Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Aukcija???

Da li je neko nekada nesto prodao putem aukcije?
2018 05 07
Ja sam imala vise neuspesnih,tj niko se nije prijavio ni za pocetnu cenu i jednu polu uspesnu,tj devojka je na kraju odustala od kupovine.
2018 05 07
Ne razumem zasto ne funkcionise,ideja je odlicna. Pravila jasna.
2018 05 07
Ideja je super, ne znam zasto ne funkcionise, mozda clanice ne vide ili u tom momentu nemaju para, ne planiraju taj komad tada itd. X razloga... Jedna clanica, ne secam se koja je prodala neki predmet, tako da ima nade da od 100 postavljenih ubodemo jednu :')
2018 05 07
Uzas. Bas mi zao. Tu bi trebalo da se prodaju predmeti po limundo principu,i prilika da se kupi nesto jeftinije ,nego sto je prodajna cena.
2018 05 07
> *STARS*: > Uzas. Bas mi zao. Tu bi trebalo da se prodaju predmeti po limundo principu,i prilika da se kupi nesto jeftinije ,nego sto je prodajna cena. Neki nisu, ali ima predmeta cija je cena povoljnija u odnosu na regularnu, ali eto misterija... :)
2018 05 07
Mora da je to poenta...
2018 05 07
Evo ja sam spustila cenu Zarinim pantalonama i cekam :) Nadam se da ce se neke devojke aktivirati
2018 05 07
Ja sam pokusala sa aukcijom cisto da vidim kako to ide i nista... niko se nije javio pa sam obrisala xd
2018 05 07
Ja sam prodala pre godinu dana Guess pismo tašnicu koja je bila u super stanju, i to je bilo za 2000 din. Evo podsetila si me da bih mogla opet nešto da stavim na aukciju ;)
2018 05 08
> Djulimun: > Ja sam prodala pre godinu dana Guess pismo tašnicu koja je bila u super stanju, i to je bilo za 2000 din. Evo podsetila si me da bih mogla opet nešto da stavim na aukciju ;) A jesu devojke licitirale,ili je to bila ponudjena aukcijska cena? Ja sam Zarine farmerke spustila na 500,i jos niko nije ni ponudio 550 din
2018 05 08
Samo jedna je licitirala, podigla cenu za 100 din i to je bilo to :)
2018 05 08
Mislim da ako je neko zainteresovan uleteće pred kraj aukcije :) bar bih ja tako uradila.
2018 05 08
> Djulimun: > Mislim da ako je neko zainteresovan uleteće pred kraj aukcije :) bar bih ja tako uradila. Hahaha,pa jeste dobra ideja
2018 05 08