Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Poziv članicama

Pozivam članice sajta da učine mali napor i srede predmete iz 2016. i starijih godina koje sada imaju haljinice umesto slika. Za to sređivanje nam nije admistrator potreban, nego bi svako na svom profilu trebao da: - ili zanovi oglase, jedan po jedan i postavi ponovo fotografije na te predmete; - ili obriše predmete sa haljinicama, ako nema vremena ili ne želi da ih ponovo fotografiše. Sa ovom gomilom haljinica sajt izgleda baš frustrirajuće, a sada već svi znamo da su to predmeti postavljeni pre dve i više godina i u najmanju ruku nikako uz njih ne ide tekst "novo..."
2018 09 26
JanaMilica, slazem se. Da je bar bilo automatskog brisanja i tih predmeta i neaktivnih profila, sajt bi prodisao.
2018 09 26
Slazem seee , ozbirom da administratora nemam , da pokusamo mi sami da malo obnovimo i preuredimo sajt ...😬
2018 09 26
Slažem se. Ja sam to vec obavila :)
2018 09 26
Podrzavam ideju .. Ionako niko nece kupiti *haljinicu* :')
2018 09 26
Sjajna ideja, slazem se u potpunosti. :D
2018 09 26
Hvala, drago mi je da se slažemo. Još da se pozivu odazovu dame koje imaju haljinice... ee ;) :)
2018 09 26
Hvala ,JanaMilica ,vec danima se spremam da zamolim isto . U pretrazi haljinice ,haljinice ,haljinice .... U omiljenim -haljinice . :(
2018 09 26
I ja se slazem, za to nam admin nije potreban. :)
2018 09 27
Pozvala sam pre više od mesec dana, skoro dva. Haljinica još uvek previše. Razumem da je komplikovano ponovo slikati predmete i opisivati, ali, čemu služe ovakvi oglasi? Zar mislite da će neko poželeti da kupi predmet koji ne vidi?? Iskopirajte opise, sačuvajte, obrišite oglase, pa kada budete imale volje i vremena, vi ih ponovo postavite. Dok nema admina da izbriše sve neaktivne članove i oglase sa haljinicama - to je jedino što sami možemo da uradimo da sajt izgleda bolje. Ja jesam.
2018 11 03
...
2018 11 03