Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bezobrazluk!

Ćao devojke, htela bih da čujem Vaša mišljenja, i iskustva, sto se tiče ovakvih situacija.. Meni se već par puta desilo da mi se jave devojke za razmenu, a u opisu im piše "NE RADIM RAZMENU"... A sad sam videla devojka traži patike i napisala je moze razmena, udjem na profil i prvo joj piše RAZMENE NE! Znaci ovako one ne rade razmene, a kad njima odgovaraju onda hoće da ih urade, pa stvarno je ružno takvo ponašanje....
2018 01 20
Мени је искрено горе, када траже размену. Понудим им, а оне искулирају. Шта је, ту је. Таквих има много, нажалост. :)
2018 01 20
Ooo, DA. Napise u opisu profila RAZMENA NE, NA TAKVE PORUKE NE ODGOVARAM, a sama mi u inbox ponudi razmenu. Jeste da ja nekad pitam nekog za razmenu, a da ne procitam profil nego sam vidim predmet i pitam ako je slucajno, ali retko to...I opet nije isto kad sama izricito kazes razmene ne, a prva trazis iskljucivo to. Hmmm... Lepo kazu clanice koje postavljaju teme na forumu da to vise to kako je bilo ranije...
2018 01 20
Da u pravu ste, i meni se desi da mi se nesto jako svidi pa odmah pitam za razmenu, a nekad i ne pročitam opis... To je jako ruzno, znaci samo kad im odgovara rade razmene, mogu lepo da napisu RAZMENE AKO MI SE NESTO SVIDI KOD VAS, a ne RAZMENE NIKAKO!
2018 01 20
Samo napisete kao odgovor:Ali vi ne radite razmene,kako cu se razmenjivati sa nekim ko ih ne radi Verujem da nece biti vise nikakve poruke od strane druge clanice
2018 01 20
Pisala sam par puta tipa da sam zbunjena jer pise da ne radi razmene, ali mi odgovore sa uzvicnicima kojima se ne zna broja :D
2018 01 20
> ElenaPt: > Samo napisete kao odgovor:Ali vi ne radite razmene,kako cu se razmenjivati sa nekim ko ih ne radi > Verujem da nece biti vise nikakve poruke od strane druge clanice Генијално! :')
2018 01 20
Isto mi se dešava 😂 > tamilina: > Pisala sam par puta tipa da sam zbunjena jer pise da ne radi razmene, ali mi odgovore sa uzvicnicima kojima se ne zna broja :D
2018 01 21
> ElenaPt: > Samo napisete kao odgovor:Ali vi ne radite razmene,kako cu se razmenjivati sa nekim ko ih ne radi > Verujem da nece biti vise nikakve poruke od strane druge clanice Pametno hahahah ;)
2018 01 21
> ElenaPt: > Samo napisete kao odgovor:Ali vi ne radite razmene,kako cu se razmenjivati sa nekim ko ih ne radi > Verujem da nece biti vise nikakve poruke od strane druge clanice Od sad tako radim, hahaha! :')
2018 01 21
Meni ne smeta, pisalo mi je do skoro da ne radim razmene, pa me ljudi pitaju iako pise, ali najljubaznije uvek odgovorim na poruku. Plus sam i ja pitala neke devojke, iako mi je pisalo da ne radim, nesto mi se svidi, ako nekom pise da radi razmene, pitam. Sta je tu strasno. Ako vec radite raz sta vas onda briga sta nekome pise, bitno je valjda da li vam se neato svidja ili ne od te osobe, pa joj napisete. Nije tesko biti fin. Bar je to moje misljenje. Mnogo stvari ima ovde koje se mogu nazvati bezobrazlukom i gore.
2018 01 21
> LindaBg: > Meni ne smeta, pisalo mi je do skoro da ne radim razmene, pa me ljudi pitaju iako pise, ali najljubaznije uvek odgovorim na poruku. Plus sam i ja pitala neke devojke, iako mi je pisalo da ne radim, nesto mi se svidi, ako nekom pise da radi razmene, pitam. Sta je tu strasno. Ako vec radite raz sta vas onda briga sta nekome pise, bitno je valjda da li vam se neato svidja ili ne od te osobe, pa joj napisete. Nije tesko biti fin. Bar je to moje misljenje. Mnogo stvari ima ovde koje se mogu nazvati bezobrazlukom i gore. Ja se izvinjavam, ali ne slažem se sa Vama. Vi kazete da radite razmene, a da Vam ne pise da ih radite, i kako onda očekujete da Vam se neko javi za razmenu? Konkretno ova clanica koja ne radi razmene, trazi jedne retke i skupi patike koje kostaju 17.000 hiljada, znači radi razmene samo kad njoj odgovara. Ako je već tako može da napiše RADIM RAZMENE ALI SLABO ILI RADIM RAZMENE KAD MENI TO ODGOVARA. A ne da pise u fazonu RAZMENE MI NEMOJTE NUDITI, NE ODGOVARAM NA TAKVE PORUKE. To je po mom misljenju bezobrazluk, znači odluci se radis, retko radis ili ne radis uopste. Mislim da je promeniti opis na profilu 2 minuta posla. Slažem se nije tesko biti fin, s' toga nije teško biti čovek pa promeniti opis na profilu onakav kakav Vam zaista odgovara. Pozzz
2018 01 21
> LindaBg: > Meni ne smeta, pisalo mi je do skoro da ne radim razmene, pa me ljudi pitaju iako pise, ali najljubaznije uvek odgovorim na poruku. Plus sam i ja pitala neke devojke, iako mi je pisalo da ne radim, nesto mi se svidi, ako nekom pise da radi razmene, pitam. Sta je tu strasno. Ako vec radite raz sta vas onda briga sta nekome pise, bitno je valjda da li vam se neato svidja ili ne od te osobe, pa joj napisete. Nije tesko biti fin. Bar je to moje misljenje. Mnogo stvari ima ovde koje se mogu nazvati bezobrazlukom i gore. Slazem se :") Mislim da sve to funkcionise ovako : Ako napises da radis razmene stizace ti samo ponude za razmene veruj mi :D Mnogo poruka ... I to ti onda dosadi jednostavno ,ko ce pregledati sve te profile , traziti artikle a ustvari generalno ti nista ne treba ,jer i svoje stavis na prodaju . Toliko ti dosadi da moras da napises NE RADIM RAZMENE ,cak i ako imas zelju da ih nekada uradis...Meni je bar tako bilo ,nisam mogla da funkcionisem od poruke *Ja zelim .......Razmena?* I tako u nedogled . ?Ja mislim da je to problem kod clanica ..Od kada sam napisala da ne radim ,ne stizu mi vise ,nekada nekada ,ali to cisto clanice koje ne citaju opis profila ,iako treba procitati ..Ali imala sam ranije par divnih razmena,zaista .Nije to lose ponekad ...Ali te poruke znaju da uguse ..posebno ono *Razmena ?* ..Ali nije tesko biti fin i odgovoriti ,desavalo se da neko posle odgovora kupi stvar .. LAkse mu je bilo razmeniti ali svakako bi i kupo ..Ima svega ...
2018 01 21
> ElenaPt: > Samo napisete kao odgovor:Ali vi ne radite razmene,kako cu se razmenjivati sa nekim ko ih ne radi > Verujem da nece biti vise nikakve poruke od strane druge clanice E tako!!! 😀😀😀😀😀
2018 01 21
> PRINCEZICA171: > > LindaBg: > > Meni ne smeta, pisalo mi je do skoro da ne radim razmene, pa me ljudi pitaju iako pise, ali najljubaznije uvek odgovorim na poruku. Plus sam i ja pitala neke devojke, iako mi je pisalo da ne radim, nesto mi se svidi, ako nekom pise da radi razmene, pitam. Sta je tu strasno. Ako vec radite raz sta vas onda briga sta nekome pise, bitno je valjda da li vam se neato svidja ili ne od te osobe, pa joj napisete. Nije tesko biti fin. Bar je to moje misljenje. Mnogo stvari ima ovde koje se mogu nazvati bezobrazlukom i gore. > Ja se izvinjavam, ali ne slažem se sa Vama. Vi kazete da radite razmene, a da Vam ne pise da ih radite, i kako onda očekujete da Vam se neko javi za razmenu? Konkretno ova clanica koja ne radi razmene, trazi jedne retke i skupi patike koje kostaju 17.000 hiljada, znači radi razmene samo kad njoj odgovara. Ako je već tako može da napiše RADIM RAZMENE ALI SLABO ILI RADIM RAZMENE KAD MENI TO ODGOVARA. A ne da pise u fazonu RAZMENE MI NEMOJTE NUDITI, NE ODGOVARAM NA TAKVE PORUKE. To je po mom misljenju bezobrazluk, znači odluci se radis, retko radis ili ne radis uopste. Mislim da je promeniti opis na profilu 2 minuta posla. Slažem se nije tesko biti fin, s' toga nije teško biti čovek pa promeniti opis na profilu onakav kakav Vam zaista odgovara. Pozzz To mi je sve jasno. Meni pisalo da ne radim, ali posto sam pitala neke clanice koje rade razmene za neke predmete, sklonila sam da ne radim, bas da ne bude pitam, a pise ne radim raz. A za tu veliku cifru sto su vas pitali za razmenu jeste bezveze.
2018 01 21
1 2