Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ukoliko mogu clanice ovo da postuju, bilo bi super...

Posto mi se ovo desava vec X puta, moram i ovo javno da podelim sa svima i ako mogu clanice da se dozovu malo pameti, jer ovo stvarno nema smisla, neko na ovaj nacin pokusava da zaradi za skolarinu recimo kao sto je moj primer. Javljaju mi se clanice sa pricom: "trazim ovu haljinu vec duze vreme, jer je moguce da mi je rezervisete na par dana, bar do petka, zelim da je kupim", moj odgovor je uvek potvrdan u nadi da ce stvarno da ispostuje to sto sam ostavila haljinu i izasla u susret, u medjuvremenu mi se javljaju clanice za kupovinu iste i odbijam ih, jer je rezervisano za mene sto i prodato... Onda sledi zavlacenje, kupicu je u sredu, kupicu je kad mi legne plata, kad mi uplati taj i taj duguje mi neki novac, ode to tako u nedogled... Cekam i cekam i naravno sta? Nije se ni udostojila da se zahvali, da kaze ej takva i takva situacija, nemam novac, izvini... Sad bi mi znacio mnogo taj novac koji sam izgubila cekajuci na neodgovorne persone... Vise ne rezervisem nikome nista... Ukoliko zelite, ostavite link clanice sa kojom ste imali slicne neprijatnosti, pa da malo podignemo svest o zavlacenju na ovom sajtu, dosta je bilo.. Hvala.
2018 04 25
Ja upravo zbog toga nikome nista ne rezervisem....I u vecini slucajeva bila sam u pravu,jer clanice koje su mi trazile da im rezervisem.i ja im se lepo zahvalila i kazala da to ne radim...,vise se nikada nisu javile za taj predmet iako nije bio prodat u medjuvremenu...Naravno cast izuzetcima koje su se javile...ali u mom slucaju one su u velikoj manjini.
2018 04 25
Podrzavam! Ja odavno ne radim rezervacije,ali pre toga sam morala jedno 10 puta da se zeznem sa rezervacijom i odustajanjem,i zadnji put sam se bas iznervirala i vise ih ne radim. Evo bas nedavno mi se javlja clanica kako ce uzeti farmerke kad joj legne novac,rekoh vazi javi se ako se ne prodaju tu su. I nema je naravno,tako da to je samo potvrda da ne bi nista bilo od kupovine. Prodaja mi sasvim ok ide i bez rezervacija,jer ako neko zaista zeli javi se kad ima novac i to je to.
2018 04 25
Podrzavam! Ja odavno ne radim rezervacije,ali pre toga sam morala jedno 10 puta da se zeznem sa rezervacijom i odustajanjem,i zadnji put sam se bas iznervirala i vise ih ne radim. Evo bas nedavno mi se javlja clanica kako ce uzeti farmerke kad joj legne novac,rekoh vazi javi se ako se ne prodaju tu su. I nema je naravno,tako da to je samo potvrda da ne bi nista bilo od kupovine. Prodaja mi sasvim ok ide i bez rezervacija,jer ako neko zaista zeli javi se kad ima novac i to je to.
2018 04 25
Bila sam u istoj situaciji....devojka mi se javila prvo sa pitanjem da snizim, rekla sam da je ta cena za odredjeni predmet sasvim ok...rekla je u redu...nakon nekog vremena sam snizila sve sa profila i dala oko 10% popusta ...ponovo mi se javila devojka i rekla da hoce tu stvar , da rezervise za sledecu nedelju kad bude imala novca. Naravno izasla sam u susret rekla da cu sacekati ...Prosla je i ta nedelja i devojka mi se nije javljala....kad sam joj poslala poruku rekla je da je ipak odustala................... Toliko o tome..............strasno a samo sam imala najbolje namere........ne znam kako clanice mogu tako da 'zavlace' druge clanice....nepostovanje i bezobrazluk..
2018 04 26
Ja sam imala jednu situaciju sad ne znam da li je za ovu temu ne zelim da ta clanica misli lose o meni trazila mi je za razmenu jednu majicu i ja sam njoj poslala sa njenog profila 2 stvari koje su mi se svidele i ona nije bila na profilu odmah vec posle nekog vremena i tek me je onda obavestila da mogu da razmenim majicu i za haljinu koju sam htela, a ja sam majicu vec u medjuvremenu razmenila za nesto sto mi je trebalo u tom trenutku, ne znam da li sam uradila pravu stvar? u tom trenutku sam se osecala razocarano jer nisam sacekala, jesam li ja u ovom slucaju kriva na neki nacin?
2018 04 26
> MeriliaGrej: > Ja sam imala jednu situaciju sad ne znam da li je za ovu temu > ne zelim da ta clanica misli lose o meni > trazila mi je za razmenu jednu majicu i ja sam njoj poslala sa njenog profila 2 stvari koje su mi se svidele i ona nije bila na profilu odmah vec posle nekog vremena i tek me je onda obavestila da mogu da razmenim majicu i za haljinu koju sam htela, a ja sam majicu vec u medjuvremenu razmenila za nesto sto mi je trebalo u tom trenutku, ne znam da li sam uradila pravu stvar? u tom trenutku sam se osecala razocarano jer nisam sacekala, jesam li ja u ovom slucaju kriva na neki nacin? Nisi kriva.Samo se zahvali na odgovoru i reci da si vec zamenila za nesto drugo i kraj..Imala si srece i sto ti se javila,mene mahom pitaju za rezervacije,za zamene i ne jave se vise..Samo opusteno.:)
2018 04 26
Slazem se ima dosta ispala, posto vam je novac neophodan, nemojte raditi rezervacije, jer niste u mogucnosti. Ja sam pocela da insistiran na datumu rezervacije koji i napisem pored predmeta. Posle par ispala verovatno cu prestati da radim rez. :)
2018 04 26