Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta je sa ljudima?!

Haha, "da njenu adresu saznam preko neta"... Jao, Bože.
2018 06 17
A imala i ja par takvih slucajeva. Svidele mi se mnogo dve haljine. Jednu pitala za razmenu. Ok moze ako joj se svidi to sto mi je trazila kada slikam. Ja slikala ona vise nije odgovorila. Drugu sam pitala sa mere sa napomenom da zelim da kupim haljinu odgovor ne dobih. Kada malo bolje pogledam mozda mi se bas i ne svidjaju toliko haljine. Nasla sam stp puta bolje i povoljnije
2018 06 17
To i mene tesi, naci cu nesto sto ce bolje da mi legne, ova je na oko bila super, a posle kad sam razmislila... Bolje! :") Majo hvala, zelim ti puno lepih saradnji ovde! <3
2018 06 18
TinaKris Hvala , takođe <3 danydany Na odgovor od admina ćeš morati da sačekaš , sigurno sedam do deset dana , možda i više . Ne odgovara odmah . A ona može da menja utiske svaki dan i da piše šta hoće , ništa joj ne vredi :) Što se utisaka tiče , mislim da članice , pljujući po drugima - govore o sebi , niko ne želi saradnju sa nevaspitanom osobom . Ako ima se ne sviđa kupljeno mogu to na kulturan način da kažu , sve je stvar vaspitanja koje nose iz kuće .
2018 06 18
Sad sam tek ušla na svoj profil i videla da mi je dotična stavila dva negativna utiska, jedan kao kupcu, drugi kao prodavcu. Poludela sam skroz. Kako može da urafi tako nešto kad sam ja samo bila njen kupac, a ona me je prevarila?! O Bože
2018 06 20
Klasicna osvetnicka negativna. U principu, ona priznaje da je poslala pocepanu stvar, ali pravda to polovnim sajtom i time sto niste odmah javili (to naravno ne bi nista promenilo, al' ajde) Otkad znam za ovaj sajt toga je uvek bilo i bice, ja bih sve koji urade ovako nesto svesno, blokirala momentalno sa sajta! A ne neke clanice imaju gomilu pozitivnih, ali po 3-4 negativne...
2018 06 20
1 2 3