Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

NOVA SAM I IMAM PROBLEM

Naime sa clanicom mokelem sam imala nesporazum zaista nisam imala novca da podignem ali dam rekla uplaticu naracun sto cu i uraditi u utorak cim prorade poste. Optuzena sam od strane mnogij da sam prevarant zasto? Zato sto nisam imala novca a rekla nadoknadicu. JAVNO IZNOSENJE MOJIH PODATAKA! ZASTO?! CEMU?! spominje se u navratima ime mog deteta jer sam tako upisala viber spominju se gradovi i dela koja nisam pocinila dosla sam posteno ovde kao i vi nadam se ! A sta me sacekalo? Klevete! Moje 4 saradnje su jedins koje sam imala nemam veze sa beogradom itd.. ne znam kome da se obratim mislila sam da sml se dogovorilr kao sto i jesmo a onda dobijam info da sam na nekoj crnoj listi !
2018 04 08
Popricaj ponovo sa osobom koja te je optuzila
2018 04 08
Ne kapiram o čemu pričate? Sem da ste naručili robu koju niste podigli... Ako ste rekli da će uplata biti utorak toga se i pridržavajte , a ako je taj od koga ste to kupili to i znao. Pritom vas lažno oklevetao ja joj ne bi platila pa sve po cenu bana... Jel svi znamo da su praznici a pošte ne rade. U slučaju da ste kupili a niste imali novac, zašto ste onda nekoga izlagali trošku i šetnji do pošte.. Ako novac nemate i ne kupujete prosto je... U tom slučaju sa pravom ste na listi.. A optužbi će ovde uvek biti ne kapiram zašto to gledate samo sa svoje tačke gledišta ? Uostalom cenite tuđ novac i trud pa će ljudi ceniti i vas.. Generalno pričam ništa lično na vaš račun.. A dan je lep , manite brige i priče rekla kazala.. Pa neće smak sveta do utorka biti, izgladićete to sve..
2018 04 08
Ne porucujte ako nemate novca,bolje rezervisite. Nije fer prema prodavcima.
2018 04 08
Sto se mene tice meni stvarno ne treba nikakva naknada Dosla sam da prodam ne da zaradim. Ne zelim nikome zlo, vozim svoju voznju Mozda je moja greska sto sam javno iznela svoj problem. Sto ljudi sto cudi, mozda ja nisam normalna, ni sama neznam vise...
2018 04 08
Najbolje je da se dogovorite vratis joj novac za postarinu ona obrise temu i negativnu i da se sve lepo zavrsi a drugi put ako nemas novca samo ne narucuj jer uopste nije prijatno kad nam se paket vrati. I jos jedna stvar koliko znam kad se vrati paket bar je tako meni bilo ne placa se dupla postarina od 540 dinara vec je iznos manji, svakako bi trebala da slikas koliko si platila povratnu postarinu da ne bude zabune i tu
2018 04 08
Za mene je to zavrsena prica platila duplu postarinu nema potrebe da mi prebacuje i njoj sam rekla Mislim da tema nemoze da se obrise
2018 04 08
Prosli je nedelju dana od kad se vratio paket zaboravila sam celu tu pricu idem dalje
2018 04 08
Naime nisam imala novca jer sam racunala na paket mog kupca nije podigla paket i meni se vratio ja clanici mokelem nisam mogla da podigmem paket i nisam ispala fer ali sam rekla odsetetu cu platiti. I sve je to bilo ok dok clanica nije otvorila temu ne znam koja tema ona zna i ja sam tamo pisala onda su krenuli da me povezuju sa nekim prevarantima spominjujuci visoke cifre od cak 10 000 a ja nemam pojma o cemu se radi. NAIME I CLANICA MOKOLEM JE NOVA ALI AKO JE HTELA DA MI LUPI NEGATIVNU NEKA JE ZENI CU NADOKNADITI 540 DIN DUPLI PTT JER SAM COVEK ALI ONE NA TOM FORUMU SADA PISU O MOM DETETU KOJE IMA 10 GODINA!!!! JER SAM NA VIBER UPISALA KLARA ZENE DOSLA SAM DA PRODAM I KUPIM NE DA VARAM I DA MI NEKO SPOMINJE MALOLETNO DETE I DA PISE DA SAM IZ BG A KADA NISAM . Neka Dijana je na crnoj listi i ispade da sam to ja a ja nemam veze sa time . Zato molim za savet kako da se ja sada postavim da se moje dete ne spominje ,?? Jesam se ogresila o Mokelem nisam imala novce a zena mi spustila i cenu ali nije namerno kao sto rekoh. Hvala unapred
2018 04 08
> MiciZara: > Ne kapiram o čemu pričate? Sem da ste naručili robu koju niste podigli... Ako ste rekli da će uplata biti utorak toga se i pridržavajte , a ako je taj od koga ste to kupili to i znao. Pritom vas lažno oklevetao ja joj ne bi platila pa sve po cenu bana... Jel svi znamo da su praznici a pošte ne rade. U slučaju da ste kupili a niste imali novac, zašto ste onda nekoga izlagali trošku i šetnji do pošte.. Ako novac nemate i ne kupujete prosto je... U tom slučaju sa pravom ste na listi.. A optužbi će ovde uvek biti ne kapiram zašto to gledate samo sa svoje tačke gledišta ? Uostalom cenite tuđ novac i trud pa će ljudi ceniti i vas.. Generalno pričam ništa lično na vaš račun.. A dan je lep , manite brige i priče rekla kazala.. Pa neće smak sveta do utorka biti, izgladićete to sve.. Jeste nisam imala novca i nije to problem nego tema neka gde pisu da sam ja naime prevarant a najcrnje sto pisu KLARA ime mog deteta.
2018 04 08
> MiciZara: > Ne kapiram o čemu pričate? Sem da ste naručili robu koju niste podigli... Ako ste rekli da će uplata biti utorak toga se i pridržavajte , a ako je taj od koga ste to kupili to i znao. Pritom vas lažno oklevetao ja joj ne bi platila pa sve po cenu bana... Jel svi znamo da su praznici a pošte ne rade. U slučaju da ste kupili a niste imali novac, zašto ste onda nekoga izlagali trošku i šetnji do pošte.. Ako novac nemate i ne kupujete prosto je... U tom slučaju sa pravom ste na listi.. A optužbi će ovde uvek biti ne kapiram zašto to gledate samo sa svoje tačke gledišta ? Uostalom cenite tuđ novac i trud pa će ljudi ceniti i vas.. Generalno pričam ništa lično na vaš račun.. A dan je lep , manite brige i priče rekla kazala.. Pa neće smak sveta do utorka biti, izgladićete to sve.. Naravno da cu platiti nije to problem neke od clanica pisu stvari koje nisu tacne na tom forumu gde se na kraju tema o duploj postarini zavrsila kako je Klara ili DIjana prevarant o zaboga dete od 10 god prevarant da sam znala da je sajt ovakav i da se ljudi bave ovim ne bi ni pravila sajt
2018 04 08
Draga a što si na vib stavila ime Klara??? Čija je to greška??? Ko ovde zna da je to ime tvog deteta? Mogla ai staviti i Hello Kitti... Npr.. Alo bre ljudi će pisati zbog čega glavu opterećuješ ??? Pogrešila si , sama si kriva a što te povezuju sa nekim prevarantima to te ne zanima.. Ako te takve stvari opterećuju onda si jako labilna.. Kažeš poštena si i dobar čovek , onda se pridržavaj svojih obećanja... Pritom si i majka pa saberi se onda i ne opterećuj nebitnim stvarima.. Žena je rekla da je sve ok , bilo pa prošlo čemu lupanje glave ... A svaka greška se plaća , ovo je sitnica za stvari koje nas čekaju u životu... Tema je aktuena dan dva pa šta i to prođe... Glavu gore.. Članica ti je koliko vidim sve već zaboravila...
2018 04 08
Ni meni ne pise moje ime na viberu i to da l mi stoji ime psa, deteta ili sta god je samo moja stvar, a ako nekom nije jasno zbog cega razlicita imena moze lepo da pita a ne odmah da se iznose neke pretpostavke Inace ja jos nisam dozivela da je neko hteo da uplati novac kad nije preuzeo paket niti se udostojio da se cak i javi tako da ne vidim u cemu je ovde problem ako clanica zeli da vrati novac jer je pogresila ocekujuci novac koji nije stigao, trebala je da naruci tek kad je prodala predmet clanici koja je odustala jer to je nesto sto moras da znas na ovom sajtu clanice cestoo odustaju nekad cak i da ti ne jave tako da nikad ne racunaj na novac koji ne drzis u rukama Sto se optuzbe da si prevarant tice clanica ili nek obrise bar taj deo sa teme sa foruma ili nek postavi dokaze da si osoba za koju kaze da si jer ne moze tek tako da se iznose takve stvari
2018 04 08
> MiciZara: > Draga a što si na vib stavila ime Klara??? Čija je to greška??? Ko ovde zna da je to ime tvog deteta? Mogla ai staviti i Hello Kitti... Npr.. > Alo bre ljudi će pisati zbog čega glavu opterećuješ ??? > Pogrešila si , sama si kriva a što te povezuju sa nekim prevarantima to te ne zanima.. Ako te takve stvari opterećuju onda si jako labilna.. Kažeš poštena si i dobar čovek , onda se pridržavaj svojih obećanja... > Pritom si i majka pa saberi se onda i ne opterećuj nebitnim stvarima.. Žena je rekla da je sve ok , bilo pa prošlo čemu lupanje glave ... A svaka greška se plaća , ovo je sitnica za stvari koje nas čekaju u životu... Tema je aktuena dan dva pa šta i to prođe... Glavu gore.. Članica ti je koliko vidim sve već zaboravila... Hvala puno na surovoj istini. Jeste moja greska sto sam stavila uopste ime deteta pa sada oni povezuju sa glupostima. Hvala !
2018 04 09
> bloodytears: > Ni meni ne pise moje ime na viberu i to da l mi stoji ime psa, deteta ili sta god je samo moja stvar, a ako nekom nije jasno zbog cega razlicita imena moze lepo da pita a ne odmah da se iznose neke pretpostavke > Inace ja jos nisam dozivela da je neko hteo da uplati novac kad nije preuzeo paket niti se udostojio da se cak i javi tako da ne vidim u cemu je ovde problem ako clanica zeli da vrati novac jer je pogresila ocekujuci novac koji nije stigao, trebala je da naruci tek kad je prodala predmet clanici koja je odustala jer to je nesto sto moras da znas na ovom sajtu clanice cestoo odustaju nekad cak i da ti ne jave tako da nikad ne racunaj na novac koji ne drzis u rukama > Sto se optuzbe da si prevarant tice clanica ili nek obrise bar taj deo sa teme sa foruma ili nek postavi dokaze da si osoba za koju kaze da si jer ne moze tek tako da se iznose takve stvari Apsolutno! Ali ja cu uplatiti taj ptt i kraj necu da niko placa moje greske tudje ili kako god 540 ali njenih su. Hvala zenice .
2018 04 09
1 2