Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako oko prodaje?

Kako uspete da prodate stvarcice za bebe? Ako je i novo i cena potpuno minimalna cak i ako za neke artikle sami nudite cenu, kako prodajete? Meni sve stoji. Samo se vrte zamene i to zamenu za zamenu nude nesto pocepano i iznoseno a tarze od vas mnogo ocuvaniju stvarcicu.
2018 01 31
Onda nemojte raditi razmene vise. A prodaju mozete da poboljsate tako sto cete cesce obnavljati oglase,mislim na to da ih obrisetr i postavite ponovo
2018 01 31
Ja licno mislim da se stvarcice za bebe teze prodaju jer sada ima puno radnji gde je nasa proizvodnja ili sta vec po bas povoljnim cenama( Bodici po 250-300din, benkice, bluzice po 200-300din) Naravno nije to ''Encimenci, menda, ali ja nekako volim za svoju cerkicu da kupim prvenstveno nesto novo i da ja to mogu da opipam lepo. :D Naravno, kupovala sam i ovde na sajtu decije stvarcice, ali bas kad mi se nesto mnogo svidi a da je novo ili ocuvano, ili pak povoljnije nego li u radnji. Ubacivala sam i decije stvarcice, ali bas je slabo interesovanjne. :) Elem, videh ovde clanicu koja prodaje obican beli pamucni bodic za bebe po ceni od 3500( obucen par puta kao nov) , mislila sam da je verovatno greskom dodala 0, ali kada sam pogledala njen profil, tu su bile pantalonice po 4000-5000din, ali to je ipak neka ''Marka'' za koju ja licno nikad cula nisam, nema veze ako je noseno i td..
2018 01 31
Prodavala sam stvari za bebe vise puta, ali onda to bude vise stvari, tako da se i toj clanici isplati da kupi za 2000 kod mene punu kesu (a stvari su stvarno kao nove ili nove) ali za jednu stvar ne isplati se ni prodavati mnogo, pa onda bolje da cuvam ili za drugo dete sta znam, a odabrala sam par stvari koje si mi najdraze.
2018 01 31
Ovih dana lose ide cak i razmena slabo.. A taj bodic videx i ja i zgranula sam se doslo mi je da je pitam dali je pri zdravoj pameti :D ili neka zejebancija :D nerazumem cemu te cene..I ja brisem i ponovo postavljam bar je vidjenije,ovako bude na ko zna kojoj strani..A decije stvari da idu lose i kod mene a ima i novih i po jednom nosene i cene max dole i jos snizavam ali nevredi..A imam decijih stvari more sve kupljeno pros.godine i nikako da postavim...
2018 02 01
Ja nisam prodala ni Carters nove bodije za 1000, 3 komada, pa ne znam ko kupuje polovan jedan za 3500.. mozda hoce da se razmeni, dobije koznu torbu za bodi 😉
2018 02 01
Ja imam nove stramplice na vezivanje pamucne bele po 50 din bi prodala jedan, imam i jednokratne pelene bas svasta nesto....ali me cudi jer stavila sam krajnje jako povoljnu cenu nego clanice koje postave za 3000 a kao markirano ili novo a ono sa rupicama i td. Ja bi prodala paket odece po 1000 din cak do 2000.
2018 02 01
Mozda je najbolje da postavite te sitnije stvarcice za bebe u paketu. Ovako tesko da ce neko kupiti po jedan bodic ili stramplicu 😊
2018 02 01
> Rain_forest_Vs: > Kako uspete da prodate stvarcice za bebe? Ako je i novo i cena potpuno minimalna cak i ako za neke artikle sami nudite cenu, kako prodajete? Meni sve stoji. Samo se vrte zamene i to zamenu za zamenu nude nesto pocepano i iznoseno a tarze od vas mnogo ocuvaniju stvarcicu. Pa mozda je nokom puno da da 200 din plus postarina jos toliko za neku obicnu nefirmiranu benku .Ja nikad nisam prodavala stavri uvek sam poklonila bebece stvari .Ja sam licno prodala bebi spavacu sobu i uz to sam poklonila bebi stavri.
2018 02 01
Ma pisem ja da pravim paket ali uzaludno tako da sam zato pitala kako idu vama prodaje.
2018 02 01