Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Moda koja ne prolazi...

Zdravo dame, zanima me vaše mišljenje, o modelima odeće ili cipela koje nikada ne prolaze. Po mom mišljenju, to su (između svega) salonke. Klasične crne salonke će uvek biti u modi. Mislim da se stalno provlače kroz neke trendove i ostaju u ‘zivotu’.
2018 03 02
Mala crna haljina, farmerke, dzentlmeni i lepo ponasanje nikad ne izlaze iz mode ;)
2018 03 02
Licno- nikada necu odustati od baletanki, bile one u modi ili ne <3 za mene su klasika. Starke, farmerice, fan sam Kooi trikotaze i uopste kvalitetnih pletenih komada, posebno dzempera. Leti- duge leprsave ili mini - haljine i, naravno, vecna mala crna haljina. <3 Naravno, postoje i materijali koji su "klasicni" i oni drugi- uvek sam za prirodne materijale, retko za ove moderne- "reciklirane", jer mi ne prijaju o:) i iritiraju me.
2018 03 02
Crne salonke, mala crna haljina, duga crna haljina, sako klasičnog kroja, bela klasična košulja i crna pencil suknja.
2018 03 02
Kaputi, bele košulje, cigaret pantalone, pencil suknje kao i suknje A kroja, šeširi, punđe i kao što je navela članica odozgo lepi maniri nikada neće izaći iz mode po mom mišljnju. Iskreno od odeće najviše volim kapute različitih materijala i dužina. :")
2018 03 02
Moja klasika od koje nikada ne odustajem su: street style bele patike, 7/8 cigaret pantalone, sesiri i bele majice razlicitog kroja kojima oduvek zamenjujem kosulje jer ih ne volim preterano. I naravno aksesoari-bez toga ne izlazim na ulicu ;)
2018 03 02
Crna kozna jakna je uvek u modi Crne naocare za sunce Crna torba Crveni karmin Crveni lak na kratkim noktima Dobar sat Bele majice i kosulje Ljubaznost,lepi maniri Zensko da se ponasa kao dama ;)
2018 03 03
Bela kosulja Crne pantalone Pencil suknja ( samo se duzina menja) Teksas jakna ( menja se samo model kakav je) Patike starke I sto su predhodne clanice rekle lepo ponasanje. :")
2018 03 03
Mala crna haljinica, štikle, hulahopke, lepa tašnica, crveni ruž i osmeh :-D
2018 03 03