Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

EVO JEDNOG INTERESANTNOG DOGADJAJA

Malopre sam isla da se nadjem sa clanicom koja mi se javila na moju objavu poklanjam 2 para minjdusa, sve je proteklo po dogovoru i sve super zavrseno. U povratku svratim da kupim flasicu vode i dok sam otvarala frizider kod kioska ugledam na asfaltu 500 din...uzmem i okrenem se oko sebe da vidim da neko slucajno ne trazi izgubljeno ali nikoga nema i tako ja uzmem 500 din, dodjem blizu zgrade i vidim nesto svetluca na suncu ono 1dinar pa pored jos 1dinar...jedan beli drugi zuti.....i sad razmisljam...sta li je trece? a, same minduse da sam prodala bi kostale 400 din. eto... sami dajte zakljucak.....
2018 04 14
:) :) <3
2018 04 14
Dobro se dobrim vraca <3
2018 04 14
> ubavkam: > Dobro se dobrim vraca <3 nadam se da ce i tebi...... <3 , ti si zapocela krug...
2018 04 14
Sinhronicitet :)
2018 04 14
Divnoooo :")
2018 04 14
😊💗💜
2018 04 14
Ravnoteza <3
2018 04 14
U narodu postoje izreke:"Nije bogat onaj ko puno ima, već ko puno daje." i "Daj i bice ti dato",a ovo sto se Vama desilo, to samo potvrdjuje ove izreke... :") <3
2018 04 15
Ali,ako posmatramo to iz ugla nekoga ko je izgubio tih 500 din,kontekst biva drugaciji. Pozdravljam lep gest!😊
2018 04 15
Ja sam skoro ispoklanjala neke fine stvarcice i nasla u prevozu 500 dinara. Inace sam bas isla kod frizera, a shishanje je kostalo upravo toliko 😄. Uvek pomislim ko li je izgubio i da li mu je lose zbog toga. Jednom su mi ukrali novcanik sa ne bas malo novca i posle toga sam nalazila nekoliko puta novac, jednom 20 evra, jednom 2000, par puta 500.. Uglavnom, sve mi je vraceno 😄 Jednom sam spremila veliki paket garderobe za poklon jednoj zeni, dobila peticu na loto-u, platila njoj postarinu i kupila cerki patike. Taj paket je vredeo toliko i vise. Mislim da *Ima neka tajna veza* izmedju kosmosa i nas. Inace, omiljeni film mi je *Cudesan zivot Amelije Pulen* 😊
2018 04 15
> jacaikaja: > Ja sam skoro ispoklanjala neke fine stvarcice i nasla u prevozu 500 dinara. Inace sam bas isla kod frizera, a shishanje je kostalo upravo toliko 😄. Uvek pomislim ko li je izgubio i da li mu je lose zbog toga. Jednom su mi ukrali novcanik sa ne bas malo novca i posle toga sam nalazila nekoliko puta novac, jednom 20 evra, jednom 2000, par puta 500.. Uglavnom, sve mi je vraceno 😄 Jednom sam spremila veliki paket garderobe za poklon jednoj zeni, dobila peticu na loto-u, platila njoj postarinu i kupila cerki patike. Taj paket je vredeo toliko i vise. Mislim da *Ima neka tajna veza* izmedju kosmosa i nas. Inace, omiljeni film mi je *Cudesan zivot Amelije Pulen* 😊 Dobilaaaa si peticuuu :)))) cooool. Ja ne mogu tri broja da pogodim :D
2018 04 15
Ravnoteza postoji. <3
2018 04 15
> Debela_devojka: > > jacaikaja: > > Ja sam skoro ispoklanjala neke fine stvarcice i nasla u prevozu 500 dinara. Inace sam bas isla kod frizera, a shishanje je kostalo upravo toliko 😄. Uvek pomislim ko li je izgubio i da li mu je lose zbog toga. Jednom su mi ukrali novcanik sa ne bas malo novca i posle toga sam nalazila nekoliko puta novac, jednom 20 evra, jednom 2000, par puta 500.. Uglavnom, sve mi je vraceno 😄 Jednom sam spremila veliki paket garderobe za poklon jednoj zeni, dobila peticu na loto-u, platila njoj postarinu i kupila cerki patike. Taj paket je vredeo toliko i vise. Mislim da *Ima neka tajna veza* izmedju kosmosa i nas. Inace, omiljeni film mi je *Cudesan zivot Amelije Pulen* 😊 > Dobilaaaa si peticuuu :)))) cooool. Ja ne mogu tri broja da pogodim :D Da, cak sam i zaboravila da sam igrala, slucajno nasla listic... a, uplela se u neko slanje paketa, paket veliki i jako tezak i postarina nije sitna, ja knap love kod sebe 😅 Inace, i ja jedva *ubodem* trojku
2018 04 15
I meni se slično dogodilo.. Poklonila sam tri paketa garderobe članicama koje su se javile.. Nakon toga, drug dolazi i poklanja mi kaput od kašmira..
2018 04 15
1 2