Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Treba mi savet

Imam svetao ten,masnija koza lica osetljiva sklona bubuljicama zanima me koji puder je najbolji za takav tip koze a da ima dobru pokrivenost ako neko zna bila bih zahvalna na savetu 💜
2018 03 25
Moja sestra ima takvu kozu i koristi loreal true match. Savrseno prekrije a izgleda prirodno. Opet, to nije garancija da ce Vama odgovarati ali mislim da ne mozete puno pogresiti sa njim.
2018 03 25
Hvala puno na odgovoru probacu 💜
2018 03 26
Mislim da true match nije bas pogodan za ovakav tip koze kakav je navela Sanja. On je dosta agresivan. Maybelline Dream matte mousse je laganiji, ima dobru pokrivnu a ne isusuje lice sto je jako vazno kod masne koze. Ali takodje pored dobrog pudera znaci i puder u prahu koji sve drzi na mestu, za to ti preporucujem essence onaj beli transparentni
2018 03 27
> mari01: > Mislim da true match nije bas pogodan za ovakav tip koze kakav je navela Sanja. > On je dosta agresivan. Maybelline Dream matte mousse je laganiji, ima dobru pokrivnu a ne isusuje lice sto je jako vazno kod masne koze. Ali takodje pored dobrog pudera znaci i puder u prahu koji sve drzi na mestu, za to ti preporucujem essence onaj beli transparentni Hvala puno na savetu isprobacu pa cu videti da li ce odgovarati :)
2018 03 27
Koristim Vichy dermablend, onu noviju verzij 3d correction čini mi se (uglavnom ima salicilnu kiselinu, pa je pogodna za bubuljice i akne). Da konzistencija je kao mus, nemam akne, ali imam sklonu kožu mašćenju. Prosijam posle 3h, pa ili setujem ili popravim. Dobra je pokrivna moć, volela bih da ne prosijavam :). Najsvetlija nijansa je 15 i odgovara mi sada (isto imam svetliji ten, ne baš porculanski), leti 25. Čini mi se da su najpovoljniji u Lilly drogerijama, često budu i na akciji tj pride poklončići + vaučer od 200 din. Traje mi oko 3-4 meseca.
2018 03 28
Vichy 3D dermablend..Najbolji do sada!
2018 03 28