Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obavestenje i poslednja tema

Nisam znala kako da imenujem temu i apsolutno mi nije sve jedno. Na ovom sajtu sam imala mnogo lepih saradnji, upoznala super clanice, kupila mnooogo prelepih stvari.... Sve vise gubim nadu u ovaj sajt. Danima ne uspevam da se ulogujem. I ne, ja nisam jedna od onih koje objavljuju stotinu negativnih tema i muka mi je vise toga. Znam, ne radi i caooo, shvatili smo, svima nam se to desava. Meni to svarno smeta i necu se zaliti u prazno, vec cu zaista napustiti sajt kao sto su i mnoge clanice to uradile. Sva pozitivnost koju sam zatekla kada sam se prvi put ulogovala i shvatila kako ovo finkcionise je iscezla. Samo sam htelaa ovom temom da vas sve pozdravim i najavim poslednju rasprodaju jer u nedelju brisem sve predmete i profilnu sliku i ja jednostavno vise ne postojim na ovom sajtu. Do petka birajte stvari, sve sto vam se svidi po bilo kojoj ceni... Jer cilj mi ovde nije bio da zaradim, vec da napravim malo mesta u svom oramru, zabavim se i da jednostavno neka druga osoba dobije ono sto zeli, kada vec ja ne mogu da nosim. Naravno nastavicu prodaju na fbu po nekim grupama ili slicno, ali sa ovim zavrsavam <3 Hvala sto ste makar procitali!
2018 09 05
Auuu rastuzila si me sa ovom objavom i stvarno mi je zao sto napustas sajt. :(
2018 09 05
Draga moja MeriliaGrej, Pročitala upravo, i ne verujem... U svakom slučaju to je tvoja lična odluka i poštujem, mada mi je najiskrenije baš žao... :( Žao mi je i zbog svega ovoga što si napisala u vezi sajta, a zaista je istina. Kako god bilo, izuzetna mi je čast što sam te upoznala pa barem i na ovakav način preko ovog sajta ovde. Budi mi uvek vesela i pozitivna, srećna i zdrava, voljena i voli, pametna i lepa, uspešna i...sve najlepše ti od sveg srca želim! ♥️
2018 09 05
Sto se mene tice ovo je posteno,za razliku od mnogih koji hronicno kude sajt ,a na njemu su ,pa cak i na forumima caskaju....Verujem da ovaj sajt nije ono sto je bio,ali i na drugim sajtovima ne cvetju ruze...Svuda ima nepravilnosti i prevaranata.,samo sto mi ovde imamo forume pa caskamo o tome.pa je zato transparentno...Evo malo poredjenje...imala sam okacene stvari i na KP i na Lalafo sajtu,za 6 meseci tamo sam imala 5 prodaja ,a ovde 40,cak sam i prevarena na Lalafo sajtu...Vecina govori da nije dosla ovde da zaradi,nisam bas sigurna da sam uspela da razumem na sta tacno misle..Posto je svaka prodaja neke krpice koja stoji i hvata prasinu u ormanu svakako zarada,Pa cak i kada se menjate za nesto sto ne nosite ,za nesto sto cete nositi..pa i to je dobitak....Mislim da cak i osobe koje imaju mnogo stvari i kupuju pa preprodaju ne mogu samo od ovoga da zive...Ja ovo nazivam ,dodatna zarada ili zanimacija koja donese po neki dinar.
2018 09 05
Slažem se apsolutno sa Jelenom. Nikada nisam bila od onih koji bi "hronično" kudili ovaj sajt, ali vidim po forumu da ih ima zaista dosta i samo se sve vrti u krug, što po mom mišljenju nema baš nikakvog smisla- kome se ne sviđa, kome ne odgovara neka jednostavno više ne ulazi, i kraj priče. Što se LaLaFo-a tiče čvrsto tvrdim da je tamo sve sama ološ, sve prevarant do prevaranta! Jednom me je tamo neka iz Vrčina prevarila, ali sam uspela deo novca da vratim nazad sama jer admina nije bilo tada da mu se piše (zima 2016god., sada ne znam niti me zanima), a nakon toga neki top je hteo da me zavrne za mobilni telefon ali nije mu uspelo- inače, u to vreme tamo je ojadio desetinu njih. Od tada, tamo više ni u ludilu. Ovde ako je nešto "stalo" krenuće, samo treba imati strpljenja. Meni se ovde najviše dopada što postoji ovaj forum jer zaista često bude i lepih, i zabavnih, i korisnih tema, ali ima i onih "mračnih", no ništa strašno jer kome se šta ne dopada logično je da to i zaobiđe, zar ne? ;) :) Neću "gasiti" (kao, jer ne možeš to sam uraditi) profil ovde i posećivaću ovaj sajt kada god sam u prilici iz jednog najprostijeg razloga: *JOŠ* *UVEK* *VERUJEM* *U* *DOBRE* *LJUDE* ! :) ;) ♥️
2018 09 05