Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ZARA - fejk ZARA ?

Naime , interesuje me i misljenje ostalih clanica . Sve vise vidjam , kako na sajtu , tako i po radnjama ZARA rancice i torbe, koji zapravo nisu iz Zare , nego fejk .Na uvid izgledaju fino ,a da li je neko od clanica kupovao i koristio ove fejk , kakvog su kvaliteta ?
2018 05 30
> Icka89: > Naime , interesuje me i misljenje ostalih clanica . > Sve vise vidjam , kako na sajtu , tako i po radnjama ZARA rancice i torbe, koji zapravo nisu iz Zare , nego fejk .Na uvid izgledaju fino ,a da li je neko od clanica kupovao i koristio ove fejk , kakvog su kvaliteta ? Nikakvog,videla sam,tanki slabi kaisici,kineske ili pazarske,u veleprodaji su 1200, mislim,imas ih po fejsu,ali ti je moja isktena preporuka da odes u Zaru i kupis ih kad su na snizenju,i ovako nisu skupi,cesto idem u zaru i vidjam tasnise po vrlo pristojnim cenama.
2018 05 30
Ja kupila jedan preko sajta za 1200din, iskreno nisam ni primetila da pise zara nego mi se dopala boja, nezno plava, prelepa! I kada je stiglo... ja to ne umem da vam opisem, kao da sam uzela najtanje najjeftinije parce eko koze i prisila rucno, tanko, prosto, jeftino i bedno izgleda. Sada ga vuce moja komsinica od 3 godine po ulici, stvarno nije za medju ljude 😞
2018 05 30
Samo moram da se ispravim, Icka ako si ih videla uzivo to je druga prica, ovo nije ni nalik kao na slici.
2018 05 30
Pa da , ovo je bila neka radnja torbi koja vecinom pouzdano znam donosi iz Turske , ali kako da pitam u radnji kako su se pokazali , kao da ce mi recii istinu :D ... Kaisi su siromasni ,ali ovako fino izgleda ,sta znam , razmisljam , ovde ih ima lom , pa sigurno je neko koristio ..Verovatno ima malo i do modela ...
2018 05 30
Nisam znala da postoji fejk Zara....Sem kada uzmete u ruku ,da li postoji neka razlika u etiketama?Ja samo tako kada nesto nisam sigurna trazim fotografiju etikete....
2018 05 30
Moj nije ni imao etiketu 😂 Moj je original fejk! 😎Ja mislim da se maloj Masi ovaj moj ranac pokidao cim je stavila dve barbike u njega, ali odmah na prvu se videlo koliko je jadno napravljen, tuzno...
2018 05 30
A imate i ceo jedan brend koji kopira Zaru, turski je i zove se Zaful! Jeste malo smešno, ali kod njih je recimo kvalitet odličan, čak su stvari daleko kvalitetnije nego Zarine a modeli prekopirani. Mislim da su im i unutrašnje etikete skoro pa iste hahahaa......
2018 05 30
> lokibg: > A imate i ceo jedan brend koji kopira Zaru, turski je i zove se Zaful! Jeste malo smešno, ali kod njih je recimo kvalitet odličan, čak su stvari daleko kvalitetnije nego Zarine a modeli prekopirani. Mislim da su im i unutrašnje etikete skoro pa iste hahahaa...... Ja sam mislila da je Zaful kineski sajt?
2018 05 30
> lokibg: > A imate i ceo jedan brend koji kopira Zaru, turski je i zove se Zaful! Jeste malo smešno, ali kod njih je recimo kvalitet odličan, čak su stvari daleko kvalitetnije nego Zarine a modeli prekopirani. Mislim da su im i unutrašnje etikete skoro pa iste hahahaa...... Znaci i etikete su uspeli...Imam jedan fejk torbe George Gina &Lucy.Kupila sam je znajuci da je fejk...Da nemam dva originala pa ih vec znam do detalja,nema sanse da bi provalila da je kopija,.Toliko je dobro uradjena :)
2018 05 30
> jelena2606: > Nisam znala da postoji fejk Zara....Sem kada uzmete u ruku ,da li postoji neka razlika u etiketama?Ja samo tako kada nesto nisam sigurna trazim fotografiju etikete.... Kopija je pun sajt, obicno su sa natpisom Zara na spoljasnjem delu torbe, unutra nikakva oznaka u vidu karakteristicne plocice ili etikete.
2018 05 31
> kekakeka: > > jelena2606: > > Nisam znala da postoji fejk Zara....Sem kada uzmete u ruku ,da li postoji neka razlika u etiketama?Ja samo tako kada nesto nisam sigurna trazim fotografiju etikete.... > Kopija je pun sajt, obicno su sa natpisom Zara na spoljasnjem delu torbe, unutra nikakva oznaka u vidu karakteristicne plocice ili etikete. E upravo tako nesto sam i videla :')
2018 05 31
A Zara je kao neki brend a? Ne kapiram pomamu za Zarom, H&M , Guess i tim p.m markama .... Zna se manuel , mona torbe su kvalitetne ali imaju na žalost i jaku cenu .. Može se kupiti na rate jedna ali vredna .. Doca i Caprisa imaju prevelike cene a kože nema .. A što se tiče ovih sezonskih fake torba bitno je da vrše posao i da sa njom mogu u radnju i na pijacu... Što bi u Zari davala 4500 za torbu kad je ta torba kod kineza 2500.. U Turskoj i manje košta .. Monu kupim na rate .. Koje je marke manje je bitno.. Ja nosim torbe kožne , od skaja , skupe ili kineske bitno je da mi se svidi i da u nju može da stane "leba i uz leba" . Hoću reći bitno je da je velika , a da li je zara, china ili mona manje je bitno..
2018 05 31
> MiciZara: > A Zara je kao neki brend a? Ne kapiram pomamu za Zarom, H&M , Guess i tim p.m markama .... Zna se manuel , mona torbe su kvalitetne ali imaju na žalost i jaku cenu .. Može se kupiti na rate jedna ali vredna .. Doca i Caprisa imaju prevelike cene a kože nema .. A što se tiče ovih sezonskih fake torba bitno je da vrše posao i da sa njom mogu u radnju i na pijacu... > Što bi u Zari davala 4500 za torbu kad je ta torba kod kineza 2500.. U Turskoj i manje košta .. Monu kupim na rate .. > Koje je marke manje je bitno.. Ja nosim torbe kožne , od skaja , skupe ili kineske bitno je da mi se svidi i da u nju može da stane "leba i uz leba" . Hoću reći bitno je da je velika , a da li je zara, china ili mona manje je bitno.. Pa ne radi se o brendu , nego je pitanje kvaliteta ...To sta pise nije ni bitno ,ali verujem da vecina zna o cemu se radi ,koji su to modeli ....
2018 05 31
> Icka89: > > MiciZara: > > A Zara je kao neki brend a? Ne kapiram pomamu za Zarom, H&M , Guess i tim p.m markama .... Zna se manuel , mona torbe su kvalitetne ali imaju na žalost i jaku cenu .. Može se kupiti na rate jedna ali vredna .. Doca i Caprisa imaju prevelike cene a kože nema .. A što se tiče ovih sezonskih fake torba bitno je da vrše posao i da sa njom mogu u radnju i na pijacu... > > Što bi u Zari davala 4500 za torbu kad je ta torba kod kineza 2500.. U Turskoj i manje košta .. Monu kupim na rate .. > > Koje je marke manje je bitno.. Ja nosim torbe kožne , od skaja , skupe ili kineske bitno je da mi se svidi i da u nju može da stane "leba i uz leba" . Hoću reći bitno je da je velika , a da li je zara, china ili mona manje je bitno.. > Pa ne radi se o brendu , nego je pitanje kvaliteta ...To sta pise nije ni bitno ,ali verujem da vecina zna o cemu se radi ,koji su to modeli .... Pa kao što rekoh kvalitet može biti i kineska torba ... U zavisnosti od modela , materijala torba će trajati... Bilo kako bile torbe uglavnom često menjamo pa ih srećom imamo više...
2018 05 31
1 2