Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nije rezervacija

Ako pritisnete 'Zelim' i onda svaka dva dana postavite po jedno pitanje , nije rezervacija . Smatram rezervisanim kad ostavite vase podatke i kazete kad cete uplatiti . :") <3
2018 05 22
Smatram rezervacijom kad ostavite ime,prezime,JMBG,broj licne karte,krvnu sliku,analizu urina,karton vakcinacije,jedan bubreg,uplatnicu u vrednosti duple postarine... I onda moze. U protivnom, mozda isparite... :') :') :')
2018 05 23
:') :') :') Znas ono kad te startuju svaka dva dana pa ispare . I onda se iznenade sto je prodato :") Kao ,pa ja sam se interesovala . Da , jesi ,mogle smo tako jos pola godine da se dopisujemo svaki drugi dan dok ne dodjemo do neceg konkretnog :')
2018 05 23
Cak i ne radim neke rezervacije , mogu sacekati dan-dva , nekad i duze kad pitaju . Ali ovo ,kad ne pitaju za rezervaciju ,nego smatraju rezervacijom to sto su te pre tri dana pitali za duzinu i nista nisu odgovorili :-P
2018 05 23
Pa pustaju te da se "krckas", nemoj da si na kraj srca. :') Ne zele da budu napadne. Kalkulisu devojke, udaraju ceznju... Ccc, jos nisi naucila pravila kako se kupuje. 8-)
2018 05 23
Meni nije problem da sacuvam predmet koliko god da me zamole, ali desilo mi se da se mesecima natezemo i onda kada je prodato, na mene drvlje i kamenje. Po 7 dana sam cekala na odgovor, i nista konkretno nismo ni ugovorile, tako da stvarno nisam imala obavezu da cuvam. Bila sam jako besna tada 😤
2018 05 23
Ja sam jednoj clanici pet puta poslala zelim,jer zaista zelim da kupim,nije se udostojila odgovora.😁😁😁
2018 05 23
Ja sam jednoj clanici pet puta poslala zelim,jer zaista zelim da kupim,nije se udostojila odgovora.😁😁😁
2018 05 23
Cemu onda placka kad neko drugi kupi ? Valjda trebalo da njih pitam : Izvinite , ja bih ovo prodala ,ali ste vi juce pitali za duzinu i kulturno mi niste nista odgovorili , pa ,ako se ne ljutite ? :") Iskreno ,ja istog trenutka to zaboravim . Ne vidim razlog da se neko ljuti i cak preti negativnom ,a nije nista konkretno pisao .Malo zapitkivala za mere ,malo se nije javljala , i to je kao rezervacija ? :")
2018 05 23
Bojanaboka ,upravo tako ,desava mi se vec treci put ovih sedam dana . Jedna mi je napisala da nije necovek da mi ostavlja negativnu iako zasluzujem jer je nisam ispostovala . Niti je trazila rezervaciju , niti broj racuna , postavila par pitanja i nestala ...
2018 05 23
To je bezobrazluk, i ako cita devojka koja je tako postupila, neka ima na umu da i na pijaci kad prodje, proba haljinu, ili pita usput tek za cenu, ne kupi, produzi dalje...prodavac ne ceka da se ona vrati, vec prodaje sledecem ko izvadi novac i plati. Pa nismo u osnovnoj skoli, pa cemo se ljutiti zbog toga, da je malo odgovornija bila, kupila bi je.
2018 05 23
starwars , i to mi se desava . Napisem i propratnu poruku ,da ne misli da trazim razmenu ,trazim broj racuna . I nista .
2018 05 23
Vidim da se desava,bas me briga kupicu na drugom mestu.Ja da jurim drugog da kupim,pa nije mi o glavu.😁
2018 05 23
> TatCat: > Cak i ne radim neke rezervacije , mogu sacekati dan-dva , nekad i duze kad pitaju . Ali ovo ,kad ne pitaju za rezervaciju ,nego smatraju rezervacijom to sto su te pre tri dana pitali za duzinu i nista nisu odgovorili :-P Cim pocnes da "citas misli" sve ce biti u redu :P
2018 05 23
> starwars: > Ja sam jednoj clanici pet puta poslala zelim,jer zaista zelim da kupim,nije se udostojila odgovora.😁😁😁 To je znak da nije sudjeno i ko zna da li biste bili zadovoljni na kraju. Eto tako gledajte na to, mozda je i bolje sto je proslo bez odgovora 😉
2018 05 23
1 2