Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ignorisanje ili problem

Isti problem sam imala, tako da ti iz iskustva kazem da se nece ni javiti. Meni je haljina trebala dve poruke sam clanici slala nije mi odgovarala a u medjuvremenu je prodavala druge stvari. Cak sam i devojke sa kojima je saradjivala pitala da li znaju njen broj, ni one i nisu odgovarale kao da su se svi udruzili protiv mene 😂😂 Nikad mi nije ni odgovorila, 20 dana sam je cekala haljina i dalje stoji. Sramno
2018 09 14
> Heroina: > Joj znam, i ja sam imala razumevanja prvih 10dana kad sam cekala, rekoh mozda je otisla na more 😁 ali izgleda da cu i zimovanje dočekati bez odgovora ❄️ Neozbiljnost 🤦‍♀️ ovde smo da razmenjujemo krpice, druzimo se, ako si vec na ovom sajtu i neko je zaintresovan za tvoju stvar red je da odgovoris 🤦‍♀️ ja cu verovatno prolece 😂
2018 09 14
Meni se to desilo nekoliko puta. Slazem se sa clanicama da je to neki vid mamca-reklame.
2018 09 14
Ok, nek je i mamac ali red je da se odgovori na poruku. Neke stvari nikada neću razumeti.
2018 09 15
Ja sam odustala. Treba da cimam nekoga da mi proda nesto!? A ja bi bila happy kad bi mi neko trazio podatke i mere za bilo koji predmet. :(
2018 09 15
@Natasa969..Vrlo je neprimereno ovo sto pisete,to je najblaze sto cu vam reci....Prvo vi ne znate da li je ovde neko uplacivao novac ili ne..I ne mora da se ucestvuje u temi da bi se pomoglo.....Probajte dva puta da razmislite pre nego sto nesto napisete!!!
2018 09 15
Oprosti dobrociniteljko nisam te prepoznala, ti si jedna od onih koja kad pomogne nekome za to mora da zna ceo svet, jel napravis selfie i kad nahranis psa na ulici... Mislim da su u tu pricu svi upuceni posto se na faceu trenutno samo to deli i smatram da je pomogao svako koliko je mogao tako da za ovim zaista nema potrebe, no ovo samo pokazuje kakva si ti osoba nista drugo
2018 09 15
> Natasa969: > > jelena2606: > > @Natasa969..Vrlo je neprimereno ovo sto pisete,to je najblaze sto cu vam reci....Prvo vi ne znate da li je ovde neko uplacivao novac ili ne..I ne mora da se ucestvuje u temi da bi se pomoglo.....Probajte dva puta da razmislite pre nego sto nesto napisete!!! > Necete vi da mi odredjujete sta cu gde da pisem . Ma pisite sta hocete,obelodanite svoj"kapacitet"koji nije bas na zavinom nivou ,:)
2018 09 15
@Natasa Moram da se slozim sa Jelenom, Vi ne znate ko je ovde i da li je uplatio. Neki ljudi nemaju potrebu da komentarisu svoje postupke. @Ninakg, pretpostavljam da ne odgovaraju jer predmet zapravo nije na prodaju, prodat je. Mozda npr oglasite neke tri super stvari koje ne zelite da prodajete da napravite sebi reklamu, a ne prodajete ih zapravo.
2018 09 15
> Natasa969: > Meni je od svega najgore sto su sve ostale teme maksimalno ispracene a tema o POMOCI malom Dusanu je zanemarena. Strasno!! To je sve sto cu reci. Jako je bezobrazno i drsko sto vi pisete ovde. Prvo: Vi ste se upravo sami oglasili na ovoj temi, a ne na temu za pomoc malom decaku. Drugo: svaka od nas je vec sigurno pomogla na neki nacin, porukom ili uplatom novca, ali nijedna nije dosla ovde da se hvali o tome. Trece: postoje dve vrste ljudi kada urade dobro delo, pomogne nekome, ili cutis o tome, ili objavi to na drustvene mreze da bi se videlo kako je on human. *Human si iako ne pokazujes da si uplatio novac ili poslao poruku.*
2018 09 15
Obrisala sam komentar jer se skrece s teme. Mislite kako i sta god hocete. To je vase pravo, kao i moje.
2018 09 15
Burno ste reagovali bez razloga, sto se te teme tice svi smo na istoj strani verujem 😉
2018 09 15
Verovatno se radi o istoj clanici koja kulira poruke, jer je i mene proletos, a poslala sam 3 puta poruku... Sad ima 406 utisaka, a haljina od proletos je i dalje u prodaji. Pomirila sam se sa tim da je cist mamac za kupce... I potrosila pare kod nekog drugog.:) A i dalje mislim sa je to cist bezobrazluk prema kupcima a i prodavcima.
2018 09 15
> miaaa90: > Verovatno se radi o istoj clanici koja kulira poruke, jer je i mene proletos, a poslala sam 3 puta poruku... > Sad ima 406 utisaka, a haljina od proletos je i dalje u prodaji. > Pomirila sam se sa tim da je cist mamac za kupce... I potrosila pare kod nekog drugog.:) > A i dalje mislim sa je to cist bezobrazluk prema kupcima a i prodavcima. To je ta, ali se javilaaaa juce, mozda se pronasla ovde :D I naravno, haljina je rezervisana (samo nzm kako je uspeo neko da je rezervise ako joj nije nista funkcionisalo sve vreme ) :'( A tako mi je trebala ta haljina, patim i dalje... :,'(
2018 09 15
Nije ista. Ova skoro 500 utisaka. OMG
2018 09 15