Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je greska ili ne ??

Javi se clanica za kupovinu patika, profil tek napravljen, cini mi se, bez ikakvih ocena, ostavlja podatke za slanje, gde ja lepo kazem da saljem posle uplate i ona kaze da nece prvo da uplacuje ... ja lepo kazem, pored 190 pozitivnih utisaka i jednog negativnog, gde sam opet ja ostecena, zbog svoje sigurnosti saljem posle uplate , da se ne desava vise da posaljem paket, pa se vrati, pa placanje duple postarine ....... I sve fino objasnim i ona odustane od kupovine ........ pa se zapitam, jesam li ja pogresila tim postupkom, sto imam prava sa svojih 190 pozitivnih ocena da trazim uplatu unapred od nekog ko nema ni jednu ocenu ili sam trebala da ispadnem budala i posaljem i Boze moj, ako preuzme, ok, ako ne, znam sta dalje 🤔🤔
2018 05 16
Naravno da niste pogresili.
2018 05 16
> MlleSanja: > Naravno da niste pogresili. Hvala puno na misljenju.
2018 05 16
> Tamara123: > > MlleSanja: > > Naravno da niste pogresili. > Hvala puno na misljenju. Nema na cemu. S obzirom da je nov clan sasvim je prirodno da Vam prvo uplati.
2018 05 16
Naravno da nisi pogrešila , tebi odgovaraju ti uslovi prodaje njoj ne i kraj priče.. Ima i ona pravo na ono šta njoj odgovara. Ja šaljem pouzećem i kupujem isto tako. Jel me iskreno mrzi da jurim po bankama i uplaćujem.. Ovako platim sve poštaru .. A ako je nekome u cilju da me prevari za poštarinu neka mu je, njemu na obraz...
2018 05 16
> MiciZara: > Naravno da nisi pogrešila , tebi odgovaraju ti uslovi prodaje njoj ne i kraj priče.. > Ima i ona pravo na ono šta njoj odgovara. Ja šaljem pouzećem i kupujem isto tako. Jel me iskreno mrzi da jurim po bankama i uplaćujem.. Ovako platim sve poštaru .. > A ako je nekome u cilju da me prevari za poštarinu neka mu je, njemu na obraz... Naravno , i meni je lakse taj nacin placanja, ali ako sam nova na nekom sajtu, pre bih ispostovala njegov nacin kupoprodaje. Jos lepo pitam, ako garantuje da ce preuzeti paket (gde opet ne mogu biti nikako sigurna) , sutra saljem. No dobro, nije mi bila namera da uvredim kupca time, ali eto.
2018 05 16
Naravno da nisi pogresila 😊 Razumela bih da ti imas 2-3 pozitivna utiska, ali posle skoro 200 pozitivnih saradnji, sto bi bas nju prvu nasla da prevaris... Ali sve clanice su na poceku skepticne u vezi uplate pre slanja
2018 05 16
Nisi pogresila naravno. Tvoje je pravo da postavis svoje uslove, a njeno da pristane ili ne. Nema tu niceg loseg. Ja sam recimo nakon sto mi je clanica sa +100 pozitivnih zatrazila da kupi nesto, zbog 6 negativnih pored toga- rekla samo nakon uplate, nije se ni oglasila vise, niti bilo sta...da li se uvredila, ne znam i ne zanima me. Ali necu niko da mi vraca paket. Tako da skroz si ispravno postupila. Mada sam ja slala devojkama bez ocena i sve je uvek bilo okej, ali razumem i da ti se ne rizikuje tako.
2018 05 16
> Bojanaa12: > Naravno da nisi pogresila 😊 > Razumela bih da ti imas 2-3 pozitivna utiska, ali posle skoro 200 pozitivnih saradnji, sto bi bas nju prvu nasla da prevaris... > Ali sve clanice su na poceku skepticne u vezi uplate pre slanja Ja sam i njoj rekla da nemam nameru da obmanjujem i bavim se prevarama, sto i govore moje ocene, ali uzaludno. I razumem da su skepticne, ali nije ni nama sve jedno koje smo placale duple postarine i 'jurcale' se sa kupcima do poslednjeg dana, da li ce podici paket ili ne :)
2018 05 16
Vasi predmeti, vasi uslovi, ko ne zeli ne mora da saradjuje. Imala sam divne saradnje sa clanicama sa o ili par ocena...ali ne mogu znati sa kim se dogovaram. Skoro mi se desilo da sam pouzecem poslala paket clanici sa 13 + ocena, koji ce se vratiti sutra, zbog cega vise necu slati pouzecem... Kada kupujem, odgovara mi da uplatim na racun jer uplacujem on line, ne volim redove zato izbegavam post net. Tako da, niste pogresili, sto je do vas, objasnili ste, ona ima pravo da joj iz bilo kog razloga taj nacin ne odgovara i to je to. Mirne ste obe :)
2018 05 16
> Monika993: > Nisi pogresila naravno. Tvoje je pravo da postavis svoje uslove, a njeno da pristane ili ne. Nema tu niceg loseg. Ja sam recimo nakon sto mi je clanica sa +100 pozitivnih zatrazila da kupi nesto, zbog 6 negativnih pored toga- rekla samo nakon uplate, nije se ni oglasila vise, niti bilo sta...da li se uvredila, ne znam i ne zanima me. Ali necu niko da mi vraca paket. Tako da skroz si ispravno postupila. Mada sam ja slala devojkama bez ocena i sve je uvek bilo okej, ali razumem i da ti se ne rizikuje tako. Slala sam i ja nekada nekom bez ocena, ali znate kada postoji neki osecaj da nekada ipak treba uplata unapred , pogotovo kada se kupac sa 0 utisaka odmah ogradi sa ''ne uplacujem nista unapred'' kao sto je bilo sa ovom clanicom i ne da sve podatke za slanje, .... Pa opet kazem da bih poslala ako garantuje da ce podici paket, ali na kraju bude ''odustala sam'' 😕
2018 05 16
> Marija-Maja: > Vasi predmeti, vasi uslovi, ko ne zeli ne mora da saradjuje. > Imala sam divne saradnje sa clanicama sa o ili par ocena...ali ne mogu znati sa kim se dogovaram. > Skoro mi se desilo da sam pouzecem poslala paket clanici sa 13 + ocena, koji ce se vratiti sutra, zbog cega vise necu slati pouzecem... > Kada kupujem, odgovara mi da uplatim na racun jer uplacujem on line, ne volim redove zato izbegavam post net. > Tako da, niste pogresili, sto je do vas, objasnili ste, ona ima pravo da joj iz bilo kog razloga taj nacin ne odgovara i to je to. > Mirne ste obe :) Upravo 🤗
2018 05 16
Bolje i da ne kupi nego da vam napravi problema .Nisu vam nuzni
2018 05 16
> Tamara123: > > MiciZara: > > Naravno da nisi pogrešila , tebi odgovaraju ti uslovi prodaje njoj ne i kraj priče.. > > Ima i ona pravo na ono šta njoj odgovara. Ja šaljem pouzećem i kupujem isto tako. Jel me iskreno mrzi da jurim po bankama i uplaćujem.. Ovako platim sve poštaru .. > > A ako je nekome u cilju da me prevari za poštarinu neka mu je, njemu na obraz... > Naravno , i meni je lakse taj nacin placanja, ali ako sam nova na nekom sajtu, pre bih ispostovala njegov nacin kupoprodaje. > Jos lepo pitam, ako garantuje da ce preuzeti paket (gde opet ne mogu biti nikako sigurna) , sutra saljem. > No dobro, nije mi bila namera da uvredim kupca time, ali eto. Ma razumem ja vas , zato vam i kažem da niste pogrešili... Ako ih ne prodate njoj , kupiće ih neko drugi ..
2018 05 16
> Spotter: > Bolje i da ne kupi nego da vam napravi problema .Nisu vam nuzni Tako ispada najbolje.
2018 05 16
1 2