Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako prikupiti pratioce kao novi clan?

Zdravo devojke, zelela bih da pocnem da postavljam ono sto bih prodala za sad imam jedan artikal koji sam stavila jos pre 2 godine i vise nije ni aktuelan za prodaju. Videvisi da nemam nijednog pratioca ja sam odustala i od prodaje a i od zanimanja za sajt. Ako mogu da dobijem neke savete za pocetnike? :)) Hvala unapreeeeed :")
2018 06 08
Zdravo i dobrodosli ponovo :) Broj pratioca i nema neki veliki znacaj, doci ce vremenom...ali imaju vasi predmeti, cene... Postavljajte oglase i povremeno ih obnavljajte, posto ih zatrpaju novi. Reklamirajte svoje predmete... I budite strpljivi i uporni, ne moze odmah.. Uspesne saradnje zelim :")
2018 06 08
Dobro došla... Ja mislim da imate već jednog pratioca.. 😊
2018 06 08
Dobro dosli :") Postavite predmete pa ce biti i pratioca...Verovatno niko nije pratio taj jedan predmet...Nemaju na osnovu cega pratiti profil . Zelim puno pratioca u buducnosti :")
2018 06 09
Osobe kojima se dopadaju vase stvari...odnosno poklapaju vam se ukusi,ce vas pratiti....
2018 06 09
Da li moze neko da mi kaze sta misli o stvarima sa mog profila-da li sam prodala samo jednu stvar zbog cena ili zato sto nemam nijednog pratioca ? I da li bi obnavljanje oglasa pospesilo prodaju ?
2018 06 12
Cemu sluzi pracenje uopste ? Ja kao vidim kod nekog zanimljive artikle , kliknem na 'prati' i ne setim se da odem nikad vise na taj profil...
2018 06 15
Lina2w , iskreno ,mislim da cene nisu bas primerene . Ali ,to je samo moje misljenje .
2018 06 15
Slažem se sa TatCat :)
2018 06 15
> TatCat: > Lina2w , iskreno ,mislim da cene nisu bas primerene . Ali ,to je samo moje misljenje . Slažem se i sa ovom konstatacijom. Ne mislim da stcari nisu lepe, daleko od toga, ali ovde se po ceni od 1000, 1500 din mogu naći krpice nekih zvučnih imena, pa čak i dizajnerske, pa je samim tim cena od 1000, 1000 i nešto dinara za polovnu, ,,no name'' stvarčicu malo previsoka. Ne mislim ništa loše zaista, samo mali savet , ako želite da pogurate prodaju, bio bi spustite cene. Sve smo mi ovde da prodamo, ali i da kupimo nešto povoljno :)
2018 06 15
> Debela_devojka: > Slažem se sa TatCat :) Naravno,nema razloga za ljutnju,hvala na savetu ☺☺
2018 06 17
Ja bogami pratim neke devojke sto prodaju :) .I glava me boli sta sve izbacuju a ja nemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam odmah da iskesiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam za sveeeeeeeeeeeeeeee! :) :) :) Skoro sam procistila devojke koje pratim,da mi ostanu stvarno samo one za cijim stvarcicama ceznem :D .A sve mislim prolazim jeftinije sa polovnom garderobom a onda kad se presaberem sta sam sve pokupovala u zadnje vreme ....citavo malo bogatsvo!Moje krpice ce me u bankrot oterati!hahahahaha!Do skoro nisam kupovala polovnu garderobu.Otkad sam oci otvorila kupujem kao pomahnitala! :D :D :D Ne ulazim vise u radnje :) hahahhaha!Ne zanima me kad mogu da probunarim ovde fenomenalne stvarcice! :)Resila sam da za rodjendan trazim od muza da mi pokloni pare!Da sve potrosim ovde! :D :D :D Super je ovo site,prodajem svoje stvari pa kupim odmah nesto za te pare ovde :) .
2018 06 18
Hvala Vam devojke na savetimaaa :))))
2018 06 20
> Marija-Maja: > Zdravo i dobrodosli ponovo :) > Broj pratioca i nema neki veliki znacaj, doci ce vremenom...ali imaju vasi predmeti, cene... > Postavljajte oglase i povremeno ih obnavljajte, posto ih zatrpaju novi. > Reklamirajte svoje predmete... > I budite strpljivi i uporni, ne moze odmah.. > Uspesne saradnje zelim :") Hvala puno :) Jos jedno pitanje, kako se reklamira? :)
2018 06 20
> MiciZara: > Dobro došla... > Ja mislim da imate već jednog pratioca.. 😊 Hvalaaaa :D uzvraćam :)
2018 06 20
1 2