Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice koje nestanuy......???

Da li se i vama desava da se neka clanica veoma 'zainteresuje' za odredjeni predmet ...pita za dimenzije, dodatne slike, trazi da posaljete slike na viber, da posaljete npr. sliku predmeta kada je obucen... Vi sve to uradite i ta clanica odjednom nestane, ni da se zahvali za sve to sto ste joj slikali, poslali, izmerili...Jednostavno nista... Zaista mi je to veoma nekulturno, barem se zahvalite na necijem trudu, ako vam ipak ne odgovara velicina ili izgled ..posaljite to nece vas nista kostati.... Ja jesam za to da se clanice raspitaju o prozivodu, bolje tako nego da svi dolazimo u neprijatne situacije sa neodgoovarajucim paketima, koje treba vratiti , vracanjem novca itd....ali zaista da samo tako 'ispalite' nekog ko vas je ispostovao i izdvojio vreme da vam detaljno opise i slika proizvod...stvarno nema smisla Ne znam, to mi bas ide na zivce..kakva su vasa iskustva?? :)
2018 04 04
Meni se desilo da se dogovorimo za razmenu,dogovorimo se kog dana nam odgovara da posaljemo paket,da bi clanica kulirala poruke i posle nedelju dana napisala da se nismo nista konkretno dogovorile i da joj je prioritet prodaja.Ima svega ovde.. :)
2018 04 04
I ja dogovorih razmenu pre nekoliko dana, taman da utanacimo dan slanja, nestade je :) I nije se vise javljala, a jednom smo saradjivale pre toga, i sve je bilo ok, ne znam sta joj bi. Posle sam na forumu videla da je prozivaju zbog laznih profila...I tako...:)
2018 04 04
Mene kao novu ovde to najvise nervira iskrena da vam budem. Posle se osecam kao na optuzenickoj klupi,imam jednostavno utisak kao da me "starije" clanice testiraju... a opet ako ne dam vise info ne znam kako prodati.
2018 04 04
Vec 100 puta... Posle nekog vremena oguglas na to...
2018 04 04
Vec imam pripremljene dodatne fotografije + mere pisem kada opisujem predmet..... Retko nesto zafali, tako da sam sto se toga tice, sebe postedela veceg maltretiranja :) Opisani predmeti bez ijedne mere ili/i sa po 2 fotografije i zahtevaju vise dodatnih pitanja.. Osnove lepog ponasanja se uce od malena, ovde niko nije malo dete, tako da je nazalost tako, kako je :( Naravno da se redovno desava da pitaju za razmenu, da zele nesto itd. i da se ne oglase, ali zaista se trudim da ne obracam paznju na to.
2018 04 04
Dosta puta mi se to desilo ali ne smeta mi,svako ima prava da se predomisli :)
2018 04 04
Više se iznenadim kada mi neko kaže da mu ipak ne odgovara nego kada se ne javi. Ne javljanje očekujem, kultura da neko odgovori je retka :)
2018 04 04
Što reče članica "Srebrna" desilo se to i meni sto puta.. Pa zato više i ne radim razmene niti rezervišem.. Upravu je i za vaspitanje ... Pa zato nema potrebe za nerviranje oko klimakteričnih i suetnih damica.. Nego kako one prema tebi tako i ti prema njima.. I nema tu mesta kulturi , kad je neko nekulturan samo nekulturu i razume..
2018 04 04
Vise me sad iznenadjuju kad pitaju za razmenu, ja kazem moze dogovorimo se i onda nestanu :') nit sam je terala nit sam je ja pitala, al dobro :D ne uzbudjuj se previse ovde je to normalno
2018 04 04
Da sasvim normalno, traze 100 slika na viberu caska do besvesti i nestanu. Dokone!!!
2018 04 04
Ljudi su ocigledno zaludni sinoc me je clanica pitala za popust sama je odredila cenu rekla sam joj moze nije problem i logovala se al naravno nista nije odgovorila, pre par dana isto tako clanica trazila popust na 2 stvari dobila ga je i vise se nije javila, iskreno ne znam sta je u njihovim glavama niti zelim da znam samo ih lepo stavim na moju crnu listu i ako se opet jave posle mesec dva nisam tu
2018 04 04
Ono sto je meni upecatljivo jeste kada clanica pita za snizenje,koje,naravno,odredi sama,pa ispari u vidu magle😂Nekim ljudima su Krpice sve sto imaju od zivota,izgleda.
2018 04 04
> mokelem: > Da sasvim normalno, traze 100 slika na viberu caska do besvesti i nestanu. Dokone!!! E, zato - no telefon, no viber- samo komp i fotoaparat.
2018 04 04
Redovna pojava, iscimam se najstrasnije i nista. Ali, idemo dalje. Vredi zbog divnih i korektnih clanica.
2018 04 04
1 2