Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Hajde da oznacimo u naslovu VELICINU

Imam ideju i molbu za sve...da u naslovu pod obavezno stavimo velicinu, milion puta sam se razocarala jer nadjem ono sto mi se dopada i nije mi bitna cena, ni marka...kad velicina ne odgovara...prosto mi dodje da zaplacem....a, jos mi gore bude kad pogledam citav izlog i vidim da je sve po mom ukusu, a nije moja velicina!
2018 04 14
neki ne stave velicinu ni u opisu ni kao oznacenu velicinu, ni u naslovu i cesto odustanem od proizvoda zato sto kontam i da pitam, pa koja je verovatnoca da je moja velicina....
2018 04 14
A neki u opisu stave - univerzalna veličina! Ajde da je neka stvar sa elastinom, pa kao, može da se uvuče i M i L ili neka košulja, pa L ce da obuče košulju ok, a S će da je nosi kao haljinu :D :D Ali da na svim predmetima piše univerzalna veličina, e to je već besmisleno... Valjda je veličina obaveznan podatak, neophodna... I, priznajem, kad nema veličine ili piše univerzalna - odustajem i da pitam.
2018 04 14
> JanaMilica: > A neki u opisu stave - univerzalna veličina! > Ajde da je neka stvar sa elastinom, pa kao, može da se uvuče i M i L ili neka košulja, pa L ce da obuče košulju ok, a S će da je nosi kao haljinu :D :D > Ali da na svim predmetima piše univerzalna veličina, e to je već besmisleno... > Valjda je veličina obaveznan podatak, neophodna... I, priznajem, kad nema veličine ili piše univerzalna - odustajem i da pitam. iskreno, ja imam jednu crnu haljinu i mogla sam da je nosim sa 60kg i sada sa 69kg. ranije sam ulazila u m i s, a sada L pod znakom piitanja i xl. i stavila sam podesiva velicina. pogledajte kako izgleda, valjda nisam pogresila? ispravite me ako jesam.
2018 04 14
Ja na svim predmetima stavim u naslovu,tako nekako verujem da ce interesovati samo kupce odredjene kategorije, te naznacene velicine. Lakse i njima, a i meni, odmah je jasnija situacija i olaksava pretragu ljudima valjda.
2018 04 15
Hajde, ja uglavnom i pisem... ;)
2018 04 15
Slazem se,naznacim velicinu u naslovu uvek! Kada stavim S/M zaista je tako,cak negde i pise 36/38 Imam i par univerzalnim bluza,haljina...Sto zbog modela ,sto zbog materijala.. Mere ne stavljam u svaki opis,ali trudicu se i to!
2018 04 15
> eaglen74: > > JanaMilica: > > A neki u opisu stave - univerzalna veličina! > > Ajde da je neka stvar sa elastinom, pa kao, može da se uvuče i M i L ili neka košulja, pa L ce da obuče košulju ok, a S će da je nosi kao haljinu :D :D > > Ali da na svim predmetima piše univerzalna veličina, e to je već besmisleno... > > Valjda je veličina obaveznan podatak, neophodna... I, priznajem, kad nema veličine ili piše univerzalna - odustajem i da pitam. > iskreno, ja imam jednu crnu haljinu i mogla sam da je nosim sa 60kg i sada sa 69kg. ranije sam ulazila u m i s, a sada L pod znakom piitanja i xl. i stavila sam podesiva velicina. pogledajte kako izgleda, valjda nisam pogresila? ispravite me ako jesam. Pogledala sam crnu haljinu, ta haljina jeste podesive veličine jer gore su bretele, na leđima lastiš i vezuje se pozadi :) Jedino što može da se izmeri je koliko max može da se rastegne ispod grudi i koliko je široka u predelu bokova - sve što je manje od toga, staje u nju :) :) Moj komentar se odnosio na haljine sa rukavima, rajsferšlusom... koje baš ne mogu da budu univerzalne veličine ;)
2018 04 16
Takodje, sto puta mi se desilo da sam pronasla nesto sto mi se jako svidja i kada kliknem i pogledam velicinu, razocaram se, pfff. :D
2018 05 05