Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gubljenje vremena i zivaca

Naime posle dosta vremena sam ponovo aktivna na sajtu i do sad sam bila korektna prema svima koji su me kontaktirali ili kupili nesto.Objavicu prepisku sa jednom clanicom koju necu imenovati,samo cu da pokusam da analiziram zajedno sa vama kakav je to mentalni sklop osobe koja iza sebe ima 26 pozitivnih utisaka i 1 negativnu. I da napomenem da sam posle 10sati rada na poslu i sa mili atomima energije dosla kuci i umesto da se posvetim nekim svojim aktivnostima sela za laptop da ispostujem osobu koja ocigledno ne zna sta hoce.
2018 07 14
Uobicajena nekultura, nevaspitanje i drskost. Zao mi je.
2018 07 14
Moje iskustvo je da devojke koje traze dodatne slike iz svih kadrova, pa snimak, pa dodatne mere, pa onda popust pa onda a je l moze na racun nikad nista ne kupe. Ne osudjujem unapred, i stalno cu svima odgovoriti u najsitnije detalje ako treba, ali sto puta sam rekla, i opet ponavljam, ako mene ne mrzi da fotografisem, izmerim, nacrtam i obojim, mozes makar hvala napisati.
2018 07 14
Ma ni to nije problem,nego je problem sto mi devojka salje da hoce postnetom da uplati novac i onda nudi razmenu.Cekaj,da ih nema mozda dve na profilu??? Osecam da mi je oduzeto vreme iz razloga sto ova konverzacija nije vodila nicemu,ni kupovini ni odustajanju od iste .Bilo bi mi sasvim ok da je napisala posle dodatnih fotografija da joj ne odgovaraju i gotovo,ali ovo??
2018 07 14
Imate dva resenja, ili da se naviknete na ovaj idiotizam ili da napustite sajt. Licno se cesto pitam da li su zaista retardirane, ometene ili se prave i igraju na kartu sazaljenja. O osnovnoj kulturi i odgovoru ne vredi trositi reci, pecinske zene.
2018 07 14
Naravno, nemam nista protiv dodatnih slika I rekla sam nije mi tesko, al onda popijem ispalu ni hvala ne odgovara mi ne dobijem. Stvarno je bezobrazluk sto eto, dosla si s posla umorna, odvojis vreme, posaljes slike, a neko te pravi budalom ,:(
2018 07 14
Ana222, svaka ti je ka' u Njegoša.
2018 07 14
Ovo je takav bezobrazluk.. Ja sam pocela sa takvima da odmah napisem da je stvar rezervisana.. Mene je skoro jedna devojka pitala za mere torbice, ostecenja, materijal ma sve i to je bilo ok, da na kraju kad nije znala sta vise mi trazila da slikam torbicu kako meni stoji na ramenu pa da proceni.. Pa ljudi, aman zaman..
2018 07 14
Ova tema me podstakla da izbrojim koliko njih imam u inboksu koji su trazili dodatne slike, mere, kako stoji na meni, na dnevnom svetlu, milion sitnica i na kraju nista. Takodje, i one koje su me na neki drugi nacin zavlacile. Imam ih desetak a to su samo poslednje poruke koje nisu jos uvek obrisane automatski. Bezobrazluk. Ima jako cudnih ljudi... dok mi se nije desilo nisam znala da postoji tako nesto. I da me zezaju pa ne bi bile tako originalne 😂 Ja se trudim da kuliram ali tesko...
2018 07 14
> Ana222: > Imate dva resenja, ili da se naviknete na ovaj idiotizam ili da napustite sajt. Licno se cesto pitam da li su zaista retardirane, ometene ili se prave i igraju na kartu sazaljenja. O osnovnoj kulturi i odgovoru ne vredi trositi reci, pecinske zene. "Tikve" ženska ... Lepše zvuči...😁
2018 07 14
Kako god 🖒 Srebrna, hvala, ipak se nadam da ce se problem NEKAD resiti 🌷
2018 07 15
Imate dva resenja, ili da se naviknete na ovaj idiotizam ili da napustite sajt. - Od reci do reci. Meni je to postalo smesno:) Imala sam slucaj gde je jedna clanica trazila da joj rezervisem predmet na nedelju dana, pa ce se ona javiti AKO odluci da kupi :")
2018 07 15
Hahaha... Sad se prisetih mog iskustva od pre mesec dana : članica kliknula na "želim" i ja joj odgovorim odmah, t.j pošaljem podatke za uplatu i pitam kako želi dalje. Naravno, ni traga ni glasa od dotične. E sad, to bih svrstala u nešto što je ovde postalo praksa da u njenom opisu ne piše da moli sve članice da ne klikću na "želim" ukoliko nisu sigurne da zaista žele. Msm, bezobrazluk na kub!
2018 07 15
To "Zelim" moze da se desi novim clanovima koji jos uvek nisu upoznati sa pravilima sajta. Da ovde postoji admin 70% clanica bi imale ili obrisane oglase ili bi bile blokirane. Lazni tagovi, jos debilniji opisi. Trazim novu kosulju i izadje mi vise oglasa, pregledam sistematski. Kod jedne od clanica koja je pootvarala 615 tema u naslovu skoro svakog artikla stoji NOVO a u opisu dobro ocuvano 😂 WTF. Second hand preprodaja, nista nedozvoljeno ali "vrh vrhova" i slicni epiteti za modele iz kamenog doba , pis zivi postaje ovaj sajt.
2018 07 16
Hahahahah, ovo je i zalosno i smesno u isto vreme, koliki mozak trebas imati za ovako nesto xD "pa ja sam htela da uplatim pa nesto i da razmenim..." kao cisto da ne plati punu cenu... Ako mi se nesto nekada svidi, kosta dosta skuplje, treba mi, a nemam novca da kupim u tom trenutku, uvek ponudim da cak i vise predmeta koji odgovaraju dam za taj jedan koji mi je neophodan u tom periodu pod uslovom da su obe clanice zadovoljne. Imala sam i ja skoro situaciju, javi se devojka. dodatne slike, pitanja, ja sam bukvalno odmah uslikala i poslala i ni traga ni glasa od nje vise. To je klasika na ovom sajtu. Mali je broj clanica koje ce se bar zahvaliti, meni je to postalo cak i smesno koliko je glupo ustvari :') @Ana222 nemoj tako za modele iz kamenog doba, to su antikviteti :'D :'D
2018 07 16
1 2