Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bezobrazluk

Devojke imam samo da vas upozorim na devojku koja je na ovom sajtu upisana pod imenom Fashiongirl95. Narucila je od mene Nike duks. PItala me je jel ima ostecenja, rekla sam joj da nema kao sto jeste. Pitala me je jel original, nisam imala odgovor na to jer ni sama nisam sigurna i rekla sam joj gde je kupljen(na mom profilu je naznaceno koje su stvari original). Rekla sam joj da je duks nosen par puta, sto je takodje istina. Slikala sam joj ga po danu po nocnim svetlom sa blicem i bez blica. I etiketu i kapuljacu i od pozadi i spreda. Devojka mi je uplatila novac i potom sam joj poslala duks. Kad ga je dobila odmah mi se javila i krenula da se zali i da trazi novac nazad na veoma bezobrazan nacin. Rekla je kako je iznosen i kako ima cupkice od pranja(duks je pran 3-4 puta i devojke znate i same da neke stvari posle prvog pranja nisu ono kao sto su bile kad ste ih kupile, zar ne?) Postavila je sliku na mom profilu gde su te cupkice izrazenije nego uzivo(te cupkice su se videle i na slici koja stoji na sajtu(izbliza je slikan duks)). Javila sam se devojci pod imenom Nocnaptica31(veoma prijatna devojka) da je pitam za savet jer je i ona imala problema sa Fashiongirl95. Pozalila mi se kako joj je devojka poslala iznosene farmerke i kako nije htela da joj vrati novac, a jedini argument Fashiongirl95 je bio "Pa dobro kostale su 3000 ti si ih platila 900". Takodje jos jedna devojka nazalost ciji je komntar nekako izbrisala verovatno ili je devojka ugasila profil je postavila negativan komentar na njenom profilu. Rekla je da joj je poslala cizme sa pokvarenim rajfeslusom.
2018 03 14
Ovako, da duks ima cupkica ima ih, ali meni su se ovakve cupkice napravile na novom duksu iz HM-a placenom 3000 nakon PRVOG pranja, i na Adidas novoj majci, slicne cene, naravno nisu hteli da mi izvrse povracaj novca, tako da je sada kvalitet posta sumljiv kod vecine marki , narocito ako je sastav materijala sarenolik. Ako ste joj lepo slikali i ona je lepo videla sta kupuje onda nema sta.Cena je nevazna-najvaznije je lepo opisati predmet i da kupac tacno zna sta dobija.
2018 03 15
Ja vidim cupkice na sivom meliranom duksu, ako je to taj, ali cu te posavetovati da dobro razmislis za predmete koje si opisala kao nenosene, da li zaista izgledaju kao oni iz radnje koji nisu oprani i korisceni, kao i da slikas etiketu unutar sarenog duksa Nike koji je opisan kao original i nenosen
2018 03 15
Ja sam licno i neke stvari u radnji, znaci nove sa etiketom zaticala da imaju cupkice, posebno kod dukseva, cija je kupovina jako problematicna i pri cemu treba paziti na sastav i teziti da se kupi neki pamucan ili bar sa sto vecim procentom pamuka u sastavu, danas se uglavnom prodaju mesavine pamuka i poliestera i kod takvih zaista operes jednom i tragovi nosenja su vec vidljivi. I sama sam kupila preko sajta jednom nov duks, samo opran i imao je malo cupkica, ali nisam smatrala da treba da se zalim jer je sam materijal takav sklon stvaranju cupkica, ali se slazem da uvek treba naglasiti, prilikom postavljanja oglasa, u kakvom je stanju predmet obavezno, ne koliko puta je nosen, ili da to bude neka dodatna informacija u opisu, ali da akcenat bude na stanje predmeta
2018 03 15