Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Krpice - Uputstvo za preživljavanje! :)

Slazem se, jako lepo i precizno napisano. :)
2018 03 19
> JJDragon: > Pod hitno da se napravi radna grupa koje će sačiniti priručnik o preživljavanju > Mogu samo da predpostavim da će biti bar u tri toma😆😆😆 > Tihi don će izgledati kao ljubavni roman koji izlazi uz novine aubotom pored ovog našeg priručnika Hahahha zamisli jadnu novu clanicu koja nailazi na ovo! Bezanija glavom bez obzira hahaaha
2018 03 20
- U slucaju kada dobijete poruku na MK nemojte se odmah radovati jer u 99% situacija u pitanju ce biti razmena , retko kad prodaja :D
2018 03 20
Loki sećam se kad sam ja došla na sajt Posle dva dana se na mene nakačila onaj ološ Milana Djermanov i nije sjahala dok me nije prevarila🙁 A ja mlada naivna Neiskvarena...al onda vidis kakvih sve fukoša ima pa se očeličiš godinama...svi to negde prodjemo
2018 03 21
Ovde vise nema prezivljavanja po vasi pricam, naslov treba da glasi Uputstvo za umiranje, jer tako i jeste, odnose Moje krpice mast u propast >:(
2018 04 01
Mislim da vise lezi naslov Uputstvo za umiranje, jer Moje krpice su postale mast u propast >:(
2018 04 01
Tema ce postati da glasi Uputstvo za umiranje, jer Moje krpice su postale mast u propast :")
2018 04 01
1 2