> LadyBlye:
> > *STARS*:
> > > LadyBlye:
> > > Da li ste probale krompir spremiti na ovaj način? 😉
> > > Oprati dobro krompire i kuvati ih u posoljenoj vodi dok ne omeknu. Kada se ohlade svaki krompir iseći ravno i gore i dole, pa odozgo izdubiti unutrašnjost (ne sve) i puniti ih trapistom, ili kačkavaljem. Poređati u pleh podmazan uljem i zapeći u rerni dok se sir ne rastopi.
> > > Služiti kao prilog uz meso, ili neko dinstano povrće.
> > > Prijatno! 💕
> > Auuuu,upropasti me :)
> > Posle ovoga moram bar sat vremena da trcim x-) mora da je mnoooogo dobro.
> > Ja spremam krompir cesto na ovaj nacin i svi koji su ga probali kazu da je fenomenalno.
> > Ocistim stari krimpir i isecem na kriske ,kao lubenicu na primer. U dubokom tanjiru ili ciniji pomesam oko 200 gr palente sa dve kasike vegete,kasicica soli i kasicica aleve paprike ( po izboru) . Dobro nauljim pleh,a zatim svaku kriskicu uvaljam u palentu pa redjam na pleh. Odozgo zalijem sa uljem i pecem dok ne porumeni dobro. Ne mora se okretati. Samo pazljivo sa metalnom spatulom vaditi. Nema nista hrskavije i ukusnije od toga,pogotovo donja korica :P
> Mmmmmm odlično deluje, i svakako ću probati i na ovaj tvoj način. 😊
> Inače, ja bih mogla živeti "na krompiru", volim ga spremljenog na svakakve načine, a meso ni ne moram jesti- tj. nisam neki "mesaroš" mada čovek kad me vidi rekao bi: Ova samo jede! 😂😂😂😂
> Probaj ovo sa sirom, preukusno je stvarno. 👌😊😉💕
Pa moracu,sta mi drugo preostaje x-)
Vec osecam u ustuma ukus sira koji se rasteze. Mmmmm
A jesi probala u sredinu i malo slaninice,sitno iseckane..cisto malo da zamirise i "pokvari"
Meni ,daj uz to samo zelenu salatu sa rotkvucama i krastavcem na listice i niš... Mi vise ne treba. ;)
> LadyBlye:
> > *STARS*:
> > > LadyBlye:
> > > Da li ste probale krompir spremiti na ovaj način? 😉
> > > Oprati dobro krompire i kuvati ih u posoljenoj vodi dok ne omeknu. Kada se ohlade svaki krompir iseći ravno i gore i dole, pa odozgo izdubiti unutrašnjost (ne sve) i puniti ih trapistom, ili kačkavaljem. Poređati u pleh podmazan uljem i zapeći u rerni dok se sir ne rastopi.
> > > Služiti kao prilog uz meso, ili neko dinstano povrće.
> > > Prijatno! 💕
> > Auuuu,upropasti me :)
> > Posle ovoga moram bar sat vremena da trcim x-) mora da je mnoooogo dobro.
> > Ja spremam krompir cesto na ovaj nacin i svi koji su ga probali kazu da je fenomenalno.
> > Ocistim stari krimpir i isecem na kriske ,kao lubenicu na primer. U dubokom tanjiru ili ciniji pomesam oko 200 gr palente sa dve kasike vegete,kasicica soli i kasicica aleve paprike ( po izboru) . Dobro nauljim pleh,a zatim svaku kriskicu uvaljam u palentu pa redjam na pleh. Odozgo zalijem sa uljem i pecem dok ne porumeni dobro. Ne mora se okretati. Samo pazljivo sa metalnom spatulom vaditi. Nema nista hrskavije i ukusnije od toga,pogotovo donja korica :P
> Mmmmmm odlično deluje, i svakako ću probati i na ovaj tvoj način. 😊
> Inače, ja bih mogla živeti "na krompiru", volim ga spremljenog na svakakve načine, a meso ni ne moram jesti- tj. nisam neki "mesaroš" mada čovek kad me vidi rekao bi: Ova samo jede! 😂😂😂😂
> Probaj ovo sa sirom, preukusno je stvarno. 👌😊😉💕
Pa moracu,sta mi drugo preostaje x-)
Vec osecam u ustuma ukus sira koji se rasteze. Mmmmm
A jesi probala u sredinu i malo slaninice,sitno iseckane..cisto malo da zamirise i "pokvari"
Meni ,daj uz to samo zelenu salatu sa rotkvucama i krastavcem na listice i niš... Mi vise ne treba. ;)