Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koji su vasi top predmeti :-)

Sta se po vasem misljenju najbolje prodaje na sajtu i koji su to predmeti(ne mislim na brendove)koji kod vas prvo odu? Ja cu vam reci kakva je situacija kod mene,kako na krpicama tako i na drugim sajtovima najvise sam prodala obuce i torbi.Sto se cena tice videla sam da najvise idu stvari do 1000din.cak i kad je novo i sa etiketom i ima neku realnu cenu pitaju za popust ispod 1000 uvek :-) ja nesto ni nemam puno iskustva ali eto do sad sam na takve nailazila. Moj zakljucak je da se prodaje ukoliko je ocuvano naravno(kao novo)i ukoliko je cena pristupacnija.A od predmeta definitivno obuca i torbe :-)
2018 01 26
Zanimljiva tema :") :") :") Sto se prodaje tice zavisi od sezone najcesce. Stvarcice koje bukvalno odu za par dana jesu duboke skiny pantalonice, i ove stvarcice koje su trenutno ''popularne'' tipa Crop top, Kardigani.. Po naravno nekoj realnoj ceni, ne za 100 din jeftinije nego u radnji :D Povremeno pregleam svoj profil, i onda naidjem na stvarcice koje stoje tu vec neko vreme a niko da pita za njih i onda idem kanticu i resim probem :D
2018 01 27