Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

clanice koje drze predmet samo za reklamu

Koliki opis predmeta i ne zeli da ih proda :| x-) Ja sam naisla na jedan slucaj predmeta za koji sam dobila odgovor upravo je prodat i pomno sam ga pratila i dalje,drzala u omiljenim da vidim da li ce se status prodato promeniti. :)
2018 10 07
Ja sam se, u poslednje vreme, izgleda sve kačila za te "mamce". Niko da mi odgovori. Poslednji put sam poslala upit za dimenzije farmerica, pronadjenih na drugoj strani "nedavno postavljeni predmeti". Članica ulazi na sajt više puta dnevno, postavlja nove predmete ali ne odgovara na poruku. Što se mene tice, to nisu mamci već situacije zbog kojih više nikada ništa neću kupiti od dotičnih.
2018 10 07
Djulimun , mozda ne odgovara jer se na drugoj slici vide te ogrebotine . Mogla bi da odgovori tako ,jednostavno . A mozda je ostecenje negde vidljivije ,pa ceka kupca koji ce da naleti i kupi bez pitanja , pa ce posle da odgovori : "Zasto niste trazili dodatne slike ? "
2018 10 07
Ovih dana je mozda i razumljivo , ne znamo koliko ko uspeva da se izbori sa gate 502 , gate 520 ... mozda ne uspevaju da odgovore . Bas ne znam .
2018 10 07
Da ,pre par dana mi salje poruku "kupac" : "Da li je prodata ova torba ? Ako nije ,ja bih je kupila . " Bas sam razmisljala zasto to pita . Niti je oznacena kao rezervisana niti kao prodata . Odgovorila sam joj i nije se vise javila :) Opet , off topic , jedna veceras se raspituje kako saljem (pise mi na profilu , btw ) ,odgovorim i dobijem poruku :" Ja kupujem samo pouzecem ." Mislila da joj odgovorim : " Drago mi je , ja sam TatCat ." Ne znam odakle nicu ovih dana :')
2018 10 08
I ja se jedva ulogujem, pitala sam je pre ovih bagova 2x. Sto je najsmesnije spustila je cak i cenu u medjuvremenu. Dakle, zamolila sam je da izmeri visinu i uslika ostecenja, posto su 1x nosene nisam ocekivala nista specijalno, ali sa mi bude mirna savest....
2018 10 08
I ja sam pitala za torbu i bas sam htela da je kupim ali vlasnica ne odgovara a redovno se loguje. Sta drugo pomisliti
2018 10 08
Poslala dve poruke clanici za jedan predmet medjutim nista ne odgovara dzabe grrrr
2018 10 11
1 2