Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Regresoterapija

:') :') :') :') :') Ijao Stars ne mogu da verujem AHAHAHAHAHAH...Pa ovo pisanije koje ti je slato je kao iz nekog domaceg filma :') :') :') :')
2018 10 06
I dalje ne verujem sta citam :') :') :') :') Pokusvam facu da ti zamislim,dok idiotu govoris da odjebe... ,:)
2018 10 06
Ali meni je pobeda što je ona njemu napisala: Nek tebi to bude :') bukv plačem
2018 10 06
I ja :')
2018 10 06
Ma debilizam na kvadrat,u momentu nisam mogla da verujem sta prica,jel me kune... Koji mu je djavo. Metak u celo samo.
2018 10 06
Ništa, Stars, što bi moj brat Milan Tarot rekao: majonez iz celu tubu na glavu, kečap na glavu, pavlaku namažete kao penu za brijanje, OBRIJTE SE PAVLAKOM. Stavite lonac na glavu , udarajte u njega i ponovite 20 puta:Magijo skidaj se, magijo skidaj se
2018 10 06
Hahaha,taj majonez bi zavrsio u pogresnoj rupi😋. Znaci lik me izludeo,pazi i da mu ne poveruje neko. Mada... Nikad se ne zna,ej,al preko fb,sigurno,a sto ima ovih zena sto gledaju u karte,bruka... Da nisam tolika stipsa uplatila bih im samo da vidim sta ce da mi kazu😂😂😂
2018 10 06
Za svaki posao treba imati sluha,nista ne vredi diploma ako neko u praksi ne zna da radi svoj posao.Po meni su psiholozi,terapeuti.,psihijatri...ono sto sam imala prilike da upoznam,uglavnom jako losi..Jedina pomoc koju pruze su Bromiskica,Bendzos ili Xanax..A narod ocajno ide po kojekakvim vracarama,da im kazu da se ipak vidi svetlo na kraju tunela. :/ Dobar psiholog je zlata vredan i mislim da bi svi ,cak i oni bez ikakvih problema, jednom mesecmo trebali da ih posecuju.Ali eto ja npr volim astrologiju,vise puta sam se uverila da ima istine,ne u smislu proricanja buducnosti,nego u nekom profilisanju osoba
2018 10 07
Astrologija,samo osnovne karakteristike i sklonosti ok,ostalo sve individualno
2018 10 07
Astrologija ne bi ni smela da bude proricanje budućnosti, to je tokom godina otišlo u pogrešnom pravcu
2018 10 07
1 2