Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kosmar zvani NOVCANIK

Po drugi put za mesec dana mi se desava da mi clanice uvaljuju krseve od novcanika!Prva je odbila da mi vrati novac,druga jos uvek ne odgovara.U opisu stoji da je novcanik nov,clanica mi je to potvrdila,slala slike ivica,kad,ne lezi vraze-pregrade razlepljene,unutrasnje ivice popucale!Pa dokle vise?!
2018 03 22
Po slikama na oglasu zaista izgleda nov.. Jako mi je zao sto Vam se ponovo desava. Nadam se da će clanica vratiti novac.
2018 03 22
> IrenaDoric: > Po slikama na oglasu zaista izgleda nov.. Jako mi je zao sto Vam se ponovo desava. Nadam se da će clanica vratiti novac. Zato sto nisu uslikana ostecenja.Ja sam šokirana kakvih prevaranata ovde ima!
2018 03 22
On nije koriscen sigurno, vidi se po njemu, ali je dugo stajao i poceo da puca i odlepljuje se. Eko koza i problemi vezani za nju.. Bolje kupi jeftin kozni, koji ne izgleda kao da je potpuno nov, ali ce ti trajati 😉
2018 03 22
> jacaikaja: > On nije koriscen sigurno, vidi se po njemu, ali je dugo stajao i poceo da puca i odlepljuje se. Eko koza i problemi vezani za nju.. Bolje kupi jeftin kozni, koji ne izgleda kao da je potpuno nov, ali ce ti trajati 😉 Jeste koriscen,vidi se i solja,ivice su tamnije,ali posto se presijava i rosegold je boja,ne mogu lepo da uslikam,a i metalni deo koji sluzi za otvaranje rajsfeslusa je korodirao i promenio boju.
2018 03 22
xsantipa zaista mi je zao sto vam se po drugi put desava ista situacija :( Slazem se sa jacaikaja, za ove dve kupovine i postarine ste mogli da kupite polovan kozni novcanik. Nadam se da ce barem ova clanica da vam vrati novac :/
2018 03 22
> Marija-Maja: > xsantipa zaista mi je zao sto vam se po drugi put desava ista situacija :( > Slazem se sa jacaikaja, za ove dve kupovine i postarine ste mogli da kupite polovan kozni novcanik. > Nadam se da ce barem ova clanica da vam vrati novac :/ Tako je!Ali,čovek kad bi znao gde ce da padne-on bi seo!Ja uvek polazim od sebe,pa nadrljam,uglavnom!
2018 03 22
> xsantipa: > > Marija-Maja: > > xsantipa zaista mi je zao sto vam se po drugi put desava ista situacija :( > > Slazem se sa jacaikaja, za ove dve kupovine i postarine ste mogli da kupite polovan kozni novcanik. > > Nadam se da ce barem ova clanica da vam vrati novac :/ > Tako je!Ali,čovek kad bi znao gde ce da padne-on bi seo!Ja uvek polazim od sebe,pa nadrljam,uglavnom! Ma jasno, sad je lako pametovati....ali vi ste vec drugi put na gubitku, ja sam pocela da se nerviram bez obzira sto me se ne tice direktno. Pokusali ste da ustedite, a ispalo je da cete preplatiti, jer ste jos uvek bez novcanika. Zaista se nadam da vam za ovaj vrate novac...
2018 03 22
I nije ovde problem toga da li je novcanik nov,vec to sto ima ostecenja,a receno mi je da ne postoje.
2018 03 22
> Marija-Maja: > > xsantipa: > > > Marija-Maja: > > > xsantipa zaista mi je zao sto vam se po drugi put desava ista situacija :( > > > Slazem se sa jacaikaja, za ove dve kupovine i postarine ste mogli da kupite polovan kozni novcanik. > > > Nadam se da ce barem ova clanica da vam vrati novac :/ > > Tako je!Ali,čovek kad bi znao gde ce da padne-on bi seo!Ja uvek polazim od sebe,pa nadrljam,uglavnom! > Ma jasno, sad je lako pametovati....ali vi ste vec drugi put na gubitku, ja sam pocela da se nerviram bez obzira sto me se ne tice direktno. > Pokusali ste da ustedite, a ispalo je da cete preplatiti, jer ste jos uvek bez novcanika. > Zaista se nadam da vam za ovaj vrate novac... Hvala na razumevanju i podrsci,draga!❤Znam da ovakve situacije nisu retkost na sajtu,ali se redovno uznemirim.
2018 03 22
Bas mi je zao da ste ovako prosli xsantipa! :( Ali u pravu ste, izgleda da su novcanici zaista kosmar na ovom sajtu! Setila sam se sad jedne teme koju nikada cini mi se necu zaboraviti jer je prodavac naveo da su "Ostecenja bila njenom oku nevidljiva". Verovatno je ta magicna nevidljivost osteccenja bila i ovde uzrok uvaljivanja.....
2018 03 22
Pa sta vam kaze ta clanica na sve to ? Nije u redu sa njene strane sto je opisala novcanik kao nov, zanemarila da ima ostecenja , a i verovatno ga prodala po ceni kao da je nov. Nije mi jasno kako neko moze toliko da mulja , ako je ostecen kazi, uslikaj to , posebno naglasi i to je to. Drzim vam fige da isterate svoje i da vam novac bude vracen :") <3
2018 03 22
> morena92: > Pa sta vam kaze ta clanica na sve to ? Nije u redu sa njene strane sto je opisala novcanik kao nov, zanemarila da ima ostecenja , a i verovatno ga prodala po ceni kao da je nov. Nije mi jasno kako neko moze toliko da mulja , ako je ostecen kazi, uslikaj to , posebno naglasi i to je to. Drzim vam fige da isterate svoje i da vam novac bude vracen :") <3 Hvala na lepim recima i podrsci!To se desilo danas prepodne,clanica se loguje vec drugi put i ne odgovara mi nista.I ja se nadam najboljem,ali mogu slobodno da ocekujem najgore,jer mi se vec desila slicna situacija.
2018 03 22
> lokibg: > Bas mi je zao da ste ovako prosli xsantipa! :( > Ali u pravu ste, izgleda da su novcanici zaista kosmar na ovom sajtu! Setila sam se sad jedne teme koju nikada cini mi se necu zaboraviti jer je prodavac naveo da su "Ostecenja bila njenom oku nevidljiva". Verovatno je ta magicna nevidljivost osteccenja bila i ovde uzrok uvaljivanja..... Draga,hvala!Ovo je toliko puta ispricana prica bez izgleda da se nesto promeni kada su prevaranti na ovom sajtu u pitanju!Da,bice da su i ovog puta ostecenja samo kupčevom oku dostupna!
2018 03 22
Upravo mi je clanica poslala poruku u kojoj se izvinjava,kaze da ce ubuduce morati detaljnije da pregleda predmete,uz obecanje da ce mi sutra poslati novac!Ostaje mi da cekam i da verujem da je zaista previd u pitanju...Sta drugo da kazem?!
2018 03 22
1 2