Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta uraditi kada obecavaju ?

> Bojanaboka990: > Ljudi, ja cekam clanicu od 25. decembra! Da, dobro ste procitali. Rezervaciju sam skinula. Da sam besna, jesam. Zasto je ljudima toliko tesko da napisu: izvinite, hvala, molim, mogu ili ne mogu, odgovara ili ne odgovara. Sta bi tek bilo da to moraju naglas da izgovore! Znas kad bih je ja cekala? Nikad! Ovde ima veoma neozbiljnih kupaca i prodavaca,mene neke clanice mrcvare po mesec dana za jedan predmet i to ne skup,da ne pricam slikanje predmeta iz svih uglova pa boja na dnevnom,pa na unutrasnjem svetlu,pa duzina do uckura,pa od uckura,pa samo jos licnu kartu predmeta mi ne traze,da postoji verovatno bi i to. Jedna mi je cak posle ne znam koliko pitanja i podpitanja rekla "ok uplacujem ti sutra,sad mi nije dobro" ??? Hej,na sta mi uplacuje?ko je od nje trazio da mi uplacuje stvar koju nije ni porucila,nema ni jedan moj podatak,ni adresu,ni br.racuna. Jasno mi je ako neko odustane,mada ni to nije u redu da se ne javi da je odustala,ali ocigledno ti ljudi nemaju sta da rade,po ceo dan vise ovde i bave se glupostima. Na zalost mnogo je vise takvih nego normalnih. Srecno svim normalnim kupcima i prodavcima.
2018 02 06
> Kimberly: > Meni jedna tvrdi da zeli da kupi, ja cak i predlozim razmenu a ona kaze ne ne hoce da kupi. Ali podatke ne daje :) ja opet pitam, ona kao moze ali podataka opet nema. Ne znam da li mogu nekako snagom uma da joj posaljem :) ako se dobro skoncentrisem. Identicnu, situaciju sam imala :') Nedelju dana me mrcvarila, svaki dan ili svaki drugi zeli jos po jedan predmet, ukupno 4,5 ne secam se vise, kao je sve ok, uzima, bla, truc... Cak sam dobila i broj telefona koji nije u funkciji, odgovor je bio "ne radi mi ta kartica" Posle 10-ak dana je nicim izazvana isparila :') belinda34- odlicna ideja, treba ograniciti rok za uplatu :)
2018 02 07
Redovna pojava, slazem se.. Meni se desilo da mi clanica posalje upit za dva predmeta i vidim da ima 3 negativne kao kupac ali ipak joj odgovorih :) Pita ona za maxmara dzemper da li je original i da li su pantalone dostupne i ja odgovorim na pitanja, da bih od nje dobila odgovor - super :) (bukvalno klasicno zezanje).. Jedna isto tako pitala za farmerke, ostavila podatke, uzela moje sa pricom sutra uplacuje.. Kad je vec proslo 3h posaljem joj poruku da vidim da li uplacuje da se organizujem oko slanja, i stize meni odgovor - NE.. To su samo dva primera od prosle nedelje ali svakako se cesto desavaju ovakve stvari.. meni je to kao dobar dan :)
2018 02 07
1 2