Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sajt radi 2 sata dnevno????

Vidim da se i ostale clanice zale, ali ne mogu da se ne pozalim...juce od 10 ujutru do 2 posle ponoci nisam mogla da pristupim sajtu, ne znam da li je tako svima u isto vreme, ali da li je normalno da toliko dugo ne radi? Ok da se desi ponekad, da je preoptereceno i sl, ali da veci deo dana ne radi.... Uzas! Da li neko moze da resi taj problem? Inace ce sajt nacisto da propadne....
2018 08 30
Tako je već danima... Koliko vidim, biće ovo poslednje što ste napisali. Žalosno, jer bilo je baš lepih saradnji, a pre svega lepih druženja. Sada kada uspem da uđem na sajt, sve manje i manje viđam profile članica koje su ranije bile baš aktivna po forumu... Izgleda da je većini sve dozlogrdilo. Vidim da se admin Mk Hr oglašava i da piše obaveštenja kada im nešto nije uredu sa sajtom, učestvuje u diskusijama/ćaskanjima, a ovde je kada se admin pojavi "Dan radosti". Sada razumem apsolutno revolt članica koje su duže ovde.
2018 08 30
> AnciS777: > Vidim da se i ostale clanice zale, ali ne mogu da se ne pozalim...juce od 10 ujutru do 2 posle ponoci nisam mogla da pristupim sajtu, ne znam da li je tako svima u isto vreme, ali da li je normalno da toliko dugo ne radi? Ok da se desi ponekad, da je preoptereceno i sl, ali da veci deo dana ne radi.... Uzas! Da li neko moze da resi taj problem? Inace ce sajt nacisto da propadne.... Isto...Tek danas sam uspela da se ulogujem. Izgleda da ce od sad normalno raditi. Brisali su stare artikle...
2018 08 30
Ja juce i prekljuce nikako nisam mogla da udjem na sajt... Danas je sve izgleda ok... Nadam se da ce tako i ostati... :")
2018 08 30
U istom periodu juce, nijednom od Kominoi sajtova nije bilo moguce pristupiti. Znaci nije problem samo u Srbiji, vec isto tako mojekrpice.hr, mojbutik.si, mojagarderoba.mk, tarpmergaiciu.lt (Litvanija), garderobcsere.hu (Madjarska) I pojenski.bg (Bugarska) nisu "radili". Da li to znaci da ova platforma ima problem na globalnom novou ili da samo sredjuju stvari……. nadam se da ce sve uskoro biti ok.
2018 08 30
Ja se iskreno nadam da sređuju, brišu stare artikle. Verovatno im je server prepunjen pa je potrebno čišćenje.
2018 08 30
Ja mislim i nadam se da sredjuju stvari i da ce uskoro biti sve ok 8-)
2018 08 30
Isto se i meni desava ali se iskreno nadam da brisu artikle i da ce nakon toga biti malo bolje.
2018 08 31
Ja sam takodje bila aktivna stalnooo, ali ja sam evo tek sada uspela da udjem na sajt
2018 08 31
Molim vas za resavanje problema oko otvaranja poruka slika su prevelike ne vidi se text,to stvara problem u komunikaciji izmedju clanica i ostavljanju podataka,kako bi se slali paketi.Takodje,postoji problem brisanja predmeta i meni su nestale slike predmeta.Zasto se ovo desava?
2018 09 24