Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pocecu da sanjam razmenu

Znaci, ima li neko da ovde kupuje nesto? :D AHHAHA. Gde god pogledam pise razmena. Citam malopre u forumu (Traznja) sta sve devojka trazi, ponadam se jer etoo ja imam sve to, kad na kraju pise RAZMENA :D otici cu jednom u prodavnicu i reci ce mi a hocete hleb za razmenu ili?
2018 10 13
Kod mene obrnuto..ja nikog ne mogu da nadjem za razmenu ahahaha :D
2018 10 13
> Suzanaa777: > Kod mene obrnuto..ja nikog ne mogu da nadjem za razmenu ahahaha :D Hahha pa genijalno, udji u podforum "Trazim", i tu ti svaka druga clanica trazi razmenu :*
2018 10 13
Uglavnom ne radim razmene ,ne zato sto ne volim ,nego zato sto cini mi se svaka strana misli da njegovo vredi vise ,:) Ali jedna stvar mi nije jasna,a to mu dodje kao npr i pitanje.Ne razumem razmenu za stvar od 100.200,300, din...Odnosno ako ti se nesto svidja pa kupi za 200 din...Razmena dobro dodje kada neko ima neku ozbiljniju stvar i ova druga strana takodje,ili ako se poklope ukusi clanica iako su stvari 200 din..pa razmene vise stvari odjednom....Da ne budem pogresno shvacena ,posto ne ulazim ni u ciji dzep....ali ako neko ima lovu za internet,pa valjda ima i 1000 din da kupi 5 stvari za po 200 din.ili jednu za 200 din,ako mu stvarno toliko trebaju ...A izgleda da rebaju,posto dosta puta vidim da pisu da traze HITNO ali razmenu
2018 10 13
Ovo prosto nije nikakva "prozivka",nego mi stvarno nije jasno.
2018 10 13
Evo ja trazim bluzice, kosuljice ove u trendu, sa markom. Nasla za sad kod dve clanice. Novo, ili par puta noseno. Po 500, 700 dinara. Za mene je to jako povoljno, koliko samo po radnjama kosta jedna bluza, kosulja .. Ja hocu da kupim. Hocu razmenu za novu stvar u slicnoj ceni, ako nam uzajemno odgovara da se razmenimo. 😀😊 Samo traze razmenu, zato sto se iskreno nema. Samo realna razmena mora biti realna. Svi mi hocemo da prodamo, ali ne mozemo naterati nikog da kupi ako ne zeli ni za sitnih 200 dinara. Eto ja planiram da kupim u toku nedelje, samo realne cene, ipak je sve sto nije sa etiketom, nije u radnji polovno. Ako je cena nabudzena onda cu kupovati u radnji.. 😀 Sve ste upravu, slazem se say vama.. 😗
2018 10 13
Ovaj sajt i jeste prvobitno bio za razmenu i pricu o modi na forumu. O tome je bilo reci jos na starom dizajnu. Upravo zbog toga je zabranjena komercijalna prodaja. Meni je svejedno da li drugi zele iskljucivo prodaju ili razmenu. Imala sam prodaja, takodje i razmena, slala poklone, dobila poklone, imala prelepu komunikaciju sa clanicama u inboxu i na forumu i tako vidim svrhu sajta. Ko sta zeli, njegov izbor, tu sam da pristanem ili idem dalje. Odgovor na pitanje u temi je - da, kupujem i kupuju. Sledece pitanje - zasto se razmenjuju za stvar od 200rsd? Vise razloga... npr sa slanjem i otkupom to je onda 400, a u razmenu samo postarina 150. Takodje salje se stvar koju ne mozemo da koristimo a zauzvrat uzimamo nesto sto mozemo. Jednostavno je i zabavno :)
2018 10 13
> Sledece pitanje - zasto se razmenjuju za stvar od 200rsd? Vise razloga... npr sa slanjem i otkupom to je onda 400, a u razmenu samo postarina 150. Takodje salje se stvar koju ne mozemo da koristimo a zauzvrat uzimamo nesto sto mozemo. Jednostavno je i zabavno :) Dap upravo zbog postarine se traze razmene, ja bi volela da mogu da nadjem vise odece u svom fazonu pa da mogu vise razmena da radim no eto uglavnom ovde sve kupujem jer clanice kod kojih mi se nesto svidi razmene ne rade pa ih i ne pitam posto im jasno pise u opisu nego lepo kupim xD Ja recimo ne radim znaci mi naravno svaki dinar kupujem i kad nemam para aka hello sister moram ovo da imam haha ne dajem pare apsolutno ni na sta osim na odecu obozavam je i kupujem je non stoppp, recimo moja sestra ne voli da kupuje odecu ona voli da daje na hranu dok ja ne bi dala jedan dinar na hranu a dajem sve na odecu cak i nju oblacim tako da kupujem non stop i njoj i sebi sa uzivanjem :D Iako imam 34 godina posto sam mladja uvek sam bila ona neozbiljna,detinjasta i jos uvek me nazivaju malim detetom tako da kako kaze moja sestra koja je 2 godine starija od mene moram da kupim malom detetu , verovatno se zato nikad udati necu ali kome treba muskarac kad je tu odeca :D Bez osudjivanja molim al to sam ja :D
2018 10 13
Evo probacu da budem jasnija....Neko vas pita za razmenu za neku stvar od 200 din,druga strana ne bude zaiteresovana ili nije nasla nista za sta bi se menjala...Osoba koja je trazila razmenu ako joj se ta stvar svidja valjda bi je kupila za 200 din,ne bi tako lako odustala...Sto me dovodi do zakljucka,da neke osobe ovde traze razmenu tek onako,nekada imam utisak da to rade zato sto im je dosadno....Ovo kada pisem i pitam normalno pocinjem od sebe,kao sto rekoh uopste nisam protivnik razmena...I ja sam u podforumu trazim nudila paike za drugu vrstu patika....Ali ne trazim razmene radi razmena,nego zato sto mi se nesto ili svidelo ili mi treba..A ako ne moze,skupljam pa kupim ili nikad ne skupim pare pa ne kupim ,:) ,:)
2018 10 13
e tu si Jelena u pravu ja recimo pitam za razmenu samo u slucaju da nemam trenutno da kupim, skoro pitah clanicu za istu kaze ona nije nasla nista reko ok da se preracunam pa da vidim da narucim, ona mi odgovori nesto otpisa me u fazonu ok cujemo se ako nadjem nesto u buducnosti da mi se svidi razmenicemo se, reko cekaj ocu svakako da narucim za kupovinu i tako sam se lepo preracunala i kupila i molim lepo, a to sto nude razmenu a nece da kupe iako je stvar 200 dinara ja kontam da nikad nista i ne kupuju na sajtu samo idu i traze okolo razmene pa gde prodju
2018 10 13
Ja pitam za razmenu ako nije naglaseno da ne radi. Uvek dobijem negativan odgovor 😂😂😂.
2018 10 13
Kako imas sve sto se trazi u podforumu Trazim ? Ja bih kupila taj kaputic (opis u temi ) .
2018 10 13
> TatCat: > Kako imas sve sto se trazi u podforumu Trazim ? Ja bih kupila taj kaputic (opis u temi ) . nisam ja napisala da imam sve sto svaka devojka ovde trazi, nego slucajno naleteh na jednu clanicu koja je trazila ja msm 5 stvari koje ja imam :D
2018 10 13
Joooj , zasto niko nema ono sto meni treba ? Niti sam prezahtevna , niti je odredjen bas tacno model ,niti brend ... Ponudise mi sve sto nije ni nalik ... Ali ,da ne budem bas off topic , uradim ja neku razmenu ,ali mi je muka od tih stalnih razmenjivacica ,nerealnih ponuda , uz to ,njihove cene su prilagodjene bas razmenam da dobiju vise , moje su sracunate da se sto pre proda , tako da nismo u istom polozaju . Nemam nista protiv razmena , ali protiv agresivnosti imam . :")
2018 10 13
> TatCat: > Joooj , zasto niko nema ono sto meni treba ? Niti sam prezahtevna , niti je odredjen bas tacno model ,niti brend ... Ponudise mi sve sto nije ni nalik ... > Ali ,da ne budem bas off topic , uradim ja neku razmenu ,ali mi je muka od tih stalnih razmenjivacica ,nerealnih ponuda , uz to ,njihove cene su prilagodjene bas razmenam da dobiju vise , moje su sracunate da se sto pre proda , tako da nismo u istom polozaju . Nemam nista protiv razmena , ali protiv agresivnosti imam . :") e to vec ne znam.. Ja licno nisam naletela na kaput kakav ti trazis. :) A razmena, ma da. Ne mislim ja nista lose, nego mi je prosto smesno vise da na svakom koraku samo to vidim :D I kao prodavac, logicno kada vidim da neko nesto trazi sto imam, ponadam se, kad ono RAZMENA HAHAHH :D
2018 10 13
1 2