Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je greska ili ne ??

Ja sam skoro prodala/poslala farmerice pouzećem jednoj clanici koja nije imala ni jednu saradnju,utisak. Bas sam razmislja sta da radim,buduci da sam citala na forumu iskustva sa crne liste. Vodila sam se sa onim da u tom momentu sam i ja imala svega cetiri saradanje,da mi te farke stoje na profilu vec dugo i primetila sam medju omiljenim/zelim stvarima te clanice da su uglavnom slicne farmerice u istoj velicini,kao i te moje. Na kraju je sve ispalo ok i po dogovoru.Ipak se mora poceti od nule,nije svako prevarant :
2018 05 16
Uvek kad kupujem uplacujem ja prva. Meni je to nekako najprirodnije i ne vidim u cemu je tu problem. Tako se obavezujem i da cu preuzeti posiljku, ako sam je vec platila.
2018 05 16
Pravi kupci ne odustaju bez obzira na uslove prodavca!
2018 05 17
-RubiRiba- Da, slazem se da svi pocinjemo od nule, ali i ja krecem od sebe kada nisam imala ni jedan utisak ovde ili na nekom drugom sajtu gde je obavezno da novi clanovi prvo uplacuju onima koji imaju dosta pozitivnih ocena.... mislim, nikada se ne bih ogradila sa ''a ne, ja ne uplacujem unapred'' . -MlleSanja ; zlata331 - slazem se sa vama ☺
2018 05 17
Svakako ste ispravno postupili,pa valjda je ta clanica na osnovu tolikog broja uspesnih saradnji koje ste imali mogla da zakljuci da nema lazi,nema prevare i potrebe da negoduje zbog tog zahteva prvo uplata,pa slanje. Ja sam posla od svog iskustva,ja jednostavno sa svojih sest saradnji ne zelim i nije fer da zahtevam prvo uplatu. A kada budem kupovala trazicu taj vid placanja,zato sto postarina na taj nacin izadje jeftinije.
2018 05 17
Mislim da niste pogresili . Vrlo cesto mi odustaju ti koji traze pouzecem (ruku na srce ,poslednje sedmice su dve clanice koje su trazile pouzecem , posle mog odgovora , bez problema prihvatile moj nacin . Tako i kad kupujem . Sama odmah trazim broj racuna . Nikako mi nije jasno kako posle ovolikih prevara neko misli da mu je zastita to sto ce platiti tek kuriru , a pojma nema sta je u paketu ?
2018 05 18
A da si joj ponudila da ti uplati samo novac za ptt i ostalo kad dodje? Mada, kakve pa prevare mogu biti za 1500din i kad das racun iz banke... Glupost.
2018 05 18
> TatCat: > Mislim da niste pogresili . Vrlo cesto mi odustaju ti koji traze pouzecem (ruku na srce ,poslednje sedmice su dve clanice koje su trazile pouzecem , posle mog odgovora , bez problema prihvatile moj nacin . Tako i kad kupujem . Sama odmah trazim broj racuna . > Nikako mi nije jasno kako posle ovolikih prevara neko misli da mu je zastita to sto ce platiti tek kuriru , a pojma nema sta je u paketu ? Pa mozda je pre mislila da necu poslati uopste, cim sam trazila unapred uplatu, nego da je predjem time sto cu poslati nesto drugo. Ne znam, nisam pametna. Ja lepo kazem, ja do sada nikog nisam prevarila, niti bih, nije mi to cilj.
2018 05 19
> DzoDzo: > A da si joj ponudila da ti uplati samo novac za ptt i ostalo kad dodje? > Mada, kakve pa prevare mogu biti za 1500din i kad das racun iz banke... Glupost. Nisam se toga setila, iskreno. Mada cim je ona bila izricita sa tim da nista unapred ne uplacuje, ne verujem ni da bi na to pristala. Iako sam ja posle prihvatila da posaljem i placanje pouzecem, samo je uzvratila da odustaje od kupovine.
2018 05 19
Odlicno je i ovo resenje koje pomenuste , uplata duple postarine unapred . Ako i dalje neko insistira i dalje da ne plati nista , dovoljno mi govori kao o coveku ,ili je paranoik , ili teska osoba ... Onda bi se prodaja ako do nje dodje lako mogla pretvoriti u pakao druge vrste , vise volim da izbegnem takve kupce .
2018 05 20
1 2