Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koja je to članica...

Drage devojke, hvala puno, divne ste! Ja sam na fotografijama, bas mi je drago da vam se svidja :") <3
2018 03 16
Ja bih se slozilaa sa svim 😁 Ii dodala Hotspot 😊 Odlucne fotografije i opis predmeta 😊😊
2018 03 16
> Marija193N: > Ja bih se slozilaa sa svim 😁 Ii dodala Hotspot 😊 Odlucne fotografije i opis predmeta 😊😊 Obozavam njene opise predmeta! Bukvalno je svaki toliko elokventno opisan i zivopisno predstavljen! Svaka cast zaista! :")
2018 03 16
> AleksandraKraus: > Ima dosta profila sa lepim i jasnim slikama, neko doda i umetničku notu pa ukrasi pozadinu, stavi cveće, neki aksesoar ili uskras. > Evo sa ove teme bih pohvalila slike ubavkam - lepe i jasne slike sa lepim kontrastom boja. A joj, da, profil je 10+ Ubavkam - sve vam odlicno stoji, odlicno ukombinovana pozadina, boje.... Prepoznala sam neke delove grada, super su fotografije :)
2018 03 17
Moracu da povucem svoje misljenje o profilu ubavka, na svakoj slici pise novo i obuceno samo za fotografisanje. Fotografije slika profesionalac, tako da se ovde ne radi o krpicama , nego rekla bih promociji nove garderobe. Na takav nacin nije tesko imati super profil. Mozda se devojka bavi manekenstvom, ne bi me cudilo i da postoji stilista koji sve to lepo ukomponuje. Ogromna je razlika u slikama koje su u kuci i gde nije slikao profesionalac u odnosu na fotke gde je sve tip-top od obuce na gore. Izvinjavam se, ali ipak vise cenim originalnost clanica koje upravo prodaju svoje krpice. Nadam se da mi ubavka nece zameriti, nista lose nisam mislila.
2018 03 17
> Esperansa: > Moracu da povucem svoje misljenje o profilu ubavka, na svakoj slici pise novo i obuceno samo za fotografisanje. Fotografije slika profesionalac, tako da se ovde ne radi o krpicama , nego rekla bih promociji nove garderobe. Na takav nacin nije tesko imati super profil. Mozda se devojka bavi manekenstvom, ne bi me cudilo i da postoji stilista koji sve to lepo ukomponuje. Ogromna je razlika u slikama koje su u kuci i gde nije slikao profesionalac u odnosu na fotke gde je sve tip-top od obuce na gore. Izvinjavam se, ali ipak vise cenim originalnost clanica koje upravo prodaju svoje krpice. Nadam se da mi ubavka nece zameriti, nista lose nisam mislila. Ne zameram naravno. U pitanju su moje krpice sve do jedne. Bavim se modom, blogerka sam duzi period, posao mi je da sama smislim kombinaciju i prikazem je na sebi. Iz tog razloga imam puno odece, jer svakog dana citaocima moram da predstavim nesto novo. Kako odecu obucem samo jednom i ne stizem vise, a za sve ove godine se to prilicno nakupilo, odlucila sam da prodam nesto. Oko odece koja je slikana u kuci nisam se ni trudila jer tu odecu uglavnom poklanjam ( napominjem da ja i nisam fotograf, jesam sama sebi model i stilista). Videla sam da ovde dosta blogerki prodaje svoju odecu nosenu jednom za slikanje. Ako je to protiv pravila slobodno mi kazite. Hvala jos jednom za sve divne reci. Veliki pozdrav :)
2018 03 17
> Marija-Maja: > Ubavkam - sve vam odlicno stoji, odlicno ukombinovana pozadina, boje.... > Prepoznala sam neke delove grada, super su fotografije :) Ja sam prepoznala Niški kej <3
2018 03 17
> ubavkam: > > Esperansa: > > Moracu da povucem svoje misljenje o profilu ubavka, na svakoj slici pise novo i obuceno samo za fotografisanje. Fotografije slika profesionalac, tako da se ovde ne radi o krpicama , nego rekla bih promociji nove garderobe. Na takav nacin nije tesko imati super profil. Mozda se devojka bavi manekenstvom, ne bi me cudilo i da postoji stilista koji sve to lepo ukomponuje. Ogromna je razlika u slikama koje su u kuci i gde nije slikao profesionalac u odnosu na fotke gde je sve tip-top od obuce na gore. Izvinjavam se, ali ipak vise cenim originalnost clanica koje upravo prodaju svoje krpice. Nadam se da mi ubavka nece zameriti, nista lose nisam mislila. > Ne zameram naravno. U pitanju su moje krpice sve do jedne. Bavim se modom, blogerka sam duzi period, posao mi je da sama smislim kombinaciju i prikazem je na sebi. Iz tog razloga imam puno odece, jer svakog dana citaocima moram da predstavim nesto novo. Kako odecu obucem samo jednom i ne stizem vise, a za sve ove godine se to prilicno nakupilo, odlucila sam da prodam nesto. Oko odece koja je slikana u kuci nisam se ni trudila jer tu odecu uglavnom poklanjam ( napominjem da ja i nisam fotograf, jesam sama sebi model i stilista). Videla sam da ovde dosta blogerki prodaje svoju odecu nosenu jednom za slikanje. Ako je to protiv pravila slobodno mi kazite. Hvala jos jednom za sve divne reci. Veliki pozdrav :) Drago mi je da ste me razumeli i da niste zamerili :") Prepoznala sam da Vam je to ustvari posao i da slikanje radite zbog profesije. Zato sam konstatovala da uz takve uslove fotografije moraju da budu extra jer se objavljuju u Vasim blogovima ili casopisima. Sto se tice stvari i dalje Vam se divim i "zavidim" sto ste svakoga dana u situaciji da kupite nesto novo :")
2018 03 17
> AleksandraKraus: > > Marija-Maja: > > Ubavkam - sve vam odlicno stoji, odlicno ukombinovana pozadina, boje.... > > Prepoznala sam neke delove grada, super su fotografije :) > Ja sam prepoznala Niški kej <3 I ulicu u Panteleju, tvrdjavu i tzv.Beverli Hils... :") Lepo je videti ih na lepim fotografijama :)
2018 03 17
> lokibg: > > Marija193N: > > Ja bih se slozilaa sa svim 😁 Ii dodala Hotspot 😊 Odlucne fotografije i opis predmeta 😊😊 > Obozavam njene opise predmeta! Bukvalno je svaki toliko elokventno opisan i zivopisno predstavljen! Svaka cast zaista! :") Hvala obema <3 <3 Nisam ja neki izučeni majstor za fotkanje, nisam ni blizu profesionalca, sva moja oprema sastoji se u jednom prastarom Kodakovom "idiotu" od 10 eur :) Zavisim od vremena (ima sunca-ima fotki, nema sunca-nema fotki) ali sve to pokušavam da nadomestim opisima... i škljocnem jedno 80 puta dok ne bude to - to! :')
2018 03 17
Meni je juhulihuli jedna od boljih 😊
2018 03 17
> Marija-Maja: > > AleksandraKraus: > > > Marija-Maja: > > > Ubavkam - sve vam odlicno stoji, odlicno ukombinovana pozadina, boje.... > > > Prepoznala sam neke delove grada, super su fotografije :) > > Ja sam prepoznala Niški kej <3 > I ulicu u Panteleju, tvrdjavu i tzv.Beverli Hils... :") > Lepo je videti ih na lepim fotografijama :) Hvala <3 Promovisemo malo i nas grad ovde na krpicama :") ,:)
2018 03 18
> ubavkam: > > Marija-Maja: > > > AleksandraKraus: > > > > Marija-Maja: > > > > Ubavkam - sve vam odlicno stoji, odlicno ukombinovana pozadina, boje.... > > > > Prepoznala sam neke delove grada, super su fotografije :) > > > Ja sam prepoznala Niški kej <3 > > I ulicu u Panteleju, tvrdjavu i tzv.Beverli Hils... :") > > Lepo je videti ih na lepim fotografijama :) > Hvala <3 Promovisemo malo i nas grad ovde na krpicama :") ,:) Grad vam je diiiivan! Ima toliko lepih gradova, gradica, varosica po ovoj nasoj malenoj zemlji....sad mi pade na pamet da ponovim jednu lokal patriotsku temicu na kojoj su clanice hvalile svoje rodno mesto! ;)
2018 03 18
1 2