i tu se nazalost nista ne moze :/
2018 01 18
Ni ja ne znam zašto ne odgovaraju. Zato i postoji opis profila, da se napiše ako neće biti aktivne ili neće biti u mogućnosti da odgovaraju na poruke. Ali očigledno im je teško i taj minut da odvoje da napišu obaveštenje u opisu profila. Mada...sve to zavisi od savesti i odgovornosti člana... Što u prevodu znači: "da, osedećemo, i necemo nikada dobiti odgovor."
2018 01 18
Meni se licno desava da poruku previdim ili da stvarno zaboravim da premerim, ali one koje zele me podsete i naravno da vise ne cekaju jer se uz izvinjenje potrudim da uradim obecano. Npr.danas sam vec treci put poslala clanici poruku u vezi torbe, uredno se loguje ali ne odgovara, cisto sumnjam da ce joj promaci i ova treca poruka, pa tako smatram da je sigurno nesto drugo u pitanju. Opet pre nekog vremena pitam drugu clanicu za mere torbe i dobijem odgovor da bas nema vremena i da je izmeriti ako ga nadje. Ljubazno sam se zahvalila i rekla joj da nema potrebe da se trudi, jer ja bih torbu uzela, izuzetno mi se dopala ali sam prosto zelela da znam koje je velicine. Torbu jos nije prodala, a ja cu vec naci drugu i lepsu. :) Tako da ima svega, pre par dana me pita zena da li je torba slobodna, dobije odgovor da jeste i nema je vise, a jedna me devojka cimala jos od decembra kako ce mu uplatiti za torbu, ostavila podatke za slanje i nestala, pa se pojavi opet sa pricom, pa uplatice i opet nista. Ovde je, a imala sam priliku da procitam i da iskusim, bas sve i svasta normalna pojava.
2018 01 18
Verovatno je neki strajk .Niko ne radi .Prodavci ,admini ,multiji za hvatanje prevaranata ,moderatori itd. Verovatno je kolektivni godisnji ko ce ga znati . :D :D
2018 01 18
Ili zimski san :)
2018 01 18
Hibernacija totalna .. :) A sutra se očekuje još i neka sunčana oluja koja će loše uticati na sve el. uređaje, metereopate , senzibilne , čudake .... proodavce, kupce i ćutologe na MK.. :') :') :')
2018 01 18
Meni lično bude lakše kad neko ne odovori, jer kupim na drugom mestu :P A nekulturne članice koje ne odgovaraju na poruke samo zaobilazim ubuduće 8-)
2018 01 18
Isto i kod mene.Pitala sam razmenu clanica aktivna al se pravi luda ocigledno..Jos par njih sam pitala za kupovinu takodje nema odgovara.Pa i mene su pitali za mere pa i tu nema odgovora..Ako neumete da odgovorite necete da prodajete koji djavo trazite ovde bre..A za hvala necu ni da pricam o tome
2018 01 18
> precious: > Evo napokon i neko da odgovori i dok se mi premerismo sestra proda drugoj ?! Omg...sad cu o onu suvu sljivu ispred kuce 😵 Mani se sljive...suve, ako je vec dotle doslo, bolje jednu "mokru" i bez tolikog nerviranja oko krpica, kakve god da su ;)
2018 01 18
:') :') :') :') :') <3 :") :") Jadne macke sa nama :P cuti i trpi :D :D :D
2018 01 18
1 2