Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ko ovde štiti prevarante i psihopate?

Alegra777 je član sa nula negativnih utisaka ponovo, samo to nema veze sa realnošću. Saznala sam da je imala više negativnih utisaka koji su misteriozno nestali. Nestao je i MOJ negativan utisak upućen njoj (njima). Ne bih ga nikad uklonila jer radi se o prevarantima i psihopatama koji zloupotrebljavaju podatke koje su dobili za slanje paketa. Ove psihopate ne prestaju da zivkaju ako im date negativnu, i to smaraju članove vaše porodice. I to nije sve, DOĆI ĆE VAM NA VRATA ako se ne javljajte na telefon. To se meni desilo. A što se tiče moje negativne, odnosila se na to što su me prevarile, poslale haljinu dva broja manju od napisanog. A na samoj etiketi haljine piše da je 36, pritom je mala i za taj broj čak. One su pominjale u opisu veličinu 40, te da postoji mogućnost da se proširi do 44. Haha, duhovito. Ja sam bila i suviše blaga prema njima, a takve treba nagaziti samo tako. Zavlačile su me za novac. Ko fol hoće da vrate, ali izmišljaju idiotske izgovore, pokušavaju da prenesu krivicu na mene a onda ne odgovaraju na poruke ovde na sajtu. Odgovaraju kad ne provale da sam im ja poslala poruku...znači klasično ignorisanje. Svima preporučujem da ih se klone u širokom luku. Ja sam imala sreću što sam im na vreme blokirala broj telefona, jer jedna članica koja to nije uradila je izludela potpuno od njihove bolesti.
2018 10 03
Posle neko kaže bitni su utisci. Jesu k...c. sve sami ludaci koji banjavaju ljudima na gajbu
2018 10 03
Juuu,zar i toga ima???
2018 10 03
> Stankulovka: > Juuu,zar i toga ima??? Sto bi rekli "nema sta nema", ovde na sajtu.
2018 10 03
> CokaPozarevac: > > Stankulovka: > > Juuu,zar i toga ima??? > Sto bi rekli "nema sta nema", ovde na sajtu. Ne razumem te ljude zaista,zar nije cilj oog sajta,rasprodati garderobu koju ne nosis vise i zamenuti je novom i sl.vec dugo sam clan ali nisam bila aktivna,sada imam viska sl.vremena pa citam po temama i ne mogu da verujem cime se ljudi sluze...pa ako svesno nekog "zeznem"svesna sam da ce se procuti,da ljudi nece kupovati od tebe...o boze...sreca nisam imala losa iskustva do sada...
2018 10 04
Svaka čast devojko za ovu temu! Podrška od mene u svakom smislu, ali bukvalno. Alegru treba blokirati i to pod hitno, a ne već po peti (ili ko zna već koji) put joj brisati negativne utiske, sramota i užasna nepravda admina prema svim oštećenim članicama!!! Prevaranti, kompleksaši, psihički poremećene osobe se štite, ali ne još zadugo, jer biće uskoro opet pravde (one prave) na ovom sajtu!
2018 10 04
Mene optužuje da sam maloletna. Došla mi ispred zgrade i po glasu sa interfona joj se učini da sam dete. I to joj je sad jak argument za izvlačenje. Pa nisam ja kriva što imam fin glas, lol. Dobro da se još kod komšija nije raspitala o meni...kokoška. Ne želim da prljam svoju auru takvima. Živci vrede više od para. Jedino što želim da učinim je da ljudi znaju sa kim imaju posla.
2018 10 04
> angelap: > Mene optužuje da sam maloletna. Došla mi ispred zgrade i po glasu sa interfona joj se učini da sam dete. I to joj je sad jak argument za izvlačenje. Pa nisam ja kriva što imam fin glas, lol. Dobro da se još kod komšija nije raspitala o meni...kokoška. > Ne želim da prljam svoju auru takvima. Živci vrede više od para. Jedino što želim da učinim je da ljudi znaju sa kim imaju posla. Ma nema ona više nikakvih argumenata provaljena je.. I niko joj više neveruje .. Imaš temu koju je otvorila o tebi pa pročitaj...
2018 10 04
Čula sam da je otvorila temu ali mi se nije čitalo jer sam se dovoljno iznervirala onaj dan.
2018 10 04
Gospodjica, gospodja ili gospodje (koliko ih je vec iza jednog profila) su se povampirile i evo dobih osvetnicku negativnu. Istina, mene daleko manje boli nego njih, i necu nikome dolaziti na kucni prag zbog ove negativne...ALI - ona ne treba tu da bude.
2019 02 11
Slučajno sam nabasala na temu i moram da dam svoj doprinos. Ja se lično klonim te članice, ili njih, jer sam shvatila da ih ima više. Nemam lično loše iskustvo, ali moju sestru su izvozale do besvesti. Dogovore se i 3 puta ispalile, ne pojavivši se na dogovoreno mesto i onda mama zove da im skine negativnu.
2019 02 25
> dzebaneou: > Slučajno sam nabasala na temu i moram da dam svoj doprinos. Ja se lično klonim te članice, ili njih, jer sam shvatila da ih ima više. > Nemam lično loše iskustvo, ali moju sestru su izvozale do besvesti. Dogovore se i 3 puta ispalile, ne pojavivši se na dogovoreno mesto i onda mama zove da im skine negativnu. Oooo živote.... :o
2019 02 25
Sto meni ne dodje na vrata, da sidjem lepo i sve je polomim 🙄
2019 03 02
Stitite ih Vi,neprijavljivanjem MUP-u. ( struka mi je pa mogu ovako direktno da kazem)
2019 03 02
Tamara, ima.i ovde i na drugim sajtovima devojaka koje su policiji prijavljivale sve i svašta i nikad se ništa nije drsulo po tom.pitanju. u ovoj državi polomi te neko od batina, oni ga puste kući posle 72 sata. Zamisli onda koliko ih boli ona stvar za prevare na Krpicama.
2019 03 02
1 2