Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kupac hoce da me prevari

Postovani, Kome sa sajta da se obratim,naime kupac je pre 5 dana primio robu koju je kupio i posle 5 dana ,navodno roba je ostecena.Roba je poslata kao sto je i na slici,jednom obuvene decije cizmice,kao nove bukvalno. Pozdrav i hvala unapred
2018 09 03
Nikome, niko sa sajta ti ne moze pomoci, a nema ni zbog cega ako je tako kao sto ti kazes. Moze ti pomoci admin eventualno u slucaju da ti kupac da negativnu ocenu, onda se javis i obrazlozis sta se desilo, pa ti obrisu. Ako si ti sve poslala kako treba i ako imas slike pre i posle, ako si sve ispostovala, nema tu sta. Kazi kupcu da reklamacije ne primas iz tog razloga sto je sa tvoje strane sve odradjeno po dogovoru, a da ne pricam o tome da se javi posle 5 dana da je roba ostecena. To se primeti odmah kad se otvori paket i uslika i posalje prodavcu ako ima neki problem. Ovako neko moze uzeti i nositi pa se posle 5-10-mesec dana javiti da je osteceno, nema smisla. Neka se zale oni na sajtu a ne ti :)
2018 09 03
Nina551, Koliko vidim nije Vam napisan negativan utisak, i to je ok. Napišite ovde kada ste tačno poslali paket, a kada Vas je članica-kupac tačno kontaktirala sa žalbom da je to što ste joj poslali oštećeno, najbolje bi bilo da slikate celokupan razgovor/poruke sa dotičnom članicom i objavite slike ovde. Takođe objavite slike onoga što ste joj poslali kao i stanje istog, i link profila te članice. Ukoliko se ona ne oglasi u ovoj temi onda će verovatno biti sve jasno ko je upravu, a ukoliko se oglasi ovde (a bilo bi dobro) onda će se javno razjasniti sve. Samo sa jasnim i neoborivim dokazima (slike predmeta/stvari, razgovora/poruka) možete imati "tračak nađe" da će se sve rešiti u Vašu korist, bez dokaza nema ni svrhe otvatati ovakve teme. Srdačan pozdrav, i srećno!
2018 09 04
Dajte VI kupcu negativnu ako Vas maltretira za ono sto niste krivi .Ako Vi znate da je roba bila ok pre slanja ,znaci da kupac laze tj da ili zeli da vrati robu koju je sam ostetio ili mu se ne dopadaju pa pronalazi dlaku u jajetu .
2018 09 04