Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Celulit-kako ga se resiti

Da li neko ima preporuku za neki preparat koji je efikasan u borbi protiv celulita? Hvala❤❤❤
2018 05 06
> danijela5rovic: > Da li neko ima preporuku za neki preparat koji je efikasan u borbi protiv celulita? Hvala❤❤❤ Samo izbaciti gazirano, slatko, ni kisela voda nikako, što manje masnog i voda! Plivanje, aquabik i slicno
2018 05 06
neko je na forumu pisao da je dobro jabukovo sirce ubacis ga u mleko za telo,samo kazu da skida boju od suncanja ako planiras da se suncas,ja nisam probala ali hocu, :") :") :") :")
2018 05 06
Hvala devojke, u sustini sto se tice hrane vodim racuna, ali sam poslednjih 9 meseci spremala jedan jako bitan ispit i bila sam potpuno neaktivna-i bas mi se pojavio celulit. Probacu i ovo sa sircetom 💖💖
2018 05 06
ja koristim farmasi gel od paprike. sada imaju i bas kremu za celulit
2018 05 06
Masna hrana slatkisi cipsevi gazirani sokovi sve to se mora izbaciti. Ja sam cula da soc od kafe jako dobro deluje utrljas i pustis da malo odstoji i isperes to cu i sama probati :)
2018 05 06
Odlicnoo,hvala. Sve cu to isprobati:)
2018 05 06
Jel koristio mozda neko ovaj gel Thimoucase anticelulit gel ?
2018 05 06
Ja sam prodle godine probala Weleda set - piling i ulje od breze, uz drveni masazer. Mogu vam reci, devojke i zene, piling sam ceo potrosila tad, a ulja malo manje od pola bocice, i sjajno se pokazalo. Nameravam isto i ove godine, samo da se nateram :) Ulje se inace nanosi na vlaznu kozu.
2018 05 06
Super, nisam probala nista od Welede a cula sam sve pohvale za njih. Koja je otprilike cena seta bila?Hvala
2018 05 06
Masaža oklagijama i korigovanje ishrane... Više tečnosti od 3 do 5 l dnevno.. so i šećer izbaciti...
2018 05 07
> MiciZara: > Masaža oklagijama i korigovanje ishrane... Više tečnosti od 3 do 5 l dnevno.. so i šećer izbaciti... Nema potrebe toliko vpde, 2 l dovoljno, da joj se i voda ne zadrži pod kožom, pa mora posle i na limfne drenaže, što se meni desilo
2018 05 07
Nema na cemu :)
2018 05 07
> Debela_devojka: > > MiciZara: > > Masaža oklagijama i korigovanje ishrane... Više tečnosti od 3 do 5 l dnevno.. so i šećer izbaciti... > Nema potrebe toliko vpde, 2 l dovoljno, da joj se i voda ne zadrži pod kožom, pa mora posle i na limfne drenaže, što se meni desilo Draga 2 l vode je normalan unos u organizam sve preko toga je dobro.. Imam 40 god i 5 god sam išla na aerobik.. Sad sam se ugoila par kg ali i dan danas nemam problema sa celulitom . Sa kilažom da.. Celulit mi se tek sad pojavljuje jer sam se ugoila.. Ne popiješ od jednom tri litre nego povećavaš svaki dan po malo .. mogu staviti i slike svojih nogica sa 40 leta haha.. šalim se .. Korigovanje ishrane i unos tečnosti a lifna drenaža, ima veze sa mašću i vodom ... Tj izbacivanjem toksina iz organizma kroz lifne žlezde .
2018 05 07
Hvala devojke,puno je korisnih saveta ❤❤❤
2018 05 09
1 2