Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vas nervira?

Pitam clanicu za odredjeni predmet,kaze prodat je,udjem posle nekoliko dana,predmet i dalje stoji na profilu,a pritom nije oznacen da je prodat.Koja je poenta?verovatno da bi privukao druge clanice da udju na profil,ima dosta lajkova i pregleda...u svakom slucaju je nekorektno prema clanicama ,da se na takav nacin zavlace...
2018 02 26
Totalno si u pravu, i meni se to desavalo, ja sam par puta pratila cak hoce li biti utisak posle par dana za to sto sam ja htela a prodato je bas 5 min pre nego sto sam se ja javila :) I naravno nema utiska....
2018 02 26
Isto mi se dešavalo par puta, ali sam stekla utisak da one možda nisu sigurne da li žele to da prodaju. Pa drže na profilu tek tako, dok ne smisle šta će.
2018 02 26
I meni se desilo da pitam tako da li je original s obzirom da je cena bila veca nego u radnji ... Clanica je rekla da jeste ...Ja sam joj trazila neki naziv sa bocice da proverim koja je nijansa ,a ona je napislala : * Upravo je prodato* ... Na sta sam odgovorila : *U redu ,jasno mi je* ... Medjtim zaista sam zelela da znam da li se radi o originalu ,s obzirom da imam takav proizvod ,koji sam dobila na poklon i nisam znala da li je original ili ne ....A i dalje ne pise prodato , posto je pratim :D
2018 02 26
Po mom misljenju trebalo bi da postoji na sajtu neka regulacija i za to, da se clanice ne bi dovodile u zabludu,moze adminka to da proveri preko poruka da li je predmet zaista prodat...e sada,da li hoce,to je vec nesto drugo.
2018 02 26
I meni se ovo desilo, i onda predmet stoji jos mesec dana u prodaji kao da nije prodat...
2018 02 26
I meni se desava . Verovatno i vecini ovde . Tu ne mozemo nista
2018 02 26
Pre dva i po meseca sam htela da kupim parfem, poslala poruku i dobila skroz odbojan odgovor, velikim slovima samo PRODATO. Pre desetak dana naidjem na taj isti parfem ponovo postavljen, pogledam profil kad ono ni prethodni oglas nije obrisan. Sad taj prodati parfem ima dva puta postavljen na svom profilu. Clanica ima skoro hiljadu pozitivnih i puno predmeta. Ako iz nekog razloga nije htela meni da ga proda postenije bi bilo da mi je to i napisala umesto da laze.
2018 02 26
> PEPEJEANS: > Po mom misljenju trebalo bi da postoji na sajtu neka regulacija i za to, da se clanice ne bi dovodile u zabludu,moze adminka to da proveri preko poruka da li je predmet zaista prodat...e sada,da li hoce,to je vec nesto drugo. Podrzavam, to se moze podvesti kao lažno oglašavanje i dovodjenje potencijalnih kupaca u zabludu. I meni se nedavno desilo da sam htela da kupim a prodavac kaze rezervisano je, bez da je rezz naznacen na predmetu. Proslo neko vreme a na predmetu i dalje ne stoji nista u smislu rezervacije ili prodaje. Ono sto sam primetila najcesce su u pitanju dosta povoljni proizvodi po ceni. Ista situacija mi se desila dva puta a kod ove poslednje radi se o novom clanu ili grešim mozda i nije nov😊
2018 02 26
Izgleda da je to redovna pojava na sajtu,koja je bas ruzna i prilicno iritantna.Ako admin/ka cita forume,volela bih i da se ova neprijatna pojava na neki nacin regulise...a ne samo da ostane na nasim postovima i pokrenutoj temi.
2018 02 26
Znate sta je problem ; sto sam ,na pr ja ,vise puta stavila da je neki proizvod rezervisan ,pa se osoba nikad nije javila. Takodje ,na pr.,mi se desi da sam proizvod upravo prodala ,a clanica zeli da ga kupi . Ili zaboravim da obrisem prodato (par puta mi se desilo ) ,ili se nismo clanica i ja razumele . Ona me pitala za jedan proizvod ,a ja sam mislila na drugi i rekla da je prodat . Slaze :") Slazem se da treba da postoje pravila ,i da se ta pravila postuju ☺
2018 02 26
> PEPEJEANS: > Pitam clanicu za odredjeni predmet,kaze prodat je,udjem posle nekoliko dana,predmet i dalje stoji na profilu,a pritom nije oznacen da je prodat.Koja je poenta?verovatno da bi privukao druge clanice da udju na profil,ima dosta lajkova i pregleda...u svakom slucaju je nekorektno prema clanicama ,da se na takav nacin zavlace... ... Ili kažu..." Čekaj samo da proverim da li je je rezz".... 😂😂😂
2018 02 27
> LelicaLela: > Znate sta je problem ; sto sam ,na pr ja ,vise puta stavila da je neki proizvod rezervisan ,pa se osoba nikad nije javila. Takodje ,na pr.,mi se desi da sam proizvod upravo prodala ,a clanica zeli da ga kupi . > Ili zaboravim da obrisem prodato (par puta mi se desilo ) ,ili se nismo clanica i ja razumele . Ona me pitala za jedan proizvod ,a ja sam mislila na drugi i rekla da je prodat . > Slaze :") > Slazem se da treba da postoje pravila ,i da se ta pravila postuju ☺ I ja se slazem sa Vasom poslednjom recenicom,ali sa prethodnim recenicama i ne bas,jer to sto ste vi zaboravili da obrisite prodat predmet,ili se neka clanica koja je predmer rezz nije javila,ne menja cinjenicu da treba postovati pravila sajta i ostale clanice.
2018 02 27
> skrivenileptir: > > PEPEJEANS: > > Pitam clanicu za odredjeni predmet,kaze prodat je,udjem posle nekoliko dana,predmet i dalje stoji na profilu,a pritom nije oznacen da je prodat.Koja je poenta?verovatno da bi privukao druge clanice da udju na profil,ima dosta lajkova i pregleda...u svakom slucaju je nekorektno prema clanicama ,da se na takav nacin zavlace... > ... Ili kažu..." Čekaj samo da proverim da li je je rezz".... 😂😂😂 :') :') :')
2018 02 27
> PEPEJEANS: > > LelicaLela: > > Znate sta je problem ; sto sam ,na pr ja ,vise puta stavila da je neki proizvod rezervisan ,pa se osoba nikad nije javila. Takodje ,na pr.,mi se desi da sam proizvod upravo prodala ,a clanica zeli da ga kupi . > > Ili zaboravim da obrisem prodato (par puta mi se desilo ) ,ili se nismo clanica i ja razumele . Ona me pitala za jedan proizvod ,a ja sam mislila na drugi i rekla da je prodat . > > Slaze :") > > Slazem se da treba da postoje pravila ,i da se ta pravila postuju ☺ > I ja se slazem sa Vasom poslednjom recenicom,ali sa prethodnim recenicama i ne bas,jer to sto ste vi zaboravili da obrisite prodat predmet,ili se neka clanica koja je predmer rezz nije javila,ne menja cinjenicu da treba postovati pravila sajta i ostale clanice. Ma naravno . Slazem se sa svim sto kazete :) Ja sam samo bila iskrena . A mnogi nisu :)
2018 02 27
1 2