Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako napraviti razliku ko je ko ?!

Pisala je da nije prevarant, da joj je zao i trazila je racun da uplati duplu postarinu kako bi obrisala negativu > SasaAna: > Sta se desilo sa paketom da li se vratio?...
2018 04 04
> mokelem: > Pisala je da nije prevarant, da joj je zao i trazila je racun da uplati duplu postarinu kako bi obrisala negativu > > SasaAna: > > Sta se desilo sa paketom da li se vratio?... CEKAJ ZAISTA TE NIJE STID I SRAM ?!!!TI SE SAZALILA?! TI ? STA SAM JA SLEPAC AKO NISAM IMALA TRENUTNO NOVCA DA PODIGNEM I REKLA UPLATICU TAJ DUPLI PTT JER NISAM PREVARANT KAKAV NEGOTIN BG GLUPOSTI. STVARNO MI NISI JASNA... JA SAM TI POSTENO I ISKRENO REKLA A TI OVDE MOJE RECI ISKRIVLJUJES I KARIKIRAS ! HVALA !
2018 04 06
> Skyline25: > > mokelem: > > Pisala je da nije prevarant, da joj je zao i trazila je racun da uplati duplu postarinu kako bi obrisala negativu > > > SasaAna: > > > Sta se desilo sa paketom da li se vratio?... > CEKAJ ZAISTA TE NIJE STID I SRAM ?!!!TI SE SAZALILA?! TI ? STA SAM JA SLEPAC AKO NISAM IMALA TRENUTNO NOVCA DA PODIGNEM I REKLA UPLATICU TAJ DUPLI PTT JER NISAM PREVARANT KAKAV NEGOTIN BG GLUPOSTI. STVARNO MI NISI JASNA... JA SAM TI POSTENO I ISKRENO REKLA A TI OVDE MOJE RECI ISKRIVLJUJES I KARIKIRAS ! HVALA ! Trebam li i ja sada zalepiti negativnu ili??? Cime se sluzis ? Zoves me kao nisu tvoje torbe sestrine pa me pitas jesam li podigla dok sestra suflira ali nema veze ni to tvoje reci? Cemu?
2018 04 06
Znaci toliko njih ih je zelelo da ako ih opet budem htela treba da uplatim za njih! ZASTO LAZES FOLIRAS I GLUMIS ZRTVU?
2018 04 06
Zao mi je sto nisam jedina “koja te nije razumela” Prijatan dan
2018 04 07
Sve je ok ako je doslo do nesporazuma ja se izvinjavam moja mana je lakovernost Paket si narucila nisi podigla i tu se zavrsava prica, valjda se to desava ali ja nisam navikla na takvu saradnju Nikome ne zelim zlo
2018 04 08
Zbog ovakvih situacija ,ja licno najvise volim licno preuzimanje,i sve moguce dogovore oko licnog preuzimanja....Ja kada saljem trazim prvo uplatu pa tek onda saljem...bez obzira ne kolicinu pozitivnih ocena,....i ako to ne volim da radim s obzirom da ni ja ne volim da dajem novac unapred...Hvala clanici MajaMajaMil...na odlicnoj ideji o kapari,koja u nekom slucaju ne preuzimanja pokriva troskove slanja
2018 04 08
1 2