Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ajde da se malo smejemoooo- viceviiiii

Pa postavljajte viceve da se malo smejemo [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 07
Šetaju muž i žena ulicom i muž kaže ženi: "Htio bih kupiti gume za auto." Žena će na to: "Što će ti, i onako nemaš automobil!" Muž ljutito odgovori: "Ja tebe ne gnjavim kad si kupuješ grudnjake!" [:lepota] [:smejuljiti]
2013 08 07
Pita uciteljica Pericu: ,, Perice, koja je nacion. valuta u Srbiji?" A Perica ce sav vazan na to: ,, Puta, uciteljice." ,,Kako 'puta'?" A Perica kaze: ,,Pa lepo, uciteljice, kad moja sestra dodje iz grada na selo a baba je pita koliko je dala za bundu.. A sestra joj kaze: ,,Dala sam 5 puta" [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 07
[:smejuljiti] [:smejuljiti] [:plakati] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:plakati] [:smejati] [:smejuljiti]
2013 08 07
Hehe [:smejuljiti] Nisi Srbin ako ti daljinski nije zalepljen selotejpom [:smejuljiti]
2013 08 07
[:smejuljiti] [:smejati] [:pospan]
2013 08 07
Perica: ,,Sinoc mi crk'o internet pa sam malo sedeo sa porodicom.. Fini neki ljudi.." [:smejuljiti]
2013 08 07
Ovde samo ti i ja pricamo viceve [:smejuljiti] Pita učiteljica Pericu: Perice, znaš li šta je to demokratija? Znam, to je kad dve budale imaju više prava od jednog pametnog. [:smejati]
2013 08 07
Evo jos jedan vic za dobro raspolozene cure na mk: Razgovaraju dve babe i jedna pita drugu: -Koliko si teska? -Sa naocarama, 78kg, odgovara druga.. -A bez naocara? -Eh, bez naocara ne vidim vagu.. [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 07
[:smejuljiti]
2013 08 07
Prolazi Mujo pored prosjaka, a on mu jadan pruža ruku i kaže: - Brate nisam jeo tri dana. A Mujo mu odgovara : - Moraš, brate, makar na silu [:smejuljiti]
2013 08 07
[:smejuljiti] [:smejuljiti] [:plakati] [:smejati]
2013 08 07
Razgovaraju baba i unuk: -Sine, sta ti je to u ruci, digitron? -Nije baba, to ti je iPad -Molim, sine? -Tablet racunar, baba, jako zgodna stvar -Molim? -Ma kompjuter, baba, to su smislili Bil Gej... -Ma nema veze, sine, samo sam ti htela reci da izgledas ko peder s tim... [:smejuljiti]
2013 08 07
[:smejuljiti] Ahaaaaaa, dobar jeee [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 08 07
Nikako da animiramo ostale devojke [:smejuljiti]
2013 08 07
1 2