Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li smo mi ostali bez admina ili....

Ja nisam primetila da ima takvih oglasaaa breeee :) , stvarno mnogo je sajt bio drugaciji pre koju godinu i adminke su bile tu i sve je supeeer funkcionisalo!
2018 06 01
> TinaKris: > " Da li je admin indijansko bozanstvo kome se molimo onako u prazno da nam bude lakse ili stvarno postoji " > :D :D :D Mislim da nije indijansko, ovde kod nas ce to pre biti potomak stare Vincanske civilizacije..... :') :') :') :')
2018 06 01
Adminki bi bilo fer da se javi i preda duznost nekom odgovornijem . Ja glasam za Spottera <3 Litvancima sam pisala , njima je za Krpice rs potpuno svejedno , uopste ih ne zanimamo .
2018 06 01
> TatCat: > Adminki bi bilo fer da se javi i preda duznost nekom odgovornijem . Ja glasam za Spottera <3 > Litvancima sam pisala , njima je za Krpice rs potpuno svejedno , uopste ih ne zanimamo . Ali adminka izgleda da uopste nema duznost :') I meni se Spotter dopada,samo ne znam koliko mi uopste imamo uticaja na to.....A to za Litvance..takav si odgovor dobila?
2018 06 01
Nisam dobila nikad nikakav odgovor . To dovoljno govori . Zaista ,ko postavlja te omiljene predmete na FB (mozda neko peti adminuje tamo ) ,ja sam jednom poslala svoje artikle na FB i odmah su objavili ? Adminka zna kako je to postala ,ako joj se vise ovo ne radi ( a ocigledno je da je bas i ne zanima ) ,nek oslobodi i sebe i nas i pomogne da je zamenimo .
2018 06 01
> TatCat: > Nisam dobila nikad nikakav odgovor . To dovoljno govori . Zaista ,ko postavlja te omiljene predmete na FB (mozda neko peti adminuje tamo ) ,ja sam jednom poslala svoje artikle na FB i odmah su objavili ? > Adminka zna kako je to postala ,ako joj se vise ovo ne radi ( a ocigledno je da je bas i ne zanima ) ,nek oslobodi i sebe i nas i pomogne da je zamenimo . Nisam u toku....Kakvi artikli poslati na fb?
2018 06 01
Tamo ,posaljes poruku sa linkom ili slikom artikala koje bi voleo da ti objave na FB stranici Krpica ...
2018 06 01
Vrlo je moguce to da nije placen pa stoga ne zeli ni da radi valjano . To je razumljivo . Tuga je sto sajt propada a niko od onih koji bi trebali ,ne mrda prstom :s
2018 06 02
Pa, hoćemo li otvarati novi sajt? :D zvaće se Veseli ormari XD Srebrna, jel se razumeš u sve to ? :D
2018 06 02
> Debela_devojka: > Pa, hoćemo li otvarati novi sajt? :D zvaće se Veseli ormari XD Srebrna, jel se razumeš u sve to ? :D Ne razumem se u to kako se administrira sajt ali imam prijatelje i poznanike iz IT sektora.
2018 06 02
Svejedno , i da nije placena , bilo bi fer da se javi temom , objasni i odrekne se 'funkcije' .Ovde se menjao admin nekoliko puta ,je li moguce da niko ne zna kako se to radi ,cak ni adminka ?
2018 06 02
1 2