Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Rezervisu pa nestanu!!!

> TatCat: > Obicno su one koje jasno traze rezervaciju ispostovale to. Ne smeta mi ni odustajanje ,dovoljno da javis , suvise je livno pitati zasto neko odustaje . Ali ove koje ne pitaju za rezervaciju ,odmah 'kupuju',uplacuju sutra ,prekosutra ,posle posla ,pa ujutru pre posla .... i naprasno nestanu ,te su mi najgadljivije . Napisi prosto :Nemam ,ne mogu , izvinite . > A te ovce koje traze mere ,slike ... i ne nadju za shodno da kazu 'hvala' , 'mu' ,'be' ,njih zamisljam ili kao usamljene babe ili usamljene klinke koje tako prekracuju vreme i ispuni im se zelja da im neko u zivotu odgovori na poruku > :') Hahaha... Moje poslednje iskustvo, koje me je i najvise iznerviralo: Članica trazi dodatne slike i komunikaciju nastavljamo na viberu, ja islikam svaki ugao, ona se raspituje o detaljima, ja dodatno merim i slikam, kaze hoce, ja joj dam podatke za uplatu, kaze zeli pouzecem, ja joj objasnim da i u opisu pise da ne moze :), ona ne odustaje od kupovine i kaze da ce uplatiti za 3 dana. Prodje 4 a nema uplate a ja je ne cimam, reko javice se. Kad, stize mi poruka u kojoj javlja da su joj stigle sandale i pominje neka oštećenja, ja joj kazem da je omasila članicu, ona se odmah izvinjava, pitam je za moju "stvar" :') i ona nestaje bez traga. Raspisah se baš ali čisto ilustracije radi :)
2018 06 04
NinaKg , ta je zakuvala na sve strane :') :') :') Mozda je to cak jedna od mojih ovih dana , isto je trazila pouzecem i nije odustala kad sam trazila uplatu unapred . Jedino sto ova nije trazila dodatne slike ,samo je nekoliko dana uplacivala ('izlazim u 2h sa posla i uplacujem ' , "Sutra sam na slavi kod prijatelja ,prekosutra uplacujem "....itd. Onda je odselila u Cameroon ,valjda ,ne javlja se vise . Nit sam rezervisala ,niti sam je uzimala za ozbiljno od drugog odlaganja .
2018 06 04
Ne znam, kad vec trazim nekom podatke sigurna sam da cu kupiti.
2018 06 04
Takodje, nikad ne bih rezervisala ako nisam sigurna da cu kupiti. Ako rezervises, nema predomisljanja.
2018 06 04
Navikni se na to. To je ovde svakodnevna pojava ☺️☺️☺️
2018 06 04
To je ovde postalo normalno, zavlacenje po par nedelje. Posto sam na sajtu vec par godina, radim rezervaciju 2 dana, posle toga prosledim sledecem clanu koji je pitao.
2018 06 04
I moje misljenje je da treba ograniciti rezervaciju na dva dana... Ili ne rezervisati ako niste sigurni ....nikada necu shvatiti to zavlacenje...Same sebe lazu,mene ne,ja cu predmet prodati drugoj clanici pre ili kasnije ,a ona sto je lagala i zavlacila ,ne vidim svrhu tome. Prihvatam objasnjenje ako nema novca trenutno da sacuvam , to mi je u redu,desi se svima da nesto zelimo a trenutno nismo u mogucnosti....Ali za zavlacenje ne vidim svrhu ...
2018 06 04
Sa mnom je ženska dog i dan za lično p i sve , samo još vreme da potvrdimo i nije se javila, ja izgubila 2 kupca u međuvremenu
2018 06 04
Ma ne rezervišem... Ako imam pare kupim , ako imate kupite i tačka.. A ne da mažu i lažu.. Ja nikada čula za rezervaciju stvari nisam sem na ovom sajtu.. I uskreno sto puta su me izvozale .. I zato treba uvesti kaparu.. Pa izvolite gospođice "reserve" mesto u klubu , kafani i sobu u hotelu ... A ovde kapara , pa ako se prodavcu ne javite kao po običaju propade vam kapara..
2018 06 04
Iskreno, meni znači rezervacija kad sam na 2-3 dana do plate a svidi mi se nesto sa dosta "svidjanja". Ne bih da mi izmakne isped nosa. Tom logikom se i vodim kad rezervišem drugima. Ali cu, u buduće, debelo razmisliti.
2018 06 05
Kad udjete u radnju pa ispregledate i isprobate milion kombinacija, da ne pricam kad su akcije pa sve isprevrcu kao da su na buvljaku.Garderba na patosu popadala. Da li se izvinjavate prodavacicama sto niste nista kupile? Verovato da ne, nego izadjete ili mozda po neka se zahvali i kaze da joj ne odgovara. Sta mislite da li njih to nervira ili su vec navikle?Reci cete to im je posao, pa i mi smo virtuelni prodavci. Isti djavo. DA, nerviralo me je kad nisam radila i to mi je bio jedini izovr prihoda. I posle nekog vremena sam shvatila da ovde ima mnogo vise bezobraznih nego uctivih clanica, i prestala sam da se nerviram.Sad me bas zabole za nihovu nekulturu i nevaspitanje. Bas cu zbog takvih da se nerviram. Sto kazu poljubi pa ostavi. Sto se mene tice neke ne moraju ni da se jave vise. Ne pada mi na pamet svoje zivce i vreme da trosim na takve osobe. Nisam se nerivrala ni kad su mi rekli da mozda imam kancer, jer cemu nerviranje? Hoce li to nesto promeniti? Nece, samo smireno koliko god mozemo. Jer zivot je suvise kratak za trosenje zivaca na takve nebitne stvari.
2018 06 05
1 2