Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako grupisati artikle. VIP

Grupisanje artikala Kako bi vaši klijenti mogli lakše da pronađu predmete koji im se dopadaju, možete ih sortirati u grupe. Na primer, ako prodajete različite suknje, napraviti grupu za njih i izaberite ih sa liste ako želite da ih dodate u tu grupu i kliknite na "OK ". Možete napraviti najviše 10 grupa u prodavnici. Nista ne razumem,sve probala..ali ne ide Hvala clanovima na pomoci :)
2018 02 27
Pokušaću da pomognem. Prvo napravite grupe koje želite da imate, tzv. liste u postavkama. Kada ste liste napravili, onda idete na svoj profil da vidite artikle i na svakom artiklu kliknete na ikonicu kao dokument, katalog. U njemu će se prikazati liste koje ste napravili i vi izaberete u koju listu taj predmet hoćete da smestite i kliknete na dugmence SPREMI. Tako redom, dok ne složite artikle po listama (grupama). Jedan artikal može da pripada u više grupa, na pr. u grupi "pantalone" ili "muška garderoba" ili "sve do 600 dinara" :) Nadam se da sam pomogla :)
2018 02 27
> JanaMilica: > Pokušaću da pomognem. Prvo napravite grupe koje želite da imate, tzv. liste u postavkama. > Kada ste liste napravili, onda idete na svoj profil da vidite artikle i na svakom artiklu kliknete na ikonicu kao dokument, katalog. U njemu će se prikazati liste koje ste napravili i vi izaberete u koju listu taj predmet hoćete da smestite i kliknete na dugmence SPREMI. > Tako redom, dok ne složite artikle po listama (grupama). > Jedan artikal može da pripada u više grupa, na pr. u grupi "pantalone" ili "muška garderoba" ili "sve do 600 dinara" :) > Nadam se da sam pomogla :) Hvala...pokusacu da pratim Vasa uputstva...:)
2018 03 03
> supersandy: > > JanaMilica: > > Pokušaću da pomognem. Prvo napravite grupe koje želite da imate, tzv. liste u postavkama. > > Kada ste liste napravili, onda idete na svoj profil da vidite artikle i na svakom artiklu kliknete na ikonicu kao dokument, katalog. U njemu će se prikazati liste koje ste napravili i vi izaberete u koju listu taj predmet hoćete da smestite i kliknete na dugmence SPREMI. > > Tako redom, dok ne složite artikle po listama (grupama). > > Jedan artikal može da pripada u više grupa, na pr. u grupi "pantalone" ili "muška garderoba" ili "sve do 600 dinara" :) > > Nadam se da sam pomogla :) > Hvala...pokusacu da pratim Vasa uputstva...:) Uspela sam...hvala jos jednom na pomoci... Pozdrav
2018 03 03
> supersandy: > > JanaMilica: > > Pokušaću da pomognem. Prvo napravite grupe koje želite da imate, tzv. liste u postavkama. > > Kada ste liste napravili, onda idete na svoj profil da vidite artikle i na svakom artiklu kliknete na ikonicu kao dokument, katalog. U njemu će se prikazati liste koje ste napravili i vi izaberete u koju listu taj predmet hoćete da smestite i kliknete na dugmence SPREMI. > > Tako redom, dok ne složite artikle po listama (grupama). > > Jedan artikal može da pripada u više grupa, na pr. u grupi "pantalone" ili "muška garderoba" ili "sve do 600 dinara" :) > > Nadam se da sam pomogla :) > Hvala...pokusacu da pratim Vasa uputstva...:) Uspela sam...hvala jos jednom na pomoci... Pozdrav
2018 03 03