Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Stari profil.

Moze li mi neko reci sta se desilo sa mojim starim profilom?Nisam dugo ulazila sad nemogu da se prijavim na stari profil.Bila sam ulogovana kao Bukovac Tatjana ili ti Tatjana Bukovac.Sada taj profil uopste ne postoji.Ako neko zna sta se desilo neka pomogne.Hvala
2018 07 25
Molim admine za pomoc ako je ikako moguce.
2018 07 25
I ja se pitam zasto mi je nalog blokiran... Hmm... Volela bih da cujem razlog...
2018 07 25
Jeste li sigurni da ste lepo ukucali nick ili sifru ? Nemoguc/e da ne postoji uopste , pisalo bi *Korisnik je blokiran* ali ne verujem da profil uopste ne postoji ... Jeste li imali nekih predmeta na profilu ?
2018 07 25
Icka je upravu. Ukoliko su vam prethodni profili blokirani moraju postojati ovde i pisati *Korisnik* *je* *blokiran*. Pokušajte da nađete svoje stare profile u pretrazi, pa ukoliko piše da ste blokirani iskopirajte linkove profila i objavite ih ovde da bi se videlo koji su profili u pitanju. Nadam se da će vam obema, ukoliko su profili zaista blokirani, neko već pojasniti zbog čega je to tako.
2018 07 25
Ja opet pokrecem ovu temu jer nemogu da nadjem svoj stari profil gde sam imala sigurna sam preko 200 poziticnih ocena.Ja molim admine da mi pomognu ako je to ikako moguce.
2019 04 02
Ja sam imala nekoliko predmeta na profilu ali se nemogu setiti koji su to predmeti.
2019 04 02
> Tatjana112: > Ja opet pokrecem ovu temu jer nemogu da nadjem svoj stari profil gde sam imala sigurna sam preko 200 poziticnih ocena.Ja molim admine da mi pomognu ako je to ikako moguce. Dušo draga, ovde admin više skoro ni da ne ulazi... Na žalost. I kada uđe nekad na sajt, što je baš retko, poblokira one koji su uradili neke prevare..i to je uglavnom to Pišite direktno adminu u Inbox, ali morate imati i link svog starog profila koji je blokiran.
2019 04 02
kako da nadjem admine?
2019 04 02
kako da nadjem admine?
2019 04 02