Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt zvani “razmena”

Prvenstveno, ovaj sajt bi trebao da iza za cilj prodaju i kupovinu. Sve vise je devojaka koje traze iskljucivo razmenu. Pri tom bar 80% njih, bar koje su se meni obratile nisu bile realne. Npr. Skoro me je jedna devojka pitala za razmenu za moje nove, kozne Aldo sandale, u ramenu za njene polovne patike(vide se ostecenje od nosenje). Pa budite barem realne, ako vec pitate za razmenu. Meni licno kada se nesto svidi, nikada ne pitam za razmenu, vec pitam da li moze korekcija cene, ako ne ili platim punu, ili sacekam da sakupim novac. U forum “trazim” , vise ne ulazim, svi zele razmenu. Ako nekad devojka ima preporuku za neki bolji sajt za prodaju, molim da mi preporuci. Ili napise iskustva o prodaji preko Instagrama.
2018 04 21
Sajt mojekrpice.rs je sajt za kupoprodaju i razmenu upravo ta razmena ga odvaja od kupinda,limunda,kupujemprodajem i sl. Trenutna ekononska situacija je takva da su razmene opcija da mnoge dame dodju do nekog lepog kamada garderobe To nije sramota niti je bezobrazno Mnoge žene ovde se "gnušaju" razmena,na takva pitanja ne odgovaraju, to im je fuj,bljak... ali kad njima odgovara uredno pitaju za razmenu Lično imam običaj da prvo pitam za razmenu, jer imam lepih i kvalitetnih stvari koje mi prosto ne trebaju ili ne odgovaraju...ako me članica ne udostoji odgovora na takvo pitanje,onda od nje ni da kupim ne želim Lično sam imala prelepih saradnji i divnih stvari nabavila putem razmena.
2018 04 21
Da, ali Vi imate i sta da ponudite za razmenu(sada sam pogledala profil) . Ja pricam o devojkama koje nisu realne (navela sam primer). Ili u forumu “trazim” , traze nove haljine, suknje, slike jako lepe garderobe koju TRAZE, a nude iznosene i modele od pre 10 godine.
2018 04 21
> mojormaric12: > Da, ali Vi imate i sta da ponudite za razmenu(sada sam pogledala profil) . Ja pricam o devojkama koje nisu realne (navela sam primer). Ili u forumu “trazim” , traze nove haljine, suknje, slike jako lepe garderobe koju TRAZE, a nude iznosene i modele od pre 10 godine. Tako je.. Tražim pa stave spisak stvari tj poslednju kolekciju .. A kad im pogledaš profil zapitam se koga zajebavaju.. Nude zimske stvari , a traže letnje itd.. Katastrofa... Ni za cene realne nisu , a takvima ni za pare ne treba prodati..
2018 04 21
Ja sam jednom trazila za razmenu decije stvari sa etiketom za poklon, novo kvalitetnije i nudila isto takvo, musko za zensko, a dobila ponudu ne za razmenu, nego za kupovinu i to kineskih stvari koje clanica nije htela svom detetu da nosi. Obe ste u pravu, razmena je lepa situacija kad su obe strane zadovoljne, a odraz kulture je ponuditi u rangu predmet za razmenu.
2018 04 21
Niti uzimam tudje niti dajem svoje u razmenu . Toliko.
2018 04 21
Meni su razmene ok :) ali cesto mi se desi da na profilu nemam puno sta zanimljivo, vec neke obicnije stvari, jer mi sve nesto zao da se odvojim dobrog dela ormana, iako dosta toga ne nosim, pa kad vidim nesto bas da mi se svidja, ako je clanica ok, posaljem joj na pp sliku nekog dobrog predmeta, koji nisam okacila, jer nisam imala srca <3 :)
2018 04 21
Iskreno, jako retko se desavalo da se poklopim sa clanicama kad su razmene u pitanju, ali skoro svaka koju sam uradila je bila spektakularna! Razmena sa clanicom JJDragon je najbolji primer za to! :") Meni je samo simptomaticno da upravo one clanice koje se na forumu najvise sablaznjavaju na razmene na sopstvenim profilima nemaju ama bas nista specijalno..... Da, neke clanice nemaju najmodernije kolekcije na svojim profilima, ali ako su kulturno pitale, osim da uredno odbijete saradnju nisu zasluzile snishodljivi odnos na forumu ili putem poruka.
2018 04 21
Ja ne radim razmene,a nekako uvek se desi da me to pitaju devojke koje nose xs i s ,:) . Drage moje daleko sam ja veca :')
2018 04 21
Na sajt nisam došla da zaradim, profitiram ili se obogatim...da li ću nešto da prodam i uzmem par hiljada i prosledim dalje nekoj drugoj članici za nešto što mi se dopada ili ću zameniti za njenu stvarčicu koja mi se svidja potpuno mi je nebitno Bitno je osloboditi se nečega što realno zauzima prostor a nema upotrebnu vrednost Nekoj drugoj dami će to odgovarati i uklopiti se u garderobu. Mama sam četvoro dece i odavno mi "poslednja moda" nije u zoni interesovanja, garderobe, obuće i dodataka ima za 4 žene...ali uvek ima nešto što privuče pažnju
2018 04 21
> mojormaric12: > Prvenstveno, ovaj sajt bi trebao da iza za cilj prodaju i kupovinu. Sve vise je devojaka koje traze iskljucivo razmenu. Pri tom bar 80% njih, bar koje su se meni obratile nisu bile realne. Npr. Skoro me je jedna devojka pitala za razmenu za moje nove, kozne Aldo sandale, u ramenu za njene polovne patike(vide se ostecenje od nosenje). Pa budite barem realne, ako vec pitate za razmenu. Meni licno kada se nesto svidi, nikada ne pitam za razmenu, vec pitam da li moze korekcija cene, ako ne ili platim punu, ili sacekam da sakupim novac. U forum “trazim” , vise ne ulazim, svi zele razmenu. Ako nekad devojka ima preporuku za neki bolji sajt za prodaju, molim da mi preporuci. Ili napise iskustva o prodaji preko Instagrama. Slazem se...takodje treba i imati malo osecaja...ja sam ozbiljno dobru garderobu spustla cene na minimum minimuma...rekla bih da je ocigledno da hocu sto pre da rasprodam....i non stop dobijam ponude za razmenu...upravo ovako o cemu vi govorite!Nisam protiv razmene....ali onda ne shvataju da dizem cenu na realnu vrednost ....pa tek onda razmena!Takodje i ne trazim razmenu...nego eventualnu korekciju cene ukoliko je to moguce....Meni je ovaj sajt prvenstveno fantastican ,sto mogu da se pronadju i da se kupe odlicne stvari po odlicnim cenama!
2018 04 21
Jos na starom dizajnu sajta je bilo reci o tome da sajt sluzi za caskanje o modi (zato je tu forum) uz poneku razmenu. Dakle nije mu bila svrha prodaja i zarada vec druzenje i caskanje o modi. ***Cak je zabranjena komercijalna prodaja bas zbog toga.*** Ako ima vise clanica koje su tu zbog prodaje ok, ako vise njih zeli razmenu isto ok... zasto bismo nametale svoje zelje drugima. Svoje licne zelje mozemo da navedemo u opisu na profilu i imamo slobodu izbora da li zelimo razmenu ili ne. Ja uzivam u svemu na sajtu, caskanju, nalazenju saveta, razmeni, prodaji, kupovini. Zbog svih navedenih stvari sajt mi je izuzetno zanimljiv i ne bih nikad nametala svima da se prilagodjavaju meni i mojim zeljama. Slazem se sa tim da ima nerealnih ponuda ali u tom slucaju ne dodje do razmene i mirna backa. Takodje ima bas lepih ponuda. Do sada sam saradjivala sa toliko finih clanica i kupila toliko lepih stvari povoljno, razmenjivala se, dobila poklone, poslala poklone :) Iskljucivo za prodaju ima vise sajtova - Kupujemprodajem, Limundo, Instagram, Facebook stranice, itd.
2018 04 21
Nisam protiv razmene i uvek odgovorim na ponudu, ali je problem što mi u 95% slučajeva nije ništa odgovaralo (veličina, model, boja, isl.). A nekada mi je zaista prepun ormar (tačnije dva). Kada želim nekoga da pitam za razmenu, prvo pogledam listu omiljenih, da vidim da li imam nešto tog tipa, u toj veličini, pa tek onda predlažem razmenu. Čim vidim onu generičku ponudu sa "Želim" pa pitanje razmena? bez navedenog predmeta, znam da je članica verovatno poslala 50 takvih poruka, pa gde joj uspe.
2018 04 21
> JJDragon: > Sajt mojekrpice.rs je sajt za kupoprodaju i razmenu > upravo ta razmena ga odvaja od kupinda,limunda,kupujemprodajem i sl. > Trenutna ekononska situacija je takva da su razmene opcija da mnoge dame dodju do nekog lepog kamada garderobe > To nije sramota niti je bezobrazno > Mnoge žene ovde se "gnušaju" razmena,na takva pitanja ne odgovaraju, to im je fuj,bljak... > ali kad njima odgovara uredno pitaju za razmenu > Lično imam običaj da prvo pitam za razmenu, jer imam lepih i kvalitetnih stvari koje mi prosto ne trebaju ili ne odgovaraju...ako me članica ne udostoji odgovora na takvo pitanje,onda od nje ni da kupim ne želim > Lično sam imala prelepih saradnji i divnih stvari nabavila putem razmena. Slazem se
2018 04 21
> Kimberly: > Jos na starom dizajnu sajta je bilo reci o tome da sajt sluzi za caskanje o modi (zato je tu forum) uz poneku razmenu. Dakle nije mu bila svrha prodaja i zarada vec druzenje i caskanje o modi. ***Cak je zabranjena komercijalna prodaja bas zbog toga.*** > Ako ima vise clanica koje su tu zbog prodaje ok, ako vise njih zeli razmenu isto ok... zasto bismo nametale svoje zelje drugima. Svoje licne zelje mozemo da navedemo u opisu na profilu i imamo slobodu izbora da li zelimo razmenu ili ne. > Ja uzivam u svemu na sajtu, caskanju, nalazenju saveta, razmeni, prodaji, kupovini. Zbog svih navedenih stvari sajt mi je izuzetno zanimljiv i ne bih nikad nametala svima da se prilagodjavaju meni i mojim zeljama. > Slazem se sa tim da ima nerealnih ponuda ali u tom slucaju ne dodje do razmene i mirna backa. Takodje ima bas lepih ponuda. Do sada sam saradjivala sa toliko finih clanica i kupila toliko lepih stvari povoljno, razmenjivala se, dobila poklone, poslala poklone :) > Iskljucivo za prodaju ima vise sajtova - Kupujemprodajem, Limundo, Instagram, Facebook stranice, itd. Slazem se... Procitala sam da je prvobitna ideja bila razmena i caskanje..super je sto ima i prodaje i sto je zabranjena komercijalna prodaja, jer na drugim sajtovima od komercijalnih oglasa ne mogu da vidim licne... Zato i volim ovaj sajt, mozes caskati, prodavati, menjati se....i sve to bez provizije :)
2018 04 21
1 2 3 4 5