Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Rezervisu pa nestanu!!!

Znam da je ovo nerešiv problem i da će neke od vas reći "pomiri se sa tim" ali meni se smučilo :@ A vama? Negativna bi bila rešenje ali mi je jasno da bi bilo zloupotreba. I zato one sa viškom vremena smaraju do besvesti.
2018 06 03
Ne rezervisati!!! Nikome! Ko ostavi podatke, uplati pare, njegov predmet
2018 06 03
Bas tako..kao sto rece Debela devojka!!
2018 06 03
I meni je muka. Ili, pitaju nesto pa na moj odgovor ne nadju za shodno da odgovore bar sa hvala. Ne kosta, a znaci.
2018 06 03
Upravo tako @Debela_devojka . Ni ja vise ne radim rezervacije, eventualno na jedan dan, i ako se ne javi- ne pitam ni zasto, ni kako, vec predmet prodam bez ikakvog obrazlozenja... I svi zadovoljni 😊
2018 06 03
Ja radim rezervacije, imala sam 40ak saradnji i od toga sigurno 5 rezervacija, sve devojke su ispostovale. Ne treba zbog bezobraznih ljudi sve unapred osuditi, isto vazi i za prevarante na ovom sajtu. :")
2018 06 03
Pa nema osude....ali odustajanje svakako da postoji. .Ja ne radim rezervacije.A moje licno misljenje je da ako neko bas stvarno hoce da kupi uvek da moze da posalje neku simbolicnu kaparu i da mu prodavac sacuva predmet na nekoliko dana
2018 06 03
U pravu si ali ja uvek nasednem na pricu, valjda iz želje da u svakom vidim dobro.
2018 06 03
> NinaDragicevic: > Ja radim rezervacije, imala sam 40ak saradnji i od toga sigurno 5 rezervacija, sve devojke su ispostovale. Ne treba zbog bezobraznih ljudi sve unapred osuditi, isto vazi i za prevarante na ovom sajtu. :") Naravno, zato ovo i nije priča o većini devojaka/žena ovde, koje su vrlo korektne. Radi se o tim bezobraznim.
2018 06 03
Ja rezervisem, za sada zaista nijednom nisam imala problem.. Ono sto se meni ucestalo desava je da clanice uzmu podatke za uplatu I nikad vise ni njih ni uplate! :D Zbog toga sam odlucila da dam dva dana rok za uplatu, ako se ne jave, predmet prodajem nekom drugom.
2018 06 03
Trazila sam rezervaciju kod prodavca prvi put sada. Kraj meseca i sl, naravno da sam se javila kad sam i rekla i zaista sam zahvalna. E sad kako znati da li ce vas neko ispostovati ili ne, predstavu nemam.
2018 06 03
Rezervisem cesto,nekad i na 15, 20 dana naravno kada sam sigurna da cu nesto kupiti.Desi se nekad iskrsne nesto, ali retko kada odustanem od kupovine naravno uz izvinjenje clanici.
2018 06 03
Obicno su one koje jasno traze rezervaciju ispostovale to. Ne smeta mi ni odustajanje ,dovoljno da javis , suvise je livno pitati zasto neko odustaje . Ali ove koje ne pitaju za rezervaciju ,odmah 'kupuju',uplacuju sutra ,prekosutra ,posle posla ,pa ujutru pre posla .... i naprasno nestanu ,te su mi najgadljivije . Napisi prosto :Nemam ,ne mogu , izvinite . A te ovce koje traze mere ,slike ... i ne nadju za shodno da kazu 'hvala' , 'mu' ,'be' ,njih zamisljam ili kao usamljene babe ili usamljene klinke koje tako prekracuju vreme i ispuni im se zelja da im neko u zivotu odgovori na poruku :')
2018 06 04
Pa u tome i jeste fora, budes fer i javis se. Naravno da se desava da nesto iskrsne, da se predomislis... sta god. Ali da se prave lude i da ne zele cak ni na poruku da odgovore, to već ne razumem.
2018 06 04
NinaKg ,ja im ne saljem poruke , vec sam naucila da takve ne odgovaraju . Da ima imalo dostojanstva i samopostovanja i sama bi se javila .
2018 06 04
1 2