Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta uraditi kada obecavaju ?

Sta uraditi kada clanice naruce stvar ,ostave podatke za slanje i uzmu podatke za uplatu ? Kazu uplacuju sutra , i od toga nista .. Sutra kazu stutra ,i tako par dana ... Naime ,clanica narucila , zamolila preporuceno slanje ,rekla uplacujem sutra i nije uplatila.Ja ne mogu slati u bilo koje vreme ,nisam u mogucnosti ,jednostavno . Sta da sam poverovala i poslala .. Medjutim ,srecom ,nisam .. Javila se da nije mogla,uplatice sutra -ok,nema problema. Javila se sama posle 2 dana ,uplatice sutra,bila je bolesna,itd itd ...Moj odgovor-U redu ,nema problema. Od tada je nema vec i vise od nedelju dana :') . Prvo ,stoji mi rezz vec toliko vremena, laze me ,dala sam svoje licne podatke ,ostavila je svoje ...Iskreno se razmisljam da joj lupim negativnu ,jer je ovo vid prevare . I to nije jedina clanica ,imam jos jednu na cekanju ... Da li Vam se desava ? Kako reagujete na ovo ? Znam da ima onih koje ispare ,to po kratkom postupku resavam ,ali ovo a podacima i javljanjem kasnenja mi nije jasno i ne znam kako da postupim a da ne pogresim ...?
2018 02 05
Desila mi se identicna situacija, koja pocinje od zahteva za dodatnim merama, slikama iz svih uglova...( radilo se o torbi) do snizenja cene. O.k. sve joj odgovara uplaćuje sutra, uplata ne stiže, posaljem poruku da li je odustala, ne, ne, nije stigla. Sutra sigurno uplaćuje i da ne dužim, to sytra se nikada nije desilo. Posle vidim da je blokirana. Prosto covek ostane bez reči i ne moze da veruje na sto su pojedini spremni.
2018 02 05
I meni je to za negativnu, jer niko od nas ne želi da deli tako bilo kome svoje podatke. Prosto nije u redu, ne znam zasto je postalo teško napisati ‘zao mi je, nesto je iskrslo i ne mogu ipak kupiti/razmeniti predmet’ ili već nesto slično.. 😳
2018 02 05
Slazem se ,desavalo mi se da odustanu ,iskrsne nesto drugo ,sto bi neko narucivao ako ne zeli da kupi ali bar javi ,da znam da stavim u prodaju ,mozda neko drugi zeli ...Lepo reci ,odustajem,nije problem.Ili pitaj da sacuvam....Ja stavim rezz cim se dogovorim ,da ne bih dolazila u situacije da me pitaju za istu stvar ,i da clanice znaju da je*prodato* da ne gube svoje vreme sa upitima ,kao i ja na odgovore na nesto sto je u toku prodaje .. Ali ovo nema smisla , zaista...
2018 02 05
Ljudi, ja cekam clanicu od 25. decembra! Da, dobro ste procitali. Rezervaciju sam skinula. Da sam besna, jesam. Zasto je ljudima toliko tesko da napisu: izvinite, hvala, molim, mogu ili ne mogu, odgovara ili ne odgovara. Sta bi tek bilo da to moraju naglas da izgovore!
2018 02 05
Mislim da bi nam se trebala pruziti mogucnost da zvanicno imamo pravo da ostavimo negativnu kada su u pitanju navedene situacije. Stavljanje na Liste tipa -Kupci koji odustaju O.K. ali zahteva vreme za iscitavanje, , dosta clanica i ne zna da to postoji, narocito nove. Ovako bi bilo uocljivije. Sve je na bazi poverenja i obicno deblji kraj izvuce onaj ko je korektan.
2018 02 05
> irisbg: > Mislim da bi nam se trebala pruziti mogucnost da zvanicno imamo pravo da ostavimo negativnu kada su u pitanju navedene situacije. Stavljanje na Liste tipa -Kupci koji odustaju O.K. ali zahteva vreme za iscitavanje, , dosta clanica i ne zna da to postoji, narocito nove. > Ovako bi bilo uocljivije. > Sve je na bazi poverenja i obicno deblji kraj izvuce onaj ko je korektan. Slazem se ,ta lista je predugacka .. A i kada bi ostavljale utiske , nebi se usudjivale ,tj smanjio bi se broj takvih postupaka ...
2018 02 05
Tako je, bilo bi verovatno sporadicnih slucajeva ali bi dobro razmislili da li da se upustaju u takve situacije.
2018 02 05
Ja sam imala situacije da clanice kliknu na Zelim kazu da ce platiti i nista ne uplate, nestanu, to je redovna pojava, ili kazu sacuvaj mi artikal do plate kupujem sigurno i nikad vise se ne jave....
2018 02 05
Imala sam i ja gomilu takvih situacija. Takvim clanicama samo javim da nema potrebe da uplacuju ili da sam ja odustala od saradnje sa njima tj.ne zelim da im prodam posto su neodgovorne. To napisem samo iz razloga jer imaju moje podatke pa da kojim slucajem ne bi doslo do duple uplate inace ih ni te poruke ne bih udostojila 😡
2018 02 06
Meni jedna tvrdi da zeli da kupi, ja cak i predlozim razmenu a ona kaze ne ne hoce da kupi. Ali podatke ne daje :) ja opet pitam, ona kao moze ali podataka opet nema. Ne znam da li mogu nekako snagom uma da joj posaljem :) ako se dobro skoncentrisem. Edit: tako vec 7 dana :)
2018 02 06
Svima nam se to desava nazalost. Najbolje da ogranicis rok za uplatu na dan ili dva, tako se ne obavezujes da cuvas predmet niti da budes odgovrna za kasnu uplatu, vec mozes da ga vratis u prodaju. Ja tako radim a preuzeh praksu od starijih i mudrijih clanica ovde : )
2018 02 06
> belinda34: > Svima nam se to desava nazalost. > Najbolje da ogranicis rok za uplatu na dan ili dva, tako se ne obavezujes da cuvas predmet niti da budes odgovrna za kasnu uplatu, vec mozes da ga vratis u prodaju. > Ja tako radim a preuzeh praksu od starijih i mudrijih clanica ovde : ) Korektno i ispravno skroz,za obe strane . Da znate da cu tako i uraditi .Hvala na savetu :") <3
2018 02 06
Redovna pojava,uopšte se više ne iznenadjujem,najiskrenije.... Idem dalje,moja negativna ih neće promeniti,blok takodje,drugi nalog i nikom nista.Prosto,uvek je takvih bilo i bice,Vaše je samo da budete oprezni,i to dobro.;)
2018 02 06
Da sam prodala sve što su rezervisale i odlagale uplatu, gde bi mi bio kraj :')
2018 02 06
1 2